Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Pewnie witamy:) na którego masz termin? Jak się czujesz?
Blair - jutro dopiero pierwsza beta - nadzieje duże, podczytuje Was lecz jeszcze jestem przed testem ostatnia miesiączka 20.12 termin @ 20.01 z objawów ból piersi. Mam nadzieję, że niebawem do Was dołączę oficjalnie...Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Jesteśmy
Dzień bardzo emocjonujący, pełen wrażeń. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz tak drżałam w srodku. Chlop też.
Lekarka jest cudna. Widziała.ze bardzo się denerwuje, to tak długo szukała aż było słychać serduszko znalazła piękny, najpiękniejszy dźwięk super babkaBlair, żabka04, pirelka, violett, Gumcia, szpilka, Cordy, martta, pestka lubią tę wiadomość
-
Byłam tylko 30 minut na spacerze, a tu patrzę aż dwie strony więcej ale szybkie jesteście, gratuluje udanych wizyt. Co do bólów w podbrzuszu też dorzucam się do stwierdzenia, że spokojnie to normalne sama się tym za pierwszym razem martwiłam niepotrzebnie.
Mnie dzisiaj wzięło na przemyślenia, czy może nie zapisać się dodatkowo do jakiegoś lekarza na NFZ, przecież mogę mieć dwie karty ciąży jedną prywatnie drugą na NFZ, a już dzisiaj ponad 100 za badania poszła...
Zazdroszczę trochę wam dziewczyny tych serduszek ... ja się nie mogę doczekać usłyszeć u mnie serduszka, do czwartku chyba zwariuje, ale cieszę się, że wyjątkowo mnie tak szybko na tą wizytę wcisnął
Malinka 3mam kciuki, żeby się udałoM@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Blair - jutro dopiero pierwsza beta - nadzieje duże, podczytuje Was lecz jeszcze jestem przed testem ostatnia miesiączka 20.12 termin @ 20.01 z objawów ból piersi. Mam nadzieję, że niebawem do Was dołączę oficjalnie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa musze się sasiadki zapytać o te skierowania na badania czy na wszystkie są skierowania czy się płaci za jakieś bo ona chodziła całą ciaze na NFZ w tamtym roku.
Jutro dam info jak się dowiem.
Ja też rozważam opcje na NFZ i prywatnie bo mój lekarz tak i tak przyjmuje. Tylko na NFZ jest przyjeżdża tu do mojego miasta a prywatnie muszę dojechać 15km.
Sabina gratulacje Rosnijcie zdrowo:-)
Ale cudowne wieści i tak proszę co dziennie pisać aż lepiej na sercu się robi:-)Blair, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Nie martw się na zapas, ja mam chwilami wrażenie że mniej mnie bolą i dotykam i dotykam..
Ale to chyba takie falowe te bóle. Do tej pory czułam bolące tylko sutki wcześniej parę dni po bokach bolały i była cisza do dziś. Po drzemce wrrrr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny