Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair wrote:Tak dzisiaj zaczynam 9tydzien.
Piąteczka My też dziś zaczynamy 9
Rano byłam zrobić morfologię i inne badania i byłam na czczo. Myślałam, że nie dojadę na uczelnię taka byłam głodna. Wszamałam mega śniadanko, a teraz w pracy poprawiłam pyszną sałatką Jestem do 19 w pracy i jak o tym tylko pomyślę, to już robię się śpiąca
Arletko <tuli mocno> nie porzucaj nadziei, jak piszą dziewczyny, dla mnie opinia jednego lekarza to zdecydowanie za mało!
Blair lubi tę wiadomość
Już razem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eh dziewczyny, dzisiaj moja mama ma urodziny i chcieliśmy jej powiedzieć że jestem w ciąży, ale właśnie wyszła z konsultacji lekarskiej, ma guza na szyi, bardzo kiepsko umiejscowiony, możliwość dużych komplikacji bo dużo naczyń krwionośnych, dwie główne tętnice i nerwy wokół niego mi.in nerwy twarzy czy ręki ale bedą jej usuwać to jakoś luty/marzec. Bardzo się martwię
-
martta wrote:eh dziewczyny, dzisiaj moja mama ma urodziny i chcieliśmy jej powiedzieć że jestem w ciąży, ale właśnie wyszła z konsultacji lekarskiej, ma guza na szyi, bardzo kiepsko umiejscowiony, możliwość dużych komplikacji bo dużo naczyń krwionośnych, dwie główne tętnice i nerwy wokół niego mi.in nerwy twarzy czy ręki ale bedą jej usuwać to jakoś luty/marzec. Bardzo się martwię
Przykro to słyszeć. Trzymam kciuki za Twoją mamę. Będzie dobrze, musi być. A wiadomość przekażcie, to na pewno poprawi jej samopoczucie i doda sił Ty też bądź silna Kochana.martta lubi tę wiadomość
Już razem
-
Hej dziewczyny Za mną tragiczna noc...prawie nie spałam ze względu na mdłości. Co zjem to rzygam wiem że się powtarzam ale nie radzę sobie już z tą sytuacją bo jestem coraz bardziej osłabiona. W nocy miałam wrażenie że normalnie zemdleje staram się pić ale różnie to wychodzi Boże kiedy to minie
Mam nadzieję że u Was lepiej -
martta wrote:eh dziewczyny, dzisiaj moja mama ma urodziny i chcieliśmy jej powiedzieć że jestem w ciąży, ale właśnie wyszła z konsultacji lekarskiej, ma guza na szyi, bardzo kiepsko umiejscowiony, możliwość dużych komplikacji bo dużo naczyń krwionośnych, dwie główne tętnice i nerwy wokół niego mi.in nerwy twarzy czy ręki ale bedą jej usuwać to jakoś luty/marzec. Bardzo się martwię
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Nie mam siły. Już trzy razy dzisiaj. Nie wiem co to za powrót rzyganka u mnie. Idee znowu
Jezu wiem co to znaczy mi już nic nie pomaga, ani leżenie, ani migdały, nic -
nick nieaktualny
-
Współczuję ale może faktycznie wiadomość o wnuczku poprawi jej humor i doda sił -to na pewno:)martta lubi tę wiadomość
-
marrta, współczuję ale myślę że taka dobra wiadomość i to w dzień babci bardzo poprawi jej humor
JustyśkaG a pamiętasz co ja przechodziłam? Rzygi non stop całą dobę do 16ego tygodnia. W KOŃCU CI MINIE! A poprzednio nie miałaś tak?
Dziewczyny, zazdroszczę tych rozpoczętych 9 tygodni. Ja dopiero ledwo 4+2. Nawet do gin głupi mi dzwonić się umawiać, bo położna pomyśli, że jakaś nadgorliwa jestem...
-
nick nieaktualnyadora wrote:A moze masz problem z metylacja i nie powinnas brac kwasu foliowego tylko folian czy folate. Poczytaj o tym.
Nie mam przebadana jestem w zdłuż i w szesz:-)
To jest efekt brania folika w długim czasie przed staraniami i jadłam dużo zielonego bo mój organizm się domagał.
-
stardust87 wrote:marrta, współczuję ale myślę że taka dobra wiadomość i to w dzień babci bardzo poprawi jej humor
JustyśkaG a pamiętasz co ja przechodziłam? Rzygi non stop całą dobę do 16ego tygodnia. W KOŃCU CI MINIE! A poprzednio nie miałaś tak?
Pamiętam...Z Lilką też rzygałam ale nie do takiego stopnia. Cięzko mi przed kompem siedzieć bo mnie muli Jezu do 16-ego tyg? Jezu najdroższy .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:43
-
nick nieaktualnymartta wrote:eh dziewczyny, dzisiaj moja mama ma urodziny i chcieliśmy jej powiedzieć że jestem w ciąży, ale właśnie wyszła z konsultacji lekarskiej, ma guza na szyi, bardzo kiepsko umiejscowiony, możliwość dużych komplikacji bo dużo naczyń krwionośnych, dwie główne tętnice i nerwy wokół niego mi.in nerwy twarzy czy ręki ale bedą jej usuwać to jakoś luty/marzec. Bardzo się martwię
Przykro mi. Tulę mocno
Powiedz mamie. Na pewno się ucieszy i będzie myśleć o bąbelku twoim. Mam nadzieję ,że operacja przebiegnie pomyślnie i będzie wszystko Ok.
Musi być .martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JustyśkaG jedz wit B6, to podobno zmniejsza mdłości (choć ja nie zauważyłam) i unikaj rzeczy z serem, szczególnie roztopionym jak np pizza. w ostateczności moja gin kazała mi pić kilka łyków pepsi a jak nie chcesz to mi bardzo pomagała woda gazowana. I banany
JustyśkaG lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:
Dziewczyny, zazdroszczę tych rozpoczętych 9 tygodni. Ja dopiero ledwo 4+2. Nawet do gin głupi mi dzwonić się umawiać, bo położna pomyśli, że jakaś nadgorliwa jestem...
Stardust, ja tez mam dopiero mini ciąże, a tak bym chciała byc chociaż w tym 9 tygodniu ja mam pierwsza wizytę 28 stycznia, moja gin twierdzi ze to dobry czas, a Ty kiedy planujesz isc? Masz juz jakies objawy? Jak sie czujesz?