Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Angela,weronika ale macie fajne takie male roznice wieku pomiedzy dzieciaczkami.
Ciekawe czy beda tu jakies blizniaki Martita a kiedy ty bedziesz wiedziec czy udalo sie z dwoma fasolkami?
Kochana jutro 8.20 mam wizytę trochę się boje .... mam nadzieje ze teraz będzie juz tylko dobrze -
nick nieaktualnyFlora piekne te twoje dziela. Najbardziej podobaja mi sie miśki
Martita ty to jutro pewnie zobaczysz juz albo i dwa bo mialas dwa mrozaczki tak? Dobrze pamietam?
Adora gratulacje Jestes chyba pierwsza tutaj ktora zobaczyla juz . Jak duza juz twoja fasolka? Kiedy kolejna wizta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 15:39
Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Flora piekne te twoje dziela. Najbardziej podobaja mi sie miśki
Martita ty to jutro pewnie zobaczysz juz albo i dwa bo mialas dwa mrozaczki tak? Dobrze pamietam?
Adora gratulacje Jestes chyba pierwsza tutaj ktora zobaczyla juz . Jak duza juz twoja fasolka? Kiedy kolejna wizta?
tak kochana 2 mrozaczki
Ciekawe czyw brzuszku siedzą dwa monionki
Na razie zgaga . Poranne mdłości i przysfajam tylko bułki z białym serem kakao herbatę i zupe pomidorowa no i oczywiście słodycze
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartita86 wrote:tak kochana 2 mrozaczki
Ciekawe czyw brzuszku siedzą dwa monionki
Na razie zgaga . Poranne mdłości i przysfajam tylko bułki z białym serem kakao herbatę i zupe pomidorowa no i oczywiście słodycze
A pomaga ci cos na mdlosci? U mnie sie dzisiaj sprawdzila herbatka z imbiremKourtney lubi tę wiadomość
-
Mnie na mdlosci pomaga imbir, chociaż dziś i tak mdli jak cholera, ale za to minely te bóle w pachwinach. Dzwoniłam do lekarza u siebie, ale doradził, żebyśmy poczekali na usg piątkowe w Łodzi, żeby maleństwa dwa razy w tygodniu nie podglądać. To czekamy na piątek.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Kiki97 wrote:Hej,troszke was podczytuje. Ja miałam ten sam problem, mój lekarz dał mi dopiero od 13tyg i co dwa tygodnie muszę chodzić po nowe. To jest chyba arbeitsunfähigkeit bescheinigun,wczeŚniej się niestety nie dało. Niemcy do 12tygodnia nie traktują ciąży poważnie.
Pozdrawiam:)
Fasolka Wita Was!
Niestety na serducho za wczesnie. Nastepna wizyta 19.01KasicaLisica, Blair, Angela89, weronika86, martta, Cordy lubią tę wiadomość
-
prawdziwe mdłości to miała moja kuzynka - teraz jej juz troche minęło bo weszła w drugi trymestr, ale przez ostatni miesiąc nie rozstawała sie z miską przez cały dzień........ jeszcze nic nie przybrała na wadze.
a w szkole uczę - muzyki i religiiweronika86 lubi tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co Wam ciekawego powiem? Okazalo sie, ze jajeczkowanie bylo z prawego jajnika. Bylam zszokowana, bo pare lat temu mialam badanie, ktore wykrylo, ze prawy jajowod mam niedrozny. Cuda normalnie, cuda.
Angela89, Blair, KasicaLisica, weronika86, Cordy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdora niesamowite cuda sie zdarzaja.
Dla mnie juz cudem jest to ze jestem w ciazy. Tyle sie ostatnio slyszy o nieplodnosci albo o problemach w zajsciu
Moja siostra jak byla w ciazy to wyladowala w szpitalu dwa razy z powodu odwodnienia.Mam nadzieje ze nie powtorze jej przygody z mdlosciamiKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny