Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pauka wrote:Kowieczka, betę robiłam 16 i 18 stycznia, wyszła 220 i 592, mam zrobić jeszcze w poniedziałek, mam nadzieje ze bedzie piekna
Mam nadzieje ze jakos dotrwamy do wizyt
A Ty? Robiłaś betę? Ty Stardust tylko testy? -
Pauka wrote:Kowieczka, betę robiłam 16 i 18 stycznia, wyszła 220 i 592, mam zrobić jeszcze w poniedziałek, mam nadzieje ze bedzie piekna
Mam nadzieje ze jakos dotrwamy do wizyt
A Ty? Robiłaś betę? Ty Stardust tylko testy?
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Ja tylko testy żeby tą biochemiczną wykluczyć. Jak będę miała schize to zrobię jakoś w 6 tygodniu, bo wtedy przestaje rosnąć przy pustym jaju, a tego się boję najbardziej. Tzn teraz. Jak już się okaże ze nie jest puste to sobie znajdę inny powód do zmartwień
-
nick nieaktualny
-
kowieczka wrote:stardust a jak to jest z tym przyrastaniem w 6 tygodniu? jak pod koniec 6 jest przyrost ok to jest ok, czy jak?
-
dzień dobry cześć i czołem
jestem choć ciągle w ruchu:)
dziś mam jedynie trochę luzu bo zostałyśmy same z najmłodszą
mam pytanie do mamuś z małymi dziećmi....karmicie jeszcze piersią?
ja przyznam że nadal karmię normalnie, nie jest to oczywiście karmienie pełną gębą bo jedynie w nocy, no czasem zdarzy się przez dzień ale zamierza szczerze mówiąc czekać do wizyty lekarza ale do dopiero 17 lutegoooooo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartta wrote:Blair ja rozmawiałam z fryzjer, w tych czasach to nie problem, farby juz nie sa tak agresywne, bez amoniaku itd. Takze szelej ile wlezie
martta, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jakie macie plany na piąteczek? I w ogóle na cały weekend?
My dzisiaj z mężem robimy ognisko dla rodzinki na naszej działce.
Będziemy się grzać przy ogniu, piec kiełbaski i pić grzańca (ja oczywiście bezalkoholowego )
Zimowe ogniska mają swój urokSkali89 lubi tę wiadomość
Marzec 2015 - poronienie 11tc -
nick nieaktualnyGumcia wrote:Dziewczyny, witam się oficjalnie i ja
L.32, z moim M od ponad 3 lat, a ślub... zaplanowany na lipiec 2016.. mieliśmy zacząć starania od marca tego roku mając w głowie że to może nie będzie tak hop siup ale...wyszło inaczej a raczej natura zdecydowała za Nas wczesniej i już jestem tu z Wami wiec wychodzi na to że przynajmniej nie będę miała problemu jaki krój sukienki wybrać (mam nadzieję, bo stres czy wszystko potoczy się dalej w porządku jest OGROMNY i utrudnia cieszenie się i uwierzenie że to już i że to prawda).
Narazie to bardzo wczesna ciąża, jestem po teście z moczu i trzech beta hcg (I: 148,9, II - 464,6, III dzisiaj - czekam na wynik ). Progesteron w I i II mierzeniu 31 i 30.
Ponieważ w 6,7 i 8 dniu po prawdopodobnej owulacji mialam plamienie z jednym małym zakrzepem 7 dnia, zapisałam się juz do gina na poniedziałek, żeby podpytać co to mogło być. Byłam w tym tygodniu u jednego (wczesniej mi nie znanego ale tylko on miał wolny termin) lecz zostałam b.źle potraktowana i nie mal wyśmiana.
Objawy dość standardowe: juz kilka dni po owulacji mega wrażliwe boki piersi, skurcze w podbrzuszu i zakuwanie w lewym jajniku przez 3 dni oraz ogromneeeee pragnienie. Wczoraj znowu lekkie skurcze ciągnące się do lewej pachwiny.
Dzięki Bogu plamienia od 14 stycznia już się nie pojawiły ale chce to skonsultować żeby się tym nie zadręczać. Mam nadzieje ze chociaż w poniedziałek uda się zobaczyć pęcherzyk ( to będzie 32 dc) i potwierdzić że jest w macicy
Aaa no i przypuszczalny termin 30 wrześniaGumcia, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyovulinka wrote:Dziewczyny jakie macie plany na piąteczek? I w ogóle na cały weekend?
My dzisiaj z mężem robimy ognisko dla rodzinki na naszej działce.
Będziemy się grzać przy ogniu, piec kiełbaski i pić grzańca (ja oczywiście bezalkoholowego )
Zimowe ogniska mają swój urok
Jakiś film czy coś pewnie:)
Macie jakiś pomysł na pyszna kolacje dla dwojga?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:42