Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A piersi też was tak bolą? Mnie głównie wieczorami rwie tak, że dotknąć nie mogę... Wiecie, że ja jeszcze bety nie robiłam? Nie odważyłam się... czekam na wizytę z sercem na ramieniu... Boję się, że to wszystko mi się tylko śni i za chwilę okaże się, że wcale nie jestem w ciąży. Ale mąż mi zabrania tak myśleć.
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mimo,że bete robiłam to ciągle myślę, że ciąża to jakaś fikcja... PÓki nie zobaczę dzieciątka na monitorze usg to chyba nie będę spać spokojnie No ale racja... trzeba być dobrej myśli I tak, piersi bolą... oj bolą... szczególnie z boku jak się tak dotyka.
martta lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Judy a kiedy masz wizytę ? Który to będzie tc i dzień ?
Ja bete robiłam 2 razy w 10dpo i wynosiła około 30 i później 17dpo i wyszło 730 więcej razy nie robiłam. Jest ładny przyrost i mi to starczyło
TO też ładnie beta Ci rośnie
U mnie duży przyrost...bo całkiem możliwe ,że bliźniaki siedzą hihi Ale się okaże na jutrzejszej wizycie Bo pęcherze miałam dwa, ale co z nich zostało to nie wiem - czy jedno czy oba
Jestem w 6tyg. i 2gim dniu.
Justyna_89, Angela89, Blair, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aż się boję przed tą wizytą... żeby tylko było wszystko ok. i same dobre wiadomości.
Mogą być i bliźniaki... byle by tylko były zdrowe i oby nareszcie się nam udało, bo już się troszkę staraliśmy. Pokój pusty czekaBlair, Justyna_89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudy wrote:Aż się boję przed tą wizytą... żeby tylko było wszystko ok. i same dobre wiadomości.
Mogą być i bliźniaki... byle by tylko były zdrowe i oby nareszcie się nam udało, bo już się troszkę staraliśmy. Pokój pusty czeka
Jutro duzo dziewczyn wizytuje. Mam nadzieje ze kazda pochwali sie dobrymi wiadomosciamiAngela89, Judy, Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny