Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny na wychowawczym pytałam znajomej która pół roku miała taką samą sytuację.
Napisała pismo do pracodawcy że prosi o przywrócenie do pracy z dniem......tu macie 30 dni wcześniej napisać. Obliczcie którego wyjdzie dzień przywrócenia do pracy i tak wpiszcie. I od następnego dnia dajecie l4 ciążowe.
Nie trzeba się pojawić w pracy itd.
Najlepiej l4 dać od 1 jakiegoś mca tak żeby wcześniej dać 30 dni na pismo do dyr. -
nick nieaktualnyLusia, mnie się tylko wczoraj śniło, że rodziłam w pracy i kolega chciał odbierać poród, a drugi chciał mnie zawieźć do szpitala i krzyczał po wszystkich że są głupi na szczęście obudził mnie budzik i mam nadzieję ze wszystko skończyłoby się dobrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 18:32
Lusia_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka ja też mam nadzieję, że w czwartek serducho zobaczę
Little Red Fox ciekawe kiedy przyjdzie na mnie kolej, że będzie mi się poród śnił... owszem miewałam już takie sny, jak nie byłam w ciąży, ale ich już nie pamiętam i w sumie po takim śnie to zawsze testy ciążowe sobie robiłam, a teraz jak już jestem to w ogóle o tym nie śnie za to mąż wiecznie, tylko często nie pamięta snów. Którejś nocy mnie obudził bo coś mówił przez sen w liczbie mnogiej i się okazało, że mu się śniło że leżymy w łóżku we trójkę i po prostu z nami rozmawiał
-
nick nieaktualnyO matko!!!! Wrrrrrrrr już myślałam że będzie spokój a tu przed chwilą wyleciał że mnie sluz koloru bezowego
Ale mam cykora a się tak cieszyłam że już nie plamie. Mam nadzieję że to jednorazowe. Boli mnie brzuch czuje ciągnięcia mam nadzieję że ten sluz się gdzieś zapodzial jak plamilam wcześniej i teraz wyleciał.
Posmutniałam -
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Rany wciągnęłam się w najstraszniejsza książkę jaka do tej pory chyba czytałam. Chirurg od Tess Gerritsen. Jest okropna ale nie da się jej przestać czytać.
W piątek 29.01 idę do gina zobaczyć czy tkrwiaczki juz sie wchłonęły. Jakoś dzisiaj mnie wszystko ciągnie i kłuje....
Któraś z dziewczyn pisała ze ma tsh 4. Przepraszam ale nie moge znaleźć która... Możesz spokojnie zacząć brać 50. Endo pewnie i tak podniesie ta dawkę. Ja przy 3 brałam dawke 75.Blair lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Moj mąż w nocy usiadl i szukal reka mojego brzucha. Jak znalazl polozyl rękę i poszedl spac. Rano nic nie pamiętal Chyba tez juz pragnie dzidziusia jak ja. Mysle ze to ciaza. Jeszcze nie mialam takiego dlugiego cyklu nigdy. Jutro testujemy
Ania91 lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:O matko!!!! Wrrrrrrrr już myślałam że będzie spokój a tu przed chwilą wyleciał że mnie sluz koloru bezowego
Ale mam cykora a się tak cieszyłam że już nie plamie. Mam nadzieję że to jednorazowe. Boli mnie brzuch czuje ciągnięcia mam nadzieję że ten sluz się gdzieś zapodzial jak plamilam wcześniej i teraz wyleciał.
Posmutniałam
A nie przemeczylas sie? Moze powinnaś więcej polegiwać? Na brzuszek mi to pomaga.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Dziewczyny a powiedzcie mi apropo karty ciąży, czy lekarz mi powinien ją wystawić na czwartkowej wizycie? jedną już miałam i nie mam karty założonej, teraz idę pojutrze, a później dopiero 22 lutego i nie wiem, czy powinnam nalegać, czy po prostu czekać... W sumie teraz w czwartek mam tylko taką dodatkową wizytę bo mam po prostu na kontrolę do niego na dyżur wpaść i przy okazji mieć wyniki badań.
-
żabka04 wrote:O matko!!!! Wrrrrrrrr już myślałam że będzie spokój a tu przed chwilą wyleciał że mnie sluz koloru bezowego
Posmutniałam
pytałam dziś o plamienia. Dopóki nie ma żywoczerwonej krwi i skurczowego bólu to nie ma się czym przejmować. Także się nie stresuj tylko odpoczywajSabina lubi tę wiadomość