Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:A nie przemeczylas sie? Moze powinnaś więcej polegiwać? Na brzuszek mi to pomaga.
Niosła torebkę ona trochę ciężka że swej natury z domu do przedszkola potem w sklepie włożyłam 1,5l wodę i kawałeczek do domu szłam ale czułam że jest ciężka.
Mogę zwalić na ten mój błąd? A torebkę na śmietnik wywalić??? Hahah
Kaszka dziękuję zakochałam się dziewczyny w waszych usg A co to będzie jak zobaczę i dostanę swoje hahaha pęcherzyk mój mam przed oczyma tak go zapamiętałam -
nick nieaktualnyKaszka wrote:pytałam dziś o plamienia. Dopóki nie ma żywoczerwonej krwi i skurczowego bólu to nie ma się czym przejmować. Także się nie stresuj tylko odpoczywaj
Tak ja wiem bo ja jestem w obecnej ciąży zagrożona przez te plamienia i progesteron jak robiłam to by poniżej normy:-(
Jestem wiernym przerażenie duphaston:-)
Dlatego świruje a moja bogata historia to już wogole man cykora.
Dziękuję za dobre slowa
Lezakuje odpoczywam już nic nie robię za Nie dlugo się położę do łóżka w piżamie -
Cześć Dziewczyny Ja byłam dzisiaj u Lekarza Rodzinnego. Poprosiłam o skierowanie na badania. Nie mógł dać na wszystkie ale dał na jakieś 7 z 11 więc już będzie lżej dla portfela....
Gratuluję nowych Serduszek Ja pewnie do Lekarza pójdę z wynikami w piątek. Może wtedy się coś pokaże -
żabka04 wrote:Niosła torebkę ona trochę ciężka że swej natury z domu do przedszkola potem w sklepie włożyłam 1,5l wodę i kawałeczek do domu szłam ale czułam że jest ciężka.
No to wszystko jasne;) mnie tez mama dziś wyzwala ze jeszcze nie zmieniłam torebki na mniejszą, bo tez mam cegłę...żabka04 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:żabka04 wrote:Niosła torebkę ona trochę ciężka że swej natury z domu do przedszkola potem w sklepie włożyłam 1,5l wodę i kawałeczek do domu szłam ale czułam że jest ciężka.
No to wszystko jasne;) mnie tez mama dziś wyzwala ze jeszcze nie zmieniłam torebki na mniejszą, bo tez mam cegłę...
To mam problem bo ja nie lubię małych torebek nawet na nie nie patrzę w sklepach hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tak apropo torebek to chyba będę musiała w końcu skończyć z dźwiganiem sprawdzianów do domu... bo normalnie mnie ręce często bolały po spacerku 20 minutowym z pracy z torebką ze sprawdzianami, a teraz to w pełni niewskazane - tym bardziej, że ja też i butelkę wody noszę ale małą i do tego termosik z herbatką
-
nick nieaktualny