Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robilam cytologie i czystosc pochwy -wszystko okej, mocz, glukoza, morfologia też, progesteron kilka dni temu więcej niż 60. W czwartek chcę powtórzyć, tak dla spokoju. Biorę Femibion Natal 1
Sabina, Blair lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Hej dziewczynki właśnie wróciłam do domku. Z dzisiejszej wizyty jestem średnio zadowolona. Dwie osoby na jedną godzinę. Po tylu przeczytanych postach miałam większe wymagania. Po badaniu lekarz powiedział mi że bardzo ładny pęcherzyk,wielkość na jakieś 5-6 tygodni. Jeszcze zawcześnie żeby zobaczyć serduszko. Dał skierowanie na kilka badań i kazał przyjść za trzy tygodnie wtedy założymy kartę ciąży. Zapytałam o te bóle jajników powiedział że mają prawo boleć. Na koniec miłe zaskoczenie kazał przekazać mężowi w domu żeby otworzył szampana i pogratulować w jego imieniu.
Angela89, Blair, Cordy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Widzę, że nikogo nie ma 13.09. To mnie dopiszcieja tez mam wzdety brzuch jak nie wiem wieczorami i strasznie bolą mnie piersi
Dziewczyny mnie też.korci żeby szybciej iść do gina, ale wiem ze lepiej poczekać. Najgorsze, że to przeziębienie nie chce mnie opuścić nadal.
Biorę duphaston, letrox i femibion. W czwartek ide powtórzyć betę i zrobic tsh czy sie nie pogorszylo przez okruszka.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Miśka ale to jak przyjmowal dwie os na godzine to chyba przynajmniej byl dokladny?
Martta a jest ju jakas poprawa? Czujesz sie lepiej?
Kiedy weszłam do poczekalni był jeden pan który czekał na żonę i starsza pani. Po paru minutach weszła dziewczyna. Starsza pani weszła do gabinetu gdy poprzednia pacjentka wyszła. Małżeństwo wyszło całkowicie z poczekalni więc zostaliśmy tylko we dwie. Gadka szmatka i pytam na którą godzinę jest umowiona ona mówi że na 18:00 cholera jasna to tak jak ja! 10 minut wizyta i 120 zł mniej w portfelu. Mógł już dla pozoru umówić mnie lub ją 10 minut później. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Miśka ale to jak przyjmowal dwie os na godzine to chyba przynajmniej byl dokladny?
Martta a jest ju jakas poprawa? Czujesz sie lepiej?
Martita trzymam kciuki!
Jak to jest z tymi tygodniami, wiem, że było to tu już tłumaczone, ale chyba mnie przytepilo w tej ciąży. Na suwaku i według okresu zaczęłam 4 tyg. A na tym kalendarzu belly jest ze 5... hmmmmm
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskończyłaś 4 tydzień zaczęłaś 5
jutro na suwaczku będzie 4 tygodnie i 1 dzień. Więc 4 tygodnie skończone i dla lekarzy najważniejsze są skończone tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 08:37
martta, Sabina lubią tę wiadomość