Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydo gorącego bulionu wrzucam kostki sera topionego (zwykle kupuję różne smaki), ale jeśli mam w lodówce resztki innych serów to też wrzucam (ostatnio tak zużyłam końcówkę mimolette, a właściwie jego podróbę ), czekam aż się rozpuści, w między czasie na patelni podsmażam cebulkę czosnek i ostrą papryczkę, jak się zeszkli dodaję do zupy, można to wszystko zblendować na gładko, dodać śmietankę, pokrojoną drobno natkę pietruszki lub szczypiorek, posypać grzankami. Wiem, że zdrowe może nie jest i tyle kalorii że szok, ale od czasu do czasu można sobie pozwolić
ja zawsze proporcje na oko przyjmuję, ale myślę że na 1l bulionu 2 serki po 100 g powinny być dobreSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:do gorącego bulionu wrzucam kostki sera topionego (zwykle kupuję różne smaki), ale jeśli mam w lodówce resztki innych serów to też wrzucam (ostatnio tak zużyłam końcówkę mimolette, a właściwie jego podróbę ), czekam aż się rozpuści, w między czasie na patelni podsmażam cebulkę czosnek i ostrą papryczkę, jak się zeszkli dodaję do zupy, można to wszystko zblendować na gładko, dodać śmietankę, pokrojoną drobno natkę pietruszki lub szczypiorek, posypać grzankami. Wiem, że zdrowe może nie jest i tyle kalorii że szok, ale od czasu do czasu można sobie pozwolić
ja zawsze proporcje na oko przyjmuję, ale myślę że na 1l bulionu 2 serki po 100 g powinny być dobre -
nick nieaktualny
-
Arleta u nas na styczniowkach 2015 byla dziewczyna w podobnej sytuacji poszla kilka dni pozbiej do kogos innego i dzidzius z serduszkiem sie juz pokazal. Dobrze jakbts przed wtorkiem najlepiej w pn gdzies jeszcze poszla, trzymaj sie.
-
dzień dobry
Arleta trzymaj się dzielnie, jeśli masz możliwość sprawdź jeszcze gdzieś indziej. Trzymam za Ciebie kciuki :*
co do depilatora to pierwszy raz używałam właśnie w ciąży z najstarszą córką ból nieziemski ale za to efekt super:) byłam chyba już w 6 miesiącu ciąży:) nic się nie stało ani mi ani Mai
ja studiowałam skład witamin prenatalnych i najlepiej pod wzgędem wszelkich witamin wychodziły pharmaton matruelle. Jeśli ktoś zamierza dopiero wybierać witaminy to polecam:)
ja zostaję na magnezie i kwasie foliowym:)i jeśli wyniki badań będą sie utrzymywały w normie to nie zamierzam brać w ogóle witamin.
miłego dnia dziewczyny:)
narobiłyście ochoty na zupę serową chyba też kupię z torebki
u mnie dziś nudno, spagetti i rosół -
Żabka, tak depilator nawet mniej inwazyjny od wosku bo nie naciąga skóry więc spokojnie możesz używać.
Moja pierwsza wizyta jutro i strasznie bym chciała zobaczyć chociaż, że jest jajeczko dobrze ulokowane.żabka04, pirelka, Justyna_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhalo dziewczynyyy idziecie jak burza nie nadazam z czytaniem ..... ostatnio bardzo zle sie czulam dlatego mnie nie bylo ... widze ze nas przybywa wczoraj mialam wizyte widzialam moje dwa kurczaczki. wszytsko u nich w porzadku maja juz po 2.1 cm i 2.2cm kolejna wizyta 6 lutego ale ustalilismy juz ze na bank cesarka i to nawet w 36 tyg jesli bedzie sytuacja tego wymagala no i jesli wczesniej mnie nic nie nadusi
martta, MartunQa, Blair, Bee85, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mi dzisiaj jakoś mocy brak i jeszcze niedobrze mi się robi po tym syropie prenalen (połączenie smaku malin i czosnku mi nie służy) a muszę go 3 razy dziennie brać, bleeee.... mam nadzieje, że pomoże na chorobę chociaż.
Ilona powodzenia na wizycie, wszystko będzie dobrze
Arleta tak jak mówią dziewczyny może idź jeszcze do innego lekarza i się nie poddawaj jeszcze! Jestem z Tobą!
Ja dzisiaj na obiad zrobię łososia w piekarniku, zdecydowanie za mało ryb jem do tego co się powinno. Narazie biorę tylko kwas foliowy i raz na dwa dni femibion. Lekarz powiedział, że witaminy jakieś brać powinnam.
śnieg sypie i sypie, bezsensu! ja chce już wiosnę!!! -
nick nieaktualnyecencia trzymam kciuki za wizytę i na pewno zobaczysz
Nic sie nie martw . No stres dla bąbelka. Odychaj!!!!!
Wiem że się łatwo mówi ale ja dzisiaj tez mam jakieś dziwne myśli.
Trzeba je odsuwać bo zwariujemy hihi.
głowa do góry Będzie dobrze
Czekamy na wieści jutro
Martita suuuuuuuper
Rośnijcie zdrowo :-0
Ja też bym się zdecydowała na cc.
Dzieki juz myslałam że maszynką bede się musiała skrobać. Bez depilatora to ja ani rusz i spokój długi. -
nick nieaktualnymartta a syrop z cebuli ?????jest lepszy w smaku
Dziewczyny ja chyba muszę zostac przy tych moich witaminkach bo jaj mam niską wit D.
Przy mojej tarczycy.
Chyba mója endo wie co robi wiec ja trzymam się lakarza jak bede na wizycie u gina to podpytam.
Jak robiłam badania bo szukałam przyczyn moich poronień to kwas foliowy miałam 2x wyższy od normy. Efekt zażywania długo przed ciąża w czasie staranek. Na dobrą sprawę nie muszę go brać ale wole brać. -
nick nieaktualny