Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina o no to sporo a juz jestes umowiona na wizyte u gina?
Macioszczyczka na pewno bedzie dobrze wszystko
Angela progesteron 31. A reszty jeszcze nie mam. Dziko tak widzieli ze ciaza to najszybciej podali to co mnie interesujeAngela89, weronika86, Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Sabina o no to sporo a juz jestes umowiona na wizyte u gina?
Macioszczyczka na pewno bedzie dobrze wszystko
Angela progesteron 31. A reszty jeszcze nie mam. Dziko tak widzieli ze ciaza to najszybciej podali to co mnie interesujeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 21:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Byłam. Wczoraj. Powtórzę w czwartek lub piątek.
A czemu musisz? Kazali Ci?
I poszlam zrobic zeby sie uspokoic ze wszystko ok sie tam rozwij . Bo dopiero w poniedzialek ide do innego ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 17:51
Sabina, Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak wrzucacie zdjęcia w postach?
Jakby co na profilowym moja pierwsza Anielina. Niech stróżuje nad wszystkimi wrześniowymi serduszkami Wierzę, że w naszym wątku nie będzie żadnych strat Więc bądźcie dobrej myśli, porzućcie czarnowidztwo i cieszcie się małymi Okruszkami w brzuszkachBlair, Angela89, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Nie. Trafila mi sie taka babka ktora pomimk dwoch pecherzykow nie stwierdzila jeszcze ciazy bo nie bylo jeszcze zarodkow i serduszka. Bo za wczesnie
I poszlam zrobic zeby sie uspokoic ze wszystko ok sie tam rozwij . Bo dopiero w poniedzialek ide do innego gina -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie nadążam czytać Wybaczcie - odpiszę łącznie do wszystkich
Gratuluję Wszystkim zafasolkowanym, no a zwłaszcza tym potwierdzonym Jak tak czytam, to sama mam ochotę przyspieszyć wizytę
U mnie z objawów to ten skurczybyk pęcherz - spodobało mi się to określenie , wstaję w nocy, no i obwód brzucha powiększony, ale na wadze zmian nie ma.
Było pytanie o pracę - ja w domku, bo ostatnio albo w ciąży albo z małym ssakiem przy piersi :)U nas się mówi co rok, to prorok
A i dzisiaj miałam zachciankę Pyzy, co niestety nie są wskazane przy cukrzycy Ale jedna musiałam, cukier lekko ponad normę
A i jeszcze, u mnie wie tylko mąż i teściowa, my się wstrzymamy z ogłaszaniem, bo nawet mi trochę głupio, bo zarzekałam się, że już więcej nie będzie dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 19:16
Sabina, weronika86, Blair lubią tę wiadomość
Dwa skarbusie - moje synusie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCukrowa mama wrote:Dziewczyny, nie nadążam czytać Wybaczcie
U mnie z objawów to ten skurczybyk pęcherz - spodobało mi się to określenie , wstaję w nocy, no i obwód brzucha powiększony, ale na wadze zmian nie ma.
Było pytanie o pracę - ja w domku, bo ostatnio albo w ciąży albo z małym ssakiem przy piersi :)U nas się mówi co rok, to prorok
A i dzisiaj miałam zachciankę Pyzy, co niestety nie są wskazane przy cukrzycy AleWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 21:33
Angela89, Cordy lubią tę wiadomość