Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy też po USG i okazuje się, że nasze dzieciątko jest o prawie tydzień starsze wg USG niż z terminu miesiączki! Wg USG mamy 6t5d i dziecko ma 7,8mm
serduszko też już biło
A nowy termin porodu przesunął się wg lekarza na 14 września.
no i z tej radości cała rodzina już wieA jutro mimo iż prosiliśmy na razie o tajemnicę będą pewnie wiedzieć wszystkie kuzynki, kuzyni itd...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 21:01
Blair, Lusia_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Lusia, Ty będziesz mieć króliczka, a ja małpkę, bo ja banany nałogowo wcinam
czyli jednym słowem każdej z nas która tu jest dzieciątko będzie wyjątkowe
Dziewczyny jak patrzę na te wasze zdjęcia usg to po prostu radość w sercunawet w takim momencie nie myśli się o jakiś dolegliwościach, tyle szczęścia mają w sobie
Blair lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim!
Jak włączyłam dzisiaj forum i zobaczyłam że ilość postów przekroczyła 4.000!!! To jestem w szoku. Niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległości.
Praca, dom, praca, dom i tak w kółko. Brak czasu!
Blair jak zaczynałaś miesiąc temu było nas ok.6 osób.
Dzisiejszy wynik super!
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiśka*** wrote:Cześć wszystkim!
Jak włączyłam dzisiaj forum i zobaczyłam że ilość postów przekroczyła 4.000!!! To jestem w szoku. Niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległości.
Praca, dom, praca, dom i tak w kółko. Brak czasu!
Blair jak zaczynałaś miesiąc temu było nas ok.6 osób.
Dzisiejszy wynik super!
Miska a ty jak się czujesz?kiedy będziesz podglądać fasolke?
-
nick nieaktualnyLusia_M wrote:
czyli jednym słowem każdej z nas która tu jest dzieciątko będzie wyjątkowe
Dziewczyny jak patrzę na te wasze zdjęcia usg to po prostu radość w sercunawet w takim momencie nie myśli się o jakiś dolegliwościach, tyle szczęścia mają w sobie
haha
Kiedyś dawno temu miałam taki senbył tak realistyczny że nigdy go nie zapomnę
Alinka gratuluję!
Lusia_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was. Pisze tutaj (troche nie w temacie) , ale dlatego ze sa tu 'świeże ' ciezarne. Chcialam Was zapytac czy ktoras z Was miala bole brzucha, podobne jak podczas @, we wczesnnej ciazy? Jest juz taki temat na forum, ale przeczytałam juz duuzo postów i dostaje do glowy. Mam 34 dzien cyklu. Cykle 31-34dniowe. Od wczoraj pobolewa mnie właśnie brzuch i kluje prawy jajnik. Podobnie jak przed okresem. Ale normalnie juz dostawalam okres po paru godz od takiego bolu. Poradzcie!!! Dodam jeszcze ze stosowalismy testy owulkowe. Wykazaly owulke 2tyg temu we wtorek i wtedy sie kochalismy. Czy to juz czas na test ciazowy?
-
Na badania prenatalne mam się umówić 15-20 luty. Kolejna wizyta dopiero na początku marca.
Leżę i myślę jak coś tak małego może przynieść szczęścia tylu dorosłym osobą. Moi rodzice i rodzice męża są w siódmym niebie.Blair, Gumcia lubią tę wiadomość
-
Sandri wrote:Witam Was. Pisze tutaj (troche nie w temacie) , ale dlatego ze sa tu 'świeże ' ciezarne. Chcialam Was zapytac czy ktoras z Was miala bole brzucha, podobne jak podczas @, we wczesnnej ciazy? Jest juz taki temat na forum, ale przeczytałam juz duuzo postów i dostaje do glowy. Mam 34 dzien cyklu. Cykle 31-34dniowe. Od wczoraj pobolewa mnie właśnie brzuch i kluje prawy jajnik. Podobnie jak przed okresem. Ale normalnie juz dostawalam okres po paru godz od takiego bolu. Poradzcie!!! Dodam jeszcze ze stosowalismy testy owulkowe. Wykazaly owulke 2tyg temu we wtorek i wtedy sie kochalismy. Czy to juz czas na test ciazowy?
Brzuch boli - właśnie ból taki bardzo porównywalny z tym na okres. Ja nawet zaopatrzyłam się w tampony i wszystko co niezbędne. Byłam wręcz pewnie, że zaraz przyjdzie okres.
Wydaje mi się, że na test może być jeszcze za wcześnie.
-
Sandri wrote:Witam Was. Pisze tutaj (troche nie w temacie) , ale dlatego ze sa tu 'świeże ' ciezarne. Chcialam Was zapytac czy ktoras z Was miala bole brzucha, podobne jak podczas @, we wczesnnej ciazy? Jest juz taki temat na forum, ale przeczytałam juz duuzo postów i dostaje do glowy. Mam 34 dzien cyklu. Cykle 31-34dniowe. Od wczoraj pobolewa mnie właśnie brzuch i kluje prawy jajnik. Podobnie jak przed okresem. Ale normalnie juz dostawalam okres po paru godz od takiego bolu. Poradzcie!!! Dodam jeszcze ze stosowalismy testy owulkowe. Wykazaly owulke 2tyg temu we wtorek i wtedy sie kochalismy. Czy to juz czas na test ciazowy?
Brzuch boli - właśnie ból taki bardzo porównywalny z tym na okres. Ja nawet zaopatrzyłam się w tampony i wszystko co niezbędne. Byłam wręcz pewnie, że zaraz przyjdzie okres.
-
-
-
nick nieaktualnySandri wrote:Witam Was. Pisze tutaj (troche nie w temacie) , ale dlatego ze sa tu 'świeże ' ciezarne. Chcialam Was zapytac czy ktoras z Was miala bole brzucha, podobne jak podczas @, we wczesnnej ciazy? Jest juz taki temat na forum, ale przeczytałam juz duuzo postów i dostaje do glowy. Mam 34 dzien cyklu. Cykle 31-34dniowe. Od wczoraj pobolewa mnie właśnie brzuch i kluje prawy jajnik. Podobnie jak przed okresem. Ale normalnie juz dostawalam okres po paru godz od takiego bolu. Poradzcie!!! Dodam jeszcze ze stosowalismy testy owulkowe. Wykazaly owulke 2tyg temu we wtorek i wtedy sie kochalismy. Czy to juz czas na test ciazowy?
powinno już coś widać jeśli to ciąża ale to zależy kiedy miałaś owulke
Trzymam kciuki. Mnie cały czas tak poboluje jak na @ i też Kluja jajniki raz jeden raz drugi.