Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka oj nie dla mnie, ja uraz do takich syropów mam od małego, bleee. Osttnio mąż próbował mi wcisnąć ale skończyło się na mdłościach przy samej próbie wypicia. No trudno muszę się przemęczyć parę dni chyba na tym prenalanie. uhhh.... A endo jakie witaminki Ci przepisał bo już to chyba zgubiłam
Martita super, gratulacje!
MartunQa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilona29 wrote:hej dziewczyny
ide zaraz na 1 wizyte,trzymajcie kciuki
ale sie boje ,mam nadzieje ze wszystko jest ok
Dopiero wróciłam, kolejka była niemiłosierna aż żałowałam że nie zerwałam się o 7 rano, wtedy jest luzik
Teraz czekam na wyniki, zazwyczaj są po południu, ale mogą być do doby.
Nadal czuję podbrzusze, jajniki i kłuje mnie od wczoraj w lewym boku pod żebrami. Śluzu mam coraz więcej, non stop mi wilgotno, jakby okres miał przyjść więc mam schizy.ilona29 lubi tę wiadomość
-
Widzę, że dziś większość będzie tę serową jadła hehe. Ja zrobię jutro bo też mi narobiłyście ochoty. Tylko że ja dodaję jeszcze boczuś i pomidorki (na samym końcu) i do tego zapiekam chlebem na grzanke i razem wcinam- podobnie serową podają w Kurnej Chacie we Wrocku, a to jedna z lepszych tam knajpek.
Dziś robię gulaszową, mąż już prosi z tydzień o nią -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartita86 wrote:halo dziewczynyyy idziecie jak burza nie nadazam z czytaniem ..... ostatnio bardzo zle sie czulam dlatego mnie nie bylo ... widze ze nas przybywa wczoraj mialam wizyte widzialam moje dwa kurczaczki. wszytsko u nich w porzadku maja juz po 2.1 cm i 2.2cm kolejna wizyta 6 lutego ale ustalilismy juz ze na bank cesarka i to nawet w 36 tyg jesli bedzie sytuacja tego wymagala no i jesli wczesniej mnie nic nie nadusi
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczuję się okropnie, mdłości mam straszne przez cały dzień, ale nie wymiotuję i jakieś dziadostwo tam na dole mi się przyplątało ;/ od czasu do czasu bóle pleców(nerek) ;/
nie mogę wszytskiego jeść, właściwie jem tylko suche bułki i ziemniaki z maślonką ale uwielbiałam to i przed ciążą także nie mam co narzekać
ale dziś mam pierwszy dzień w miarę ok czuję się taka zadowlona
nawet w pracy sie spoko siedzi
a Ty jak ?
widzę, że ten sam etap
-
Martita86 wrote:halo dziewczynyyy idziecie jak burza nie nadazam z czytaniem ..... ostatnio bardzo zle sie czulam dlatego mnie nie bylo ... widze ze nas przybywa wczoraj mialam wizyte widzialam moje dwa kurczaczki. wszytsko u nich w porzadku maja juz po 2.1 cm i 2.2cm kolejna wizyta 6 lutego ale ustalilismy juz ze na bank cesarka i to nawet w 36 tyg jesli bedzie sytuacja tego wymagala no i jesli wczesniej mnie nic nie nadusi
świetna wiadomość. I jakie Duże są już te Twoje Maluchy.. no no no - Gratuluje -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:martta a syrop z cebuli ?????jest lepszy w smaku
Dziewczyny ja chyba muszę zostac przy tych moich witaminkach bo jaj mam niską wit D.
Przy mojej tarczycy.
Chyba mója endo wie co robi wiec ja trzymam się lakarza jak bede na wizycie u gina to podpytam.
Jak robiłam badania bo szukałam przyczyn moich poronień to kwas foliowy miałam 2x wyższy od normy. Efekt zażywania długo przed ciąża w czasie staranek. Na dobrą sprawę nie muszę go brać ale wole brać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny