Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam z wizyty. U mnie 7t6d ( bardzo ciekawe skoro miesiączkę miałam 17 grudnia) I widziałam serduszko. Jestem oczarowana.
żabka04, Bee85, Lusia_M, Gumcia, Ewelina.Irl, pirelka, szpilka, Blair, stardust87, Sabina, Cordy, Robotka1, pestka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sama chciałabym sobie trochę pospać, chyba muszę z lekarzem na kolejnej wizycie porozmawiać o mojej bezsenności... jestem okropnie zmęczona i mimo to nie ma szans, żebym zasnęła, a jak idę spać koło 23 to minimum 1-2 się obracam z boku na bok żeby zasnąć nie wiem, co z tym zrobić - gdy nie byłam w ciąży to mi to nie przeszkadzało, jakoś się po prostu do tego przyzwyczaiłam i w dzień mi zmęczenie nie dokuczało, a teraz jest to nie do zniesienia.
-
nick nieaktualny
-
Madziuuuula wrote:Wróciłam z wizyty. U mnie 7t6d ( bardzo ciekawe skoro miesiączkę miałam 17 grudnia) I widziałam serduszko. Jestem oczarowana.
To ale ładna niespodzianka A mi z ostatnią miesiączką z 6 grudnia wyszła ciąża na usg (na dzień dzisiejszy) równo 6t0d - więc nigdy nic nie wiadomo jak to z tą naszą owulacją jest
-
Madziuuuula wrote:Wróciłam z wizyty. U mnie 7t6d ( bardzo ciekawe skoro miesiączkę miałam 17 grudnia) I widziałam serduszko. Jestem oczarowana.
Gratulacje!!!!
Moja @ zjawiła sie 20 grudnia, wiec moze moje dziecię jest troszke starsze? Byłoby super byle do czwartku -
A ja jeszcze nic na wizycie nie zobaczyłam. Jednak za wcześnie. Ale mam zlecone bhcg w pon i czwartek i inne stamdardowe ciazowe badania. Żeby się nie martwić to zrobiłam sobie jeszcze jeden teścik i dwie krechy już mocne więc jestem dobrej myśli.
-
Gratuluje udanych wizyt .
Apropo mc donalda to wlasnie przed praca bylam na wrapie niech idzie w cyce nie moglam go ominac a bylam taka glodna raz na jakis czas nam nie zaszkodzi takie jedzenie jak bedziemy je goraniczac
Dzis jestem wykonczona . Z mila checia poszla bym spac
Ladnie dajecie czadu z postami juz 205 stron
-
Robotka1 wrote:dzień dobry cześć i czołem
jestem choć ciągle w ruchu:)
dziś mam jedynie trochę luzu bo zostałyśmy same z najmłodszą
mam pytanie do mamuś z małymi dziećmi....karmicie jeszcze piersią?
ja przyznam że nadal karmię normalnie, nie jest to oczywiście karmienie pełną gębą bo jedynie w nocy, no czasem zdarzy się przez dzień ale zamierza szczerze mówiąc czekać do wizyty lekarza ale do dopiero 17 lutegooooooRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też muszę z odpowiednim wyprzedzeniem sobie termin rezerwować, żeby później na sam wieczór ok 20 nie przyjeżdżać... ciekawe kiedy prenatalne badania mi zrobi, bo wg usg ciąża młodsza, więc pewnie się przesunie, a lepiej przygotować sobie trochę więcej pieniędzy
-
nick nieaktualny