Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja troche żyje na walizkach. Dotychczas mieszkałam w Cieszynie, i tam miałam gina, teraz mieszkamy chwilowo u rodziców, tu jeszcze nie byłam u nikogo, a po nowym roku znów się przeprowadzamy więc znów będę musiała szukać ale może pójdę do lekarza tutaj, mama go chwali i nawet jak się przeprowadze to będę tu jeździć żeby mieć jednego lekarza przez całą ciążę...
-
Witajcie dziewczyny. Moj termin wypadl 2 wrzesnia. Mam syna prawie 3- letniego, we wrzesniu stracilam ciaze. Powiem Wam, ze w tym cyklu kochalam sie z mezem tylko raz i sie udalo. Cuda sie zdarzaja jak widac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 14:27
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja Jak na razie z rezerwą, ale jutro rozgoszczę się możliwe na dobre U mnie dziś 2 wyraźne kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 14:34
adora, shimmer_lip, Aguś86, Blair, Amy_, Ewelcia, haneczka, Gosha lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Witam się i ja Jak na razie z rezerwą, ale jutro rozgoszczę się możliwe na dobre U mnie dziś 2 wyraźne kreski
Spokojnych ciąż dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 15:28
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, po 1,5 roku starań dwie kreski na teście (a raczej na 5 testach) i beta hcg 75 dwa dni przed planowanym okresem. Jutro powtarzam betę. Mam mdłości i stresuję się czy wszystko okej. Czy Wy też tak siedzicie jak na szpilkach? termin koniec sierpnia, początek września...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 17:08
Angela89, Blair, adora lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualnyBlair tak, to moja pierwsza ciaza
Staralismy sie 9miesiecy, 2 miesiace po slubie sie udalo!
Jutro ide na bete powtorna, zobaczymy przyrost
Moja druga kreska tez znacznie bledsza, ale mam badzieje ze to nic zlego:)
Adora ciesze sie ze tak szybciutko sie udalo !
Blair, adora lubią tę wiadomość