Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny jeśli chodzi o kosmetyki, to trzeba odstawić kosmetyki antycellulitowe itp. kremu do rąk nie musicie się bać
wosk też można robić, tylko niestety w ciązy zabieg może być bardziej bolesny. Ale jeśli korzystałaś z wosku wczesniej to be obaw
Kwas salicylowy i wszystkie inne kwasy są zakazane
I mówię Wam to jako fachowiecWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 22:08
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Dzięki Ewelina jutro robię bo aż mi ślinka cieknien
Luliczek u mnie w 50dc widoczny był pęcherzyk i echo zarodk, który był malutki. Więc w okolicy 30-40dc nic nie byłoby widać.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a956c52597c9.jpg
Moge poczestowacagatia, Kourtney, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Mi w poprzedniej ciąży i cera i włosy się super polepszyły, więc mam cichą nadzieję, że i teraz nie będzie inaczej
co do spania w nocy...jak przestałam F karmić, jak miał 14 miesięcy tak od 15msca śpi całą noc...budzi się raz albo dwa około 22-23, przyjdę go przytulić, pocałować i kima do rana. Nie pije ani nie je w nocy. Rano za to budzi się wręcz z 'ammmm' na ustach
ja się nie mogę doczekać wizyty, mam 28.01. żeby tylko serduszko biło... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pestka wrote:a ja głodna chyba....eh. bułka z masłem i kima
Ps daj sobie do tej bulki plasterek szynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 22:20
pestka lubi tę wiadomość
-
spróbuj cała twarz potraktować czymś tłustym, paradokslnie może się wtedy mniej przestłuszczać więc i zasórników bedzie mniej, nie stosuj niczego wysuszającego (żadnych żeli do mycia twarzy i kremów do tłustej lub trądzikowej) i koniecznie po każdym myciu twarzy używaj toniku, tylko bezalkoholowego.
Do tego zdrowa dietka i powinno byc lepiej.
I zobacz czy witaminy które stosujesz mają w składzie cynk. Jeśli nie to sobie kup ( w ciązy jest bezpieczny).Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 22:20
Blair lubi tę wiadomość
-
Kassie wrote:Spokojnych ciąż Wam życzę dziewczyny! Aż łezka w oku się kręci, że wrzesień 2015 już minął oby tegoroczne lato było mniej upalne, pozdrawiam wrześniówka 2015
Stardust bądź dobrej myśli, na razie dzidzia jest z Wami, nie stresuj się tym, na co nie mamy wpływu :*
ps. wrześniowe maluszki są silne ja sama urodziłam się z miliardem problemów a teraz jestem zdrowa jak końBlair, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzena27 wrote:hej!
Blair wielkie dzięki za pamięć kochana i wywołanie mnie
Z 13 miesięczną Zuzią i co prawda ograniczoną w czasie, ale jednak pracą trudno o dłuższą chwilę na forum więc rzadko tu bywam...
Pierwsza wizyta za mną, dzisiaj. Ciąża potwierdzona, serduszko bije. Niestety trochę za wolno i maluch o tydzień młodszy niż wskazuje data OM ale tym się akurat nieszczególnie przejmuję bo identycznie miałam przy pierwszej ciąży (uroki cykli po ponad 34 dni i późnej owulacji). Gorsza wiadomość jest taka, że mam też krwiak, który aby utrzymać ciążę i nie poronić musi się wchłonąć lub oczyścić. Siedzę więc z luteiną pod językiem i staram się być dobrej myśli. L4 póki co nie chciałam, jeśli ciążę utrzymam dostanę 17 lutego. Właściwie chętnie popracowałabym dłużej, ale dla własnego komfortu psychicznego lepiej jednak zrobić sobie dłuższy urlop od pracy.
Mam nadzieję, że u Was same nudy w ciąży i cieszycie się rosnącymi brzuszkami i całym mnóstwem dobrych dolegliwości, co by czuć że się w ciąży jest i żeby było co wspominać ściskamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 22:27
Marzena27, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:To i tak musi do rana polezec bo czuc kazdy skladnik oddzielnie . A sama juz bym opedzlowala . ale juz sobie doruje jedzenie bo o 20 obiad jadlam jak z pracy wrocilam .
Ps daj sobie do tej bulki plasterek szynkiEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny