Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A ja nie mam mdłości za to.słabo.mi było rano.
Cudnie Tak na to czekałamBlair, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Wczoraj po pracy odwiedziłam rodziców, by odebrać pyszne śledzie (mama robi najlepsze) zjadłam warzywka na patelnię, wróciłam do domku i padłam jak kafka... nawet siły nie miałam by zrobić sobie herbatkę. Mąż wrócił ogarnął mieszkanie i kolację. Zjadłam i poszłam spać przed....21 hehehe.
Rano mnie mdliło, ale znów zjadłam talerz zupy pomidorowej z ryżem i przeszło. Co noc też wstaję na siusiu (tak między 24 a 1). A i jeden dodatkowy pozytywny aspekt Codziennie się załatwiam (wcześniej miałam ciągłe zaparcia), ledwo wstanę trochę się poruszam i już. Ważyłam się dziś i waga wskazuje wagę sprzed Świąt (czyli 59,5 kg)
Brakuje mi ćwiczeń, bo przed ciążą robiłam dość regularnie (około 3 razy w tyg.) treningi Chodakowskiej. A teraz nic, bo się boję nawet nogę wyżej podnieść hehehe
A z przekazaniem wiadomości w rodzinie to tak jak pisałam, poszło efektem domina hehehe mamcia moja nie wytrzymała i powiedziała swojej mamie, a babcia, jak to babcia prze szczęśliwa podała dalej Tak samo teść, swojej mamie i siostra męża naszym wspólnym znajomym Ale to dobrze, tak jak któreś z Was napisała wcześniej - trzeba mówić i to głośno, bo wszystko będzie dobrze - efekt pozytywnego myślenia :*
Buziaczki da Was i życzę miłego dnia :* :* :*Blair, Sabina lubią tę wiadomość
Już razem
-
nick nieaktualnyCordy no i masz racje. Bedzie wszystko dobrze. Do mnie dzisiaj przychodza siostry ktore sa jak przyjaciolki i nawet jak nic nim nie powiem to i tak cos wyczuja po moim zachowaniu. Haha wiec kolejne dwie osoby sie dowiedza
Cordy, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Wczoraj mialam taki bol, ze myslalam, ze zejde. Co pare miesiecy cos sie dzieje z moja watroba, mysle ze na skutek tlustszego jedzenia. Zrobilam sobie zabieg reiki i dzis juz nic nie czuje.
Kiedys mialam badanie zywej kropli krwi i dowiedzialam sie, ze watroba zle podaje zolc, ze czasem te kanaliki sie blokuja i przez to ten bol. -
Martita jak tam u Ciebie? Nie moge się doczekać wieści.
Ja mam psa i kota. Troche się boję oporzadzac kuwete, ale z drugiej strony mój kot nie wychodzi na dwór, tylko tyle co do weterynarza, to pewnie chorób nie roznosi. Mimo to mąż mnie wyrecza we wszystkim.
Co do gina, ja bym nie chciała żeby mąż był przy badaniu, ale usg mógłby zobaczyć. Ciągle się mnie pyta czy napewno dostanę zdjęcie, bo on też chce zobaczyć fasolkę
Milego dnia kochaneSabina lubi tę wiadomość
-
Cordy mam dokładnie to samo z ćwiczeniami! Też fikalam porządnie z Ewą i Tomkiem 3 razy w tyg i dupa teraz. Czekam na konic I trymestru, błogosławieństwo od lekarza i zapiszę się na jakąś gimnastykę dla ciężarnych ale to jeszcze trochę.vjak wyzdrowieje pozostana spacery....
U nas zwierzaków brak, mialam kroliczka ale zdechl ze starości w zeszłym roku i narazie pusto.
Adora mam nadzieję, ze nie będzie często powracal!
A mąż chce zobaczyć malucha na usg żeby do końca uwierzyć w to, więc idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 10:20
adora, Sabina, Cordy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas 4koty w domu a 3tyg temu zarezerwowalam malego kociaka i za 9tygodni dojcie nam 5kot
Ja ogólnie interesuje sie felinologia. Chcialabym prowadzic profesjonalna hodowle ale teraz jak dojdzie dziecko to moje plany sie przesuna na dalsza przyszloscFlakonik lubi tę wiadomość