Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ecencia wrote:Madiiii a wiesz, że jednocześnie nie da rady złożyć wniosku i przejśc na L4? Chyba, że pracodawca się zgodzi ale normalnie musisz złożyć wniosek o przerwanie wychowawczego na 30dni przed powrotem do pracy (przed L4)♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:No przemysł to.
Też bym nie chciała obcego w domu:-(
Kurcze a może poszukaj opiekunki do dzieci tak dziennie jak byś przeznaczyła czas na pracę? Albo w tygodniu parę godz a opiekunka by spacerowala. Może masz jakąś kuzynke która chce dorobić.
Szkoda zawiesić firmy stracić klientów a potem od nowa. Rzucić to wszystko jeszcze źle. Obcy w domu też źle.
Jeśli potrafisz ogarnąć szybko papiery to bym postawiła na opiekunkę może przyjść ci pomóc a może mama mogła by dołączyć do opieki a ty byś miała czas na papiery dodatkowo jak dzieci by spaly.
Tyle że w domu możesz zastać bałagan bo skupiam się na dzieciach robocie a w domu też trzeba coś zrobić a jeszcze przy dwójce kupa roboty.
Jak coś wymyślę to podsunięcie pomysł hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 16:57
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wizytę jutro 8t4d - jestem bardzo poddenerwowana czy wszystko ok jest - gdyż oprócz szybkiego zasypiania czuje się doskonale - a po waszych postach porównuje że aż za dobrze.
Tak bardzo chciałabym zobaczyć nasze "haribo"... już jutro o 14:30pirelka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlisia wrote:Ja mam wizytę jutro 8t4d - jestem bardzo poddenerwowana czy wszystko ok jest - gdyż oprócz szybkiego zasypiania czuje się doskonale - a po waszych postach porównuje że aż za dobrze.
Tak bardzo chciałabym zobaczyć nasze "haribo"... już jutro o 14:30 -
Olisia wrote:Ja mam wizytę jutro 8t4d - jestem bardzo poddenerwowana czy wszystko ok jest - gdyż oprócz szybkiego zasypiania czuje się doskonale - a po waszych postach porównuje że aż za dobrze.
Tak bardzo chciałabym zobaczyć nasze "haribo"... już jutro o 14:30
Olisia nie denerwuj się na zapas! Daj znać jak badanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-