Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja jeszcze w domu berneczyka mam i fretkę
małe zoo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:05
martta, Judy, weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Chyba nie musze mowic jak patrza na mnie ludzie jak mowie nim ze mam 4koty a 5 w drodze
Oj gdybym ja mogła mieć więcejAle na to czas trzeba mieć niestety również :(Ale za to koty mają towarzystwo
A wyniki toxo masz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:11
-
To może i ja dołączę
tp to 8 wrzesień. To moja druga ciąża, po październikowym cudzie 2014:) teraz też czekam na szczęśliwe zakończenie. Póki co objawów brak, może poza ciągnięciem w macicy i cięższymi piersiami, ale jakoś mnie to nie martwi.. 1 ciąża też raczej bezobjawowa jeśli chodzi o 1 trymestr:) pozdrawiam
Angela89, Sabina, Blair, martta, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVilenka wrote:To może i ja dołączę
tp to 8 wrzesień. To moja druga ciąża, po październikowym cudzie 2014:) teraz też czekam na szczęśliwe zakończenie. Póki co objawów brak, może poza ciągnięciem w macicy i cięższymi piersiami, ale jakoś mnie to nie martwi.. 1 ciąża też raczej bezobjawowa jeśli chodzi o 1 trymestr:) pozdrawiam
Kiedy idziesz na wizyte do gina? Czy juz moze bylas?Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Oj gdybym ja mogła mieć więcej
Ale na to czas trzeba mieć niestety również :(Ale za to koty mają towarzystwo
A wyniki toxo masz?
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ojj, mnie pewnie badanie na toxo nie ominie, zachowawczo małżonek obiecał przejąć obowiązek sprzątania kociej kuwetki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny, jestem tu nowa:) Termin porodu to 10 wrzesnia
To jest moja pierwsza ciaza i jak narazie czuje sie bardzo dobrze tylko mam obolale i spuchniete piersi i co chwila latam do toalety siku
Justyna_89, Blair, weronika86, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBalerina wrote:Witam dziewczyny, jestem tu nowa:) Termin porodu to 10 wrzesnia
To jest moja pierwsza ciaza i jak narazie czuje sie bardzo dobrze tylko mam obolale i spuchniete piersi i co chwila latam do toalety sikuKourtney lubi tę wiadomość