Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja! na razie dzisiaj 3 testy zronione, jest lekka kreseczka. Nie z pierwszego siku To trzecia ciaza. Pierworodny bedzie mial 13 lat w czerwcu, corcia ma 8,5 miesiaca wg owulacji termin na 12ego wrzesnia!
Aguś86, sylvia007, adora, Blair, haneczka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane! Ale się ciesze że nas przybywa jak możecie to napiszcie też mn.w. skąd jesteście? Może się okaże że ktos z kimś ma bardzo blisko
Powiedzcie mi jeszcze, jak stoicie z seksem? Ja przyznam szczerze że narazie się boję, mąż też, że jakieś skurcze zaszkodza dzidzi... Ale czytałam że nie powinny i sama nie wiem... -
Ja mieszkam w Anglii od 12 lat. Widzialam pobieznie,ze jedna z dziewczyn tez w uk??? a co do seksu jeszcze nie wiem nie dochodzi do mnie to,ze jestem w ciazy, tym bardziej ze mam pcos, z corcia staralam sie na ovu ponad 3 lata Jestem kwietniowka 2015 a teraz sie udalo od razu nie moge w to uwierzyc..co chwile podchodze to testu sprawdzic czy mi nie odbilo
Aguś86, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Nam lekarz nie kazał jak poszłam na etapie 3-4 tydzień, powiedział, że lepiej nie kombinować. I pytał, kiedy był ostatni seks, a ja mówię, że wczoraj, bo przecież nie wiedziałam, że jestem w ciążyKsosia lubi tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualnyU mnie widac pecherzyk ok. 0.5 cm.
Dostalam duphaston 3x1
Uspokoilam sie troche ale przez styczen mam sie "nie chwalic" znajomym.
Ufff... Jestem spokojniejsza. Dzidzia zagniezdzonaKasicaLisica, Angela89, adora, weronika86, Blair lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny i ja się chciałabym włączyć do waszego grona. Termin mam na 2 września 2016!
adora, weronika86, Blair lubią tę wiadomość
-
Miśka*** wrote:Cześć dziewczyny i ja się chciałabym włączyć do waszego grona. Termin mam na 2 września 2016!
Witaj, w gronie wrześniówek14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam żadnych objawów. Tylko troche mnie piersi bolą i duzo sikam, ale też duzo piję, więc to pewnie przez to. Czasem się zastanawiam czy wszystko jest ok, ale staram się byc dobrej myśli.. trzymam kciuki żeby u was też dzidzie były zdrowe
KasicaLisica, adora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny