Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cukrowa mama wrote:Ja tu sobie wypisuję, a obok w pokoju cisza - sprawdzam, a tam moje łobuzy wymalowane moimi cieniami, pudrami itp zajrzę tu wieczorem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 10:48
-
Cukrowa mama wrote:O wadze to ja też bym popisała, ale wieczorem dopiero, pozdrawiam
Blair mi tylko na poczatku pomagal kandyzowany imbir, po 3tyg samym zapachem robilo sie niedobrze hehe u mnie dzialal cukier z cytryna!
Anulka ja przy synku przytylam 36kg! nigdy nie zrzucilam przez slodycze wlasnie.. z sara chyba ok 12 jak dobrze pamietam, slodycze rzadko...nie mialam ochoty.
Martta ja takie ssanie mialam przy karmieniu..az sciskalo w dolku!
mi nt w pierwszej ciazy wyszlo 1.8...w drugiej 2.2 ale tu na wynik juz ma wplyw jednak wiek...12 lat roznicy jednak
dajcie znac po wizytach! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusze isc popracowac bo zlecenia sie same nie zrobia Najchetniej zawiesilabym dzialalnosc na czas ciazy bo jestem teraz micno rozkojarzona i boje sie ze zrobie komus bledy .
A wy dziewczyny pracujecie? Czy w donku siedzicie?Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie dzis męczą małe mdłości. Nie wymiotuje, ale ciężko mi cokolwiek jeść. Na szczęście pracuje w domu (szyje zabawki i dekoracje) więc robię sobie przerwy kiedy chce.
Też macie ciągle zatwardzenie?
Przytylyscie już coś?weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem na urlopie do końca tygodnia. jak będzie widać serduszko porozmawiam z kierownictwem i dyrekcją i poinformuję ich o ciąży, żeby mieli czas na znalezienie kogoś na moje miejsce. Wtedy po cichutku udam się na zwolnienie.
Póki co mam ciążę Spożywcza. Mój mąż wczoraj się podniecał moim brzuszkiem na co powiedziałam mu że to dzięki świętom i Sylwestrowi. Mdłości nie mam, nie wymiotuję, nawet się nie zapowiada. Dlatego pora ograniczać troszkę jedzenia i skupić się na samych zdrowych produktach. Miłego dnia dziewczynyBlair, MartunQa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Ja pracuje i pewnie do konca, mala zabieram ze soba. Wlasne studio tatuazu.
nasz profil na facebooku
https://www.facebook.com/Lgraph.Art.Tattoo
na szczescie tylko ok 5hr dziennie ale 7 dni w tyg.
Fajnie ze mozesz pracowac i jednoczesnie byc z malaweronika86, Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyflora wrote:Właśnie szyję anioła w ciąży do pilnowania małych fasolek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 14:11
Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Ja do końca tygodnia na urlopie, potem zobaczę co i jak, ale to 12 tygodnia wolałabym zostać w domu. Mam pracę bardzo ruchliwą, kontakt z wieloma ludzmi. Wolę unikać infekcji.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
flora wrote:Mnie dzis męczą małe mdłości. Nie wymiotuje, ale ciężko mi cokolwiek jeść. Na szczęście pracuje w domu (szyje zabawki i dekoracje) więc robię sobie przerwy kiedy chce.
Też macie ciągle zatwardzenie?
Przytylyscie już coś?
Tez chcialam w tamtej ciazy uszyc jakas zabawke to jak pokazalam dziewczynom na kwietniowkach to stwierdzily,ze zrobilam PSYCHO slonce hehhe moje slonce mialo zeza fajnie miec takie zdolnosci! podziwiam. Ja jedynie co to jestem uzdolniona matematycznie i jezykowo- 5 jezykow plynnie Licze polski )
Waga bez zmian i mam nadzieje,ze tak zosatnie za duzo juz waze. W piereszej ciazy w 1 trymestrze schudlam 9kg przez zyganka..pozniej nadroblam 36 w drugiej do 9tc schudlam jeszcze 3 kg ale praktycznie bez pwoodu. Ksosia ciaze gastronomiczna to mialam wczoraj po zjedzeniu sosu, ktorego nie powinnam...wywalilo mnie jakbym byla w 4 miesiacu bynajmniej
BLAIR tak ..chyba nawet bardzo szyja, rekawy prawie pelne, dlon lewa, cale plecy i nogi kilka dziarek..ogolnie tak duzo ze nawet nie licze juz...maz jest tatuatorem a ma mniej ode mnie..mialam dokonczyc po zakonczeniu karmienia tzreba bedzie czekac do 2017 albo i 2018
u nas na watku kwieniowek chyba byla jedna strata..angela pamietasz??? -
flora wrote:Właśnie szyję anioła w ciąży do pilnowania małych fasolek
Super A można gdzieś podkupić twoje rękodzieła?
U mnie na razie waga bez zmian (no może poza tym, że przez Święta +0,5 kg hehehe). Ale jem normalnie (ilościowo), tak jak dotychczas.
Ciii... o żadnych stratach mi tu <grozi paluszkiem>. Będzie dobrze! I koniec kropkaBlair, weronika86 lubią tę wiadomość
Już razem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny