Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lusia_M wrote:
Zazdroszczę trochę wam dziewczyny tych serduszek ... ja się nie mogę doczekać usłyszeć u mnie serduszka, do czwartku chyba zwariuje, ale cieszę się, że wyjątkowo mnie tak szybko na tą wizytę wcisnął
Malinka 3mam kciuki, żeby się udało
Ja tez mam wizytę w czwartek i ledwo wytrzymuje z niecierpliwości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:No chodzi mi o współżycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:32
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaaaaaaaaaa ja mojemu pozwoliłam pełna gębą od ostatniej @ szliśmy jego taktyka robienia dziecka hahha brzmi dziwnie ale w zastać się śmieje mąż że moje taktyki nie przyniosły efektu czyt. Dziecka więc teraz postawimy na jego. I tak co dziennie duuuuuzo seksu potem przyczailismy pęcherzyk dostałam zastrzyk z pregnylu i lekarz kazał działać i tak aż do sylwestra. A w sylwestra ykm ykm i od tamtej mąż pości bo źle się czułam bo jajniki co dziennie dawały znać a jak się dowiedzialam że jestem w ciąży to tym bardziej nie dam bo się boje dopóki lekarz nie pozwoli to niech zapomni nawet się nie upomina hahahah
A po drugie plamilam więc no sory strach większy:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Blair libido wzrasta w ciąży.
Kiedyś koleżanka mi powiedziała jak zaszłam z córką mówi fajnie masz nie będziesz z męża chciała zchodzić hahha nie wierzyłam a później się przekonałam.
Nie będziecie chciały zejść.....
To mąż się ucieszy. Bo normalnie w cyklu to przez tydzień odpadalam i parę dni przed @ też byłam nie do życia. Mąż stwierdził że faceci cierpią bardziej jak ich żona ma okresżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaga2319 wrote:Ja już kiedyś tu pisalam ze to najlepszy seks w całym życiu a im pozniej tym lepiej...
A tak w ogole dzisiaj widzialam pecherzyk:) troche opozniony, ale wszystkie parametry sa w normie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż to cycko moich się nie może doczekać. W poprzedniej ciąży były balony takie jedrne bez biustonosza biegalam i jaka dumna byłam z nich. A teraz nic tyle że gorące jak lawa a może urosna w sensie napuchna nie chce rozmiarowo większych hahah
-
nick nieaktualny