X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Żabka chyba masz rację, wydaje mi się, że one właśnie raz bolą mocniej, raz mniej.. może to ma związek z pulsacyjnym progesteronem?
    Bardzo bym się ucieszyła bo u mnie by wzrósł abo wrócił do norm laboratoryjnych. Hahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka a co masz na myśli?

• Pauka Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia_M wrote:

Zazdroszczę trochę wam dziewczyny tych serduszek ... ja się nie mogę doczekać usłyszeć u mnie serduszka, do czwartku chyba zwariuje, ale cieszę się, że wyjątkowo mnie tak szybko na tą wizytę wcisnął :-)

Malinka ;-) 3mam kciuki, żeby się udało :-)

Ja tez mam wizytę w czwartek i ledwo wytrzymuje z niecierpliwości

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Pirelka a co masz na myśli?
    No chodzi mi o współżycie ;)

• Lusia_M Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauka, musimy jakoś dać radę - chociaż ja już dzisiaj stwierdziłam, że jakbym mogła to bym codziennie chyba chodziła na usg i sprawdzała czy już słychać serduszko...

Pauka lubi tę wiadomość

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    No chodzi mi o współżycie ;)
    My dostaliśmy pozwolenie od gina ;) na razie było raz <3 odkąd jestem w ciazy. Teraz czekam niecierpliwie na męża aż wróci. Haha libido mi chyba wzrosło przez ten tydzień jego nieobecności

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:32

pirelka lubi tę wiadomość

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Dziewczyny a jak to u Was z <3 we wczesnej ciąży? Nie boicie się, bezpiecznie myślicie <3 ?
    Moja lekarka powiedziala mi dzisiaj, że nie widzi przeciwskazań.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się nadal boję :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaa ja mojemu pozwoliłam pełna gębą od ostatniej @ szliśmy jego taktyka robienia dziecka hahha brzmi dziwnie ale w zastać się śmieje mąż że moje taktyki nie przyniosły efektu czyt. Dziecka więc teraz postawimy na jego. I tak co dziennie duuuuuzo seksu potem przyczailismy pęcherzyk dostałam zastrzyk z pregnylu i lekarz kazał działać i tak aż do sylwestra. A w sylwestra ykm ykm :-) i od tamtej mąż pości bo źle się czułam bo jajniki co dziennie dawały znać a jak się dowiedzialam że jestem w ciąży to tym bardziej nie dam bo się boje dopóki lekarz nie pozwoli to niech zapomni nawet się nie upomina hahahah
    A po drugie plamilam więc no sory strach większy:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair libido wzrasta w ciąży.
    Kiedyś koleżanka mi powiedziała jak zaszłam z córką mówi fajnie masz nie będziesz z męża chciała zchodzić hahha nie wierzyłam a później się przekonałam.
    Nie będziecie chciały zejść.....
    :-) :-)

Blair lubi tę wiadomość

• Lusia_M Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się raz odważyłam, ale już od ponad tygodnia kompletnie nie mam ochoty...

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Blair libido wzrasta w ciąży.
    Kiedyś koleżanka mi powiedziała jak zaszłam z córką mówi fajnie masz nie będziesz z męża chciała zchodzić hahha nie wierzyłam a później się przekonałam.
    Nie będziecie chciały zejść.....
    :-) :-)
    Hahah
    To mąż się ucieszy. Bo normalnie w cyklu to przez tydzień odpadalam i parę dni przed @ też byłam nie do życia. Mąż stwierdził że faceci cierpią bardziej jak ich żona ma okres :P

żabka04 lubi tę wiadomość

• aga2319 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kiedyś tu pisalam ze to najlepszy seks w całym życiu :) a im pozniej tym lepiej... ;)

A tak w ogole dzisiaj widzialam pecherzyk:) troche opozniony, ale wszystkie parametry sa w normie:)

Blair, żabka04, Bee85, szpilka, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rzadko mam ochotę :P więc jak libido wzrośnie to ja jestem za :)
    Myślicie,żeby pytać o to gina na wizycie? Bo w sumie tak mi głupio, a póki nie wiem co tam się dzieję, nie bardzo chcę szaleć.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga2319 wrote:
    Ja już kiedyś tu pisalam ze to najlepszy seks w całym życiu :) a im pozniej tym lepiej... ;)

A tak w ogole dzisiaj widzialam pecherzyk:) troche opozniony, ale wszystkie parametry sa w normie:)
    Super. Przynajmniej już będziesz na pewno spokojniejsza Kiedy kolejna wizyta? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:42

• Pauka Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży rzeczywiscie nie schodzilam z lubego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:53

Blair, żabka04 lubią tę wiadomość

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka a to zależy. Ja w ciąży mogłabym wcale.. Za to po połogu to nie chciałam z sypialni męża wypuścić :) ale przeszło równie szybko jak przyszło :P

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście nie krępuj się chyba że sam cie wyprzedzi:-)

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż to cycko moich się nie może doczekać. W poprzedniej ciąży były balony takie jedrne bez biustonosza biegalam i jaka dumna byłam z nich. A teraz nic tyle że gorące jak lawa a może urosna w sensie napuchna nie chce rozmiarowo większych hahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mam rozmiar c/d więc się trochę obawiam ile mogą urosnac

‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ