Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi się już oczy zamykają. A jeszcze tu zawsze muszę zerknąć przed spaniem
Czy wasi partnerzy się też zrobili tacy troskliwie? Mój pyta ze 100 razy czy dobrze się czuje, czy nic mnie nie boli, czy coś mi przynieść, podać. już mu dzisiaj zwróciłam uwagę że trochę przesądza bo zaczęłam się czuć jak niepełnosprawna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 22:37
Skali89, Gumcia lubią tę wiadomość
-
Wg moich obserwacji moja ciąża może mieć skończone 5 tygodni. Na usg było widać pęcherzyk ciążowy 8mm, czyli jakby nieco starszy??, ale jeszcze bez żółtka i zarodka. Podobno one pojawiają się w 5+4 tc. A opowiecie mi, jak było u Was? Czy któraś z Was też nie widziała żółtka i kiedy ew. się pojawił?
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Wg moich obserwacji moja ciąża może mieć skończone 5 tygodni. Na usg było widać pęcherzyk ciążowy 8mm, czyli jakby nieco starszy??, ale jeszcze bez żółtka i zarodka. Podobno one pojawiają się w 5+4 tc. A opowiecie mi, jak było u Was? Czy któraś z Was też nie widziała żółtka i kiedy ew. się pojawił?
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Bez żółtka?
http://iv.pl/images/85533246819549001608.jpg -
Blair wrote:Czy wasi partnerzy się też zrobili tacy troskliwie? Mój pyta ze 100 razy czy dobrze się czuje, czy nic mnie nie boli, czy coś mi przynieść, podać. już mu dzisiaj zwróciłam uwagę że trochę przesądza bo zaczęłam się czuć jak niepełnosprawna.
Mój mąż dzisiaj sam usypiał mojego 10 kg dzidziusia, żebym nie dźwigała. Tak więc coś w tym jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziś ponownie trochę potrwa, zanim nadrobię dzisiejsze wpisy, więc odp w skrócie. Wcześniej nie mogłam, bo właśnie wróciłam z pracy
Termin mam na 6 września i -owszem-serduszko widziałam, słyszałam i to dwa razy. Jest dobrze, dzidzia się rozwija...haneczka, Blair lubią tę wiadomość
-
Angela, no nie wiadomo, ale ja obstawiam okolice 3 stycznia, choć wielkość pęcherzyka sugeruje nawet wcześniej. Ale wtedy byłby już dzisiaj widoczny zarodek i pierwsza beta by wyszła dodatnia (robiłam 12.01). Zakładając owulkę 3.01 to ma sens, że nie ma zarodka jeszcze i po 9 dniach beta nie wyszła. Gdyby była wcześniej owulacja to na pewno wyszło by i to i to. Dziwne tylko, że taki pęcherzyk duży w 5tc 8 mm, no ale cóż...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was dziś. Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Nie wiem czy zdarzę wczorajsze wpisy nadrobić, jeśli ktoś wie czy wszystkie wczorajsze wizyty przebiegły pomyślnie, serduszka zabiły?
Ja piwrwszy raz w życiu zdecydowałam się pójść na zwolnienie lekarskie, nie mogę się wyleczyć, a Bąbel jest ważniejszy.
Haneczka spokojnie na następnym usg już będzie widać. A dobra jest Twoja gin?miniaturka31 lubi tę wiadomość