Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair wrote:MartunQa a czemu w wielkanoc 2017? Tak juz zaplanowaliscie ? Chcecie do polski wrocic?
Tak, taki mamy cel że uzbieramy to co mamy uzbierać i wracamy. Już nie możemy się doczekać
Justyna_89 na prawdę będziesz na rowerze jeździć? Hmm to czemu ja czytałam gdzieś i byłam przekonana że w ciąży nie można... zaraz muszę poczytać.Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna_89 wrote:Martita86-Gratulacje!!
to też takie moje ciche marzenie, raczej nie mam na co liczyc, bo w mojej i mojegoo meża rodzinie takich przypadków nie było
Maritta a gin powiedzial czy jedno czy dwujajowe sa ?Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartita86 wrote:4 i 5 mm:)
Na razie tylko maz wie ze jest taka szansa ze w poniedzialek moga byc dwa . Nikomu wiecej o tym nie wspomnialamKourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyna_89 wrote:połozna mnie poinformowała,że do 12 tyg moge spokojnie jeździc na rowerze, a pozniej ..bedzie to zależec od tego, jak przebiega ciąża.wolne temo i krótki dystans -oczywiście
MartunQa- a jaki Ty miałabyś dystans do swojej pracy?
ja do swojej pracy mam 4,5 km w jedną stronę. Hmm no faktycznie pierwszy trymetr- rower zabroniony nie jest, tylko dla kogoś takiego jak ja- tzn która przed ciążą nie jeździła chyba lepiej nie... hmm jeszcze taka pogoda. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartita86 wrote:Dodam zdjęcie jak będę wieczorem na kompie bo z tel nie wiem jak to zrobić będziecie mnie musiały pokierować no i co do suwaczka też
A zeby wstawic suwaczek wystarczy ze klikniesz na suwaczek od ktorejs z nas i przekieruje cie na stronke gdzie mozesz taki zrobic. Po zrobiebiu suwaczka tez trzeba skopiowac link url na forum i wkleic w Ustawienia-> Społeczność i tam w podpisie jak cos nie jasne to pytajKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny