Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair, zasadniczo objawów żadnych nie miałam. Test robiłam, bo mi został z poprzedniego miesiąca, więc sprawdziłam "ot tak". Byłam pewna, że będzie 1 kreska. Już miałam wyrzucić test, ale jak się przyjrzalam to zobaczyłam cień drugiej. Po chwili cień zrobił się mocniejszy
Nie wiem czy w związku z tym, ale od kilku dni mam straszny apetyt! Dosłownie jem non stop i wszystko na raz (dotychczas jadłam jak ptaszek). Jak tak dalej pójdzie to zanim lekarz potwierdzi ciąże to ja już będę wyglądać jak w 9 miesiącu poza tym sikam co 5 min. Dosłownie! Już bardziej oplacalo by mi się zamieszkac w ubikacji, nie musiałabym co chwilę latać tam i z powrotem zawsze często sikalam często, ale teraz to już jest masakra!
A Ty jak tam? Masz jakieś objawy? Mowilas już rodzinie? Skąd jestes?Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z objawow to ból piersi. Zawsze mialam tylko 1-3dni przed @. A teraz mam juz od tygodnia caly czas.
I to w sumie na razie chyba jedyny objaw.
U mnie na razie wie tylko maz
Rodzinie to chcielibysmy powiedziec dopiero jak bedzie serduszko chociaz nie wiem czy tyle wytrzymie
A jestem z Krakowa.
A ty? A bedziesz szla na bete ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 07:57
-
Ja z okolic Krosna, ale mąż chciałby zrobić straż w Krakowie i nie wiem czy nie będziemy szukać czegoś do wynajęcia na kilka miesięcy. Tylko jak zobaczyłam ceny wynajmu to mi się zielono przed oczami zrobiło, więc nie wiem jak to będzie.
W niedzielę chce zrobić drugi test, jak będą mocne 2 krechy to umowie się do lekarza. Pewnie on mnie skieruje na betę.
U mnie też wie tylko mąż, chwalic się będziemy jak lekarz potwierdzi, o ile wytrzymam -
nick nieaktualnyJa tez jutro chce zrobic drugi raz.
A do lekarza nie wiem na kiedy sie najlepiej umowic. Poszlabym jak najszybciej ale nie bedzie jeszcze nic widac.
Bety na razie nie moge zrobic bo nie ma nas w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 08:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Ja robilam testy od 21 grudnia i 4negatywne . Dopiero wczoraj na 30dc pojawila sie druga kreseczka
Kluje mnie czasami w podbrzuszu albo jajnik ale mam nadzieje ze to nic takiego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny