Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Witam Was kobitki też jestem wrześnióweczka, wg kalendarza 1.09 a wg lekarza 3.09 słuchajcie mam taki problem, może któraś z Was tak pokilikała coś w ustawieniach - otóż przypadkiem zakończyłam kalendarz i nie wiem jak go przywrócić. Widzę, że jest w archiwum, wszystkie dane są, tylko wyświetla jako zakończony może ktoś coś?
mmargol lubi tę wiadomość
-
Witajcie ponownie. Sledze wasz watek i mam nadzieje ze bede mogla do niego dolaczyc. Mam do was pytanie: czy wasze wsuwki pokazuja wiek ciazy czy plodu? Bo się zastanawiam jak to jest. Mowia ze licza ciaze od daty ostatniej miesiaczki... I nie wiem jak bym miala to liczyć u siebie.
-
Sandri wrote:Witajcie ponownie. Sledze wasz watek i mam nadzieje ze bede mogla do niego dolaczyc. Mam do was pytanie: czy wasze wsuwki pokazuja wiek ciazy czy plodu? Bo się zastanawiam jak to jest. Mowia ze licza ciaze od daty ostatniej miesiaczki... I nie wiem jak bym miala to liczyć u siebie.
W moim przypadku wiek ciązy i zapewne większości liczą od daty ostatniej miesiączkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 17:36
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandri wrote:Witajcie ponownie. Sledze wasz watek i mam nadzieje ze bede mogla do niego dolaczyc. Mam do was pytanie: czy wasze wsuwki pokazuja wiek ciazy czy plodu? Bo się zastanawiam jak to jest. Mowia ze licza ciaze od daty ostatniej miesiaczki... I nie wiem jak bym miala to liczyć u siebie.
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za wsparcie! Jutro testuje. W niedz i wczoraj brzuch mnie bolal na @. Juz myslalam ze dostane. Ale nie. Dzis przestal bolec. I nie mam zadnych objawow. Ale to moze za wczesnie? Wg testu owukacyjnego bylabym w ciazy dopiero 2tyg... zobaczymy.
-
Gratuluje pozytywnych wizyt!!
U mnie wizyta 18.02 genetyczne.
U mnie w pracy szef wie, wręczyłam mu l4 jak stwierdzono krwiaka, teraz ciągnie zwolnienie do końca, pojawiajac się co jakiś czas w pracy.
Mała podpowiedzi, przy zmianie wynagrodzenia i jednoczesnym zwiększeniu bądź zmniejszeniu etatu przysługuje średnie wynagrodzenia od miesiąca w którym nastąpiła zmiana, np. W lutym nastąpi zmiana, i w lutym l4, da 100%nowego wynagrodzenia . -
Ania91 wrote:Ja mam też od ostatniej miesiączki, ale można było ustawić od owulacji jejku jak ja bym chciała zobaczyć już moją fasolkę na usg, jeszcze ostatnio mam sporo stresów i nie chce, żeby to źle wpłyneło na nas
Wiem ze łatwo nie jest ale musisz uzbroić się w cierpliwość.. ja też inaczej sobie to kiedyś wyobrażałam.. że jak już będę w ciązy to będę usmiechnieta i szczesliwa.. a tu się okazało że ciągle się człowiek martwi i zadręczaAnia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam wg OM, ale i tak troszkę inaczej policzone niż większość kalendarzy pokazuje. Wiek wg usg zrównał się z tym wg OM i lekarz podkreślił, żeby w ustalaniu terminu trzymać się OM . Chodzę do gin na nfz, ale usg robi inny lekarz(ordynator)na zlecenie poradni
-
Ja się dzisiaj bardzo pozytywnie zaskoczyłam moją nową lekarką Kobita jest rzeczowa ale cierpliwa. Wydaje mi się, że ma bardzo rozsądne podejście.
Pwiedziała mi, że jestem młoda i zdrowa a ciąża rozwija się prawidłowo więc powinnam myśleć pozytywnie, bo ona nie widzi powodu dla którego coś miałoby być nie tak
i kazała wyłączyć internet. Stwierdziła, że to jest jej standardowe zalecenie dla kobiet w ciąży bo się same nakręcamy głupotamiGumcia, Ania91, kamciaelcia, Lusia_M, żabka04, Sabina, stardust87 lubią tę wiadomość