Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martita zazdroszczę Ci, zawsze chciałam mieć bliźniaki ale pewnie na marzeniach się skończy termin do gina mam dopiero na 12 stycznia. Zwariuje do tego czasu! Ale dziś zrobiłam ostatni test, druga kreska pojawiła się szybciej i jest ciemniejsza niz ostatnio więc hormonów przybywa laboratorium będzie czynne dopiero po nowym roku więc bety nie zrobiłam ale staram się nie martwić.
Najśmieszniejsze jest to, że wczoraj powiedzieliśmy rodzicom i dzis rano moja mama obudziła się z mdłościami i okropnym bólem piersi, a ja nie mam żadnych objawów! tak się przejęła ze wzięła moje dolegliwości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To moja pierwsza ciąża, starania 1,5 roku. Mieliśmy nieudaną IUI i to dla nas cud. Dwa dni temu miałam 3-4 krople krwi na bieliźnie, na drugi dzień pobiegłam zrobić progesteron. Całą noc nie spałam z nerwów, a wynik dobry >60. Chyba nie ma ciąży bez niepokoju14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Ja miałam 10 grudnia owulację i wtedy działaliśmy Mówi, że progesteron mam bardzo wysoki, a to plamienie - dosłownie 3-4 kropelki to mogło być zagnieżdżanie, twierdzi, że nic złego się nie dzieje. To było w terminie mojej miesiączki, to też może mieć wpływ.14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
Nie, bo ja byłam jeszcze przed planowanym dniem miesiączki. O ciąży dowiedziałam się bardzo wcześnie, pomiędzy 3 a 4 tygodniem. Męczyły mnie mdłości i czułam, że to jest to. Robiłam bete hcg i testy ciążowe. Lekarz kazał przyjść w poniedzialek. Zastanawiamy się czy do kliniki nie jechać, tam gdzie podchodziliśmy do nieudanej inseminacji w październiku. Ciąża naturalna14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze