Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robilam cytologie i czystosc pochwy -wszystko okej, mocz, glukoza, morfologia też, progesteron kilka dni temu więcej niż 60. W czwartek chcę powtórzyć, tak dla spokoju. Biorę Femibion Natal 1
Sabina, Blair lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Hej dziewczynki właśnie wróciłam do domku. Z dzisiejszej wizyty jestem średnio zadowolona. Dwie osoby na jedną godzinę. Po tylu przeczytanych postach miałam większe wymagania. Po badaniu lekarz powiedział mi że bardzo ładny pęcherzyk,wielkość na jakieś 5-6 tygodni. Jeszcze zawcześnie żeby zobaczyć serduszko. Dał skierowanie na kilka badań i kazał przyjść za trzy tygodnie wtedy założymy kartę ciąży. Zapytałam o te bóle jajników powiedział że mają prawo boleć. Na koniec miłe zaskoczenie kazał przekazać mężowi w domu żeby otworzył szampana i pogratulować w jego imieniu.
Angela89, Blair, Cordy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Widzę, że nikogo nie ma 13.09. To mnie dopiszcie
Dziewczyny mnie też.korci żeby szybciej iść do gina, ale wiem ze lepiej poczekać. Najgorsze, że to przeziębienie nie chce mnie opuścić nadal.
Biorę duphaston, letrox i femibion. W czwartek ide powtórzyć betę i zrobic tsh czy sie nie pogorszylo przez okruszka.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Miśka ale to jak przyjmowal dwie os na godzine to chyba przynajmniej byl dokladny?
Martta a jest ju jakas poprawa? Czujesz sie lepiej?
Kiedy weszłam do poczekalni był jeden pan który czekał na żonę i starsza pani. Po paru minutach weszła dziewczyna. Starsza pani weszła do gabinetu gdy poprzednia pacjentka wyszła. Małżeństwo wyszło całkowicie z poczekalni więc zostaliśmy tylko we dwie. Gadka szmatka i pytam na którą godzinę jest umowiona ona mówi że na 18:00 cholera jasna to tak jak ja! 10 minut wizyta i 120 zł mniej w portfelu. Mógł już dla pozoru umówić mnie lub ją 10 minut później. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Miśka ale to jak przyjmowal dwie os na godzine to chyba przynajmniej byl dokladny?
Martta a jest ju jakas poprawa? Czujesz sie lepiej?
Martita trzymam kciuki!
Jak to jest z tymi tygodniami, wiem, że było to tu już tłumaczone, ale chyba mnie przytepilo w tej ciąży. Na suwaku i według okresu zaczęłam 4 tyg. A na tym kalendarzu belly jest ze 5... hmmmmm
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskończyłaś 4 tydzień zaczęłaś 5
jutro na suwaczku będzie 4 tygodnie i 1 dzień. Więc 4 tygodnie skończone i dla lekarzy najważniejsze są skończone tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 08:37
martta, Sabina lubią tę wiadomość