Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na razie bez objawów poza pobolewaniem podbrzusza:( U nas w domu rybki i papuga a w kojcu dwa psy. Jeszcze chciałam małego maltańczyka do domu ale teraz to nie wiem czy dam ze wszystkim radę.
Dzisiaj imieniny syna wiec trochę ciężki dzień mnie czeka- imprezka na 16 osób... A u nas nikt nie wie oprócz moich rodziców. Czekamy na pierwsze usg...
Poznań pięknie zasypany śniegiem!!!Blair, Sabina lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki Widzę, że u większości ostro poszło z objawami, super, znaczy, że fasolki dobrze się mają
Ja nie mam mdłości, wcześniej też nie miałam, jak już to lekko i sporadycznie, może i teraz mnie ominie Co do cery, zawsze w ciąży miałam ładną, zarówno z córką jak i synami (bo mówią, że jak dziewczynka to urodę odbiera i się brzydnie w ciąży), teraz też na to liczę
Co do zwierzaków, to mamy baardzo dużo, bo mamy gospodarstwo - ale żadnego w domu.
Polecam zabrać męża do lekarza, u mnie było tak, że w odpowiednim momencie wizyty, gdy było robione usg, pani doktor sama wołała tatę, żeby zobaczył dzidziusia, a takie wspólne przeżywanie całej ciąży zbliża
Miłego dnia dziewczynki, czekam na dobre wiadomościCordy, martta lubią tę wiadomość
Dwa skarbusie - moje synusie -
nick nieaktualnyWitam,mnie belly termin wyznaczył na koniec sierpnia, ale coś czuję że to raczej wrześniowe dzieciątko będzie ja swoją pierwszą betę zrobiłam zaraz po świętach i wyszło 109 mIU/ml, a na teście druga kreska ledwo widoczna, następną zrobiłam dopiero w sobotę i było już 954 mIU/ml. Jutro idę na pierwszą wizytę do ginekologa i się zastanawiam czy coś będzie już widać, ostatnią @ miałam 25.11 więc prawdopodobnie wkroczyłam w 7 tydzień... z dolegliwości: jestem zmęczona, szybko się męczę, dziś pozamiatałam dwa pokoje w mieszkaniu i już miałam dość, piersi bolą okrutnie, ale wydają się pełniejsze, brzuch pobolewa, ale ciężko mi określić w jaki sposób, mdłości lekkie dokuczają. Złapały mnie pierwsze stresy - jutro wracam po urlopie do pracy i się boję jak to będzie...
czy jutro przed pracą zrobić jeszcze raz betę? czy już dać spokój i wszystko dowiem się wieczorem u ginekologa?Sabina, martta, Blair lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich Dołączam do grona przyszłych mamusiek Termin na początek września. Bete zrobiłam 24go grudnia i okazał się piękny prezent na Święta Sprawdzałam hcg jeszcze dwa razy i jest piękny przyrost...co ciekawe - może na bliźniaki. To by było takie podwójne szczęście Od 2dni męczę się z mdłościami, ale jakoś trzeba to przecierpieć. Jutro pierwsze usg... ciekawe czy już serducho bije... niby jestem w 6tyg.,ale może być za wcześnie...a jak u was to było? Miłego dnia dziewczyny
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudy wrote:Witam wszystkich Dołączam do grona przyszłych mamusiek Termin na początek września. Bete zrobiłam 24go grudnia i okazał się piękny prezent na Święta Sprawdzałam hcg jeszcze dwa razy i jest piękny przyrost...co ciekawe - może na bliźniaki. To by było takie podwójne szczęście Od 2dni męczę się z mdłościami, ale jakoś trzeba to przecierpieć. Jutro pierwsze usg... ciekawe czy już serducho bije... niby jestem w 6tyg.,ale może być za wcześnie...a jak u was to było? Miłego dnia dziewczyny
To twoja pierwsza ciaza? Na ktorego ci wyznacza termin?Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair, niby belly na 31.08 wyznacza, ale coś czuję że jednak wrzesień to będzie, a zresztą to kilka dni różnicy, za wcześnie żeby coś planować
zobaczymy co mi lekarka powie, u nas w firmie dziewczyny w ciąży pracują po 4 godz tylko (komputery, stres, klienci uciążliwi), jestem ciekawa od którego tygodnia uda mi się pójść na ten układ. W chwili obecnej tak szybko się męczę i średnio co 2-3 godz. robię się głodna jak wilk, więc boję się co to będzie... ajajaj -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Blair, niby belly na 31.08 wyznacza, ale coś czuję że jednak wrzesień to będzie, a zresztą to kilka dni różnicy, za wcześnie żeby coś planować
zobaczymy co mi lekarka powie, u nas w firmie dziewczyny w ciąży pracują po 4 godz tylko (komputery, stres, klienci uciążliwi), jestem ciekawa od którego tygodnia uda mi się pójść na ten układ. W chwili obecnej tak szybko się męczę i średnio co 2-3 godz. robię się głodna jak wilk, więc boję się co to będzie... ajajaj
A skad jestes?Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja na jakiś czas się z Wami żegnam. Będę szczera, strasznie stresuję się jak czytam o smutnych historiach, stratach. Jak nie czytam czuję się ok, a jak czytam zaczynam się bać i denerwować. Stąd moja decyzja. Wrócę po pierwszym trymestrze, trzymajcie kciuki
adora, Olisia lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualnyKasicaLisica wrote:Dziewczyny, ja na jakiś czas się z Wami żegnam. Będę szczera, strasznie stresuję się jak czytam o smutnych historiach, stratach. Jak nie czytam czuję się ok, a jak czytam zaczynam się bać i denerwować. Stąd moja decyzja. Wrócę po pierwszym trymestrze, trzymajcie kciuki
flora, Angela89, Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny