X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vilenka wrote:
    To może i ja dołączę :) tp to 8 wrzesień. To moja druga ciąża, po październikowym cudzie 2014:) teraz też czekam na szczęśliwe zakończenie. Póki co objawów brak, może poza ciągnięciem w macicy i cięższymi piersiami, ale jakoś mnie to nie martwi.. 1 ciąża też raczej bezobjawowa jeśli chodzi o 1 trymestr:) pozdrawiam

A byłaś tu na październikowych mamusiach 2014? pytam, bo też jestem październikową 2014 :) my miałyśmy tutaj na forum wątek, ale przeniosłyśmy się na fb, żeby było bardziej prywatnie. Z jakiego dnia masz maleństwo?

3i49tv7325tdkkap.png
  • Balerina Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja niestety mam mala nadwage wiec uwazam co jem i cwicze zeby sie nie roztyc jeszcze bardziej☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj bez porannych mdłości. Dziwne zeby tak z dnia na dzien zniknely?
    Czekam w przychodni. Zaraz ide pobrac krew na bete

Sabina, Angela89, Kourtney lubią tę wiadomość

• Cordy Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita86 wrote:
    Jestemmmmmmm i melduje sie z dwoma serduszkami pieknie bijacymi <3 <3 jestem przeszczesliwa a maz przerażony ale również się cieszy :) kolejna wizyta 20 stycznia

Ale super!!! Gratulacje ogromne :)

Ja dziś byłam na badaniach tarczycy, bo w sobotę mam wizytę u endokrynologa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 08:10

Sabina lubi tę wiadomość

Już razem <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Blair:)
    Wizyta dopiero o 16.30.
    Ale denerwuje sie na przemian z podnieceniem :)

Blair czy to nick z GossipGirl?:)

Moja bratowa wczoraj miala usg3D (20tydz. ciąży). Dopiero dowiedziała się że będzie córeczka :)

Sabina, Blair, Angela89 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia na wizytach!!!!!!!!!!!!
    Gratuluje blizniakow!!!!!
    Blair ja z corica mialam tylko kilka dni i zniknely na cala ciaze, nie stersuj sie....
    u mnie z objawow na razie nic..tylko klade sie spac o 22.00 z zegarkiemw reku, ale mam tez duzo obowiazkow.
    Szampon mnie uczulil...z sarka w ciazy tez tak mialam...znow trzeba wejsc na produkty dzieciece. Balerina ja jestem juz otyla, wiec juz calkowicie musze uwazac.

Blair lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Vilenka Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renatkach wrote:
    A byłaś tu na październikowych mamusiach 2014? pytam, bo też jestem październikową 2014 :) my miałyśmy tutaj na forum wątek, ale przeniosłyśmy się na fb, żeby było bardziej prywatnie. Z jakiego dnia masz maleństwo?

Tak byłam tu ale mało pisałam :)na fb mnie nie było
    A córeczkę ur 27:)

7u22flw1a3vjzwk7.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj już w pracy :/ chciałam jeszcze doleczyć się w domu do końca tygodnia ale koleżanka z pokoju napisała że na L4 jest... rano byłam na becie i Tsh, zobaczymy :) dzisiaj był jakiś ciężki poranek, w głowie mi się bardzo kręciło i trochę mi niedobrze było.

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    A ja dzisiaj bez porannych mdłości. Dziwne zeby tak z dnia na dzien zniknely?
    Czekam w przychodni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 21:34

Blair lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz wrocilam. I robie sprostowanie. Zjadlam sniadanie i tak mnie zemdlilo ze obejmowalam pierwszy raz porcelane.i caly czas mnie mdli. Po herbatce ciut lepiej.

Ksosia tak z Goosip Girl. Lubilam bardzo ten serial :D

Sabina, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Ja juz wrocilam. I robie sprostowanie. Zjadlam sniadanie i tak mnie zemdlilo ze obejmowalam pierwszy raz porcelane.i caly czas mnie mdli. Po herbatce ciut lepiej.

Ksosia tak z Goosip Girl. Lubilam bardzo ten serial :D

Ja też go uwielbiam :)

U mnie mdlosci minimalne, ale jestem strasznie rozkojarzona na prace mgr musze pisac :(

Blair lubi tę wiadomość

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair mam nadzieje ze ci przejdzie i poczujesz sie lepiej ☺

gratuluje blizniakow!!

Ja dzisiaj w pracy mam stresa, szef mnie wk....a i moja wspolpracownica tez! Juz sie nie moge doczekac az im powiem, moze wtedy zostawia mnie w spokoju!

Blair lubi tę wiadomość

• Cordy Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś jakoś mam obniżony nastrój i niby z żołądkiem wszystko ok, a jakby mnie mdliło. W nocy spać nie mogłam, co godzinę się budziłam.

Ja bym chciała w pracy chociaż do maja zostać, ale z drugiej strony zwolnienie lekarskie mnie kusi ;)

Sabina lubi tę wiadomość

Już razem <3
  • Balerina Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle ze bede do poczatku lipca pracowac ale to zalezy jak bedzie ze zdrowiem.

• martta Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mnie już też zdążyli wkurzyć w pracy, grrr
    oj wizja zwolnienia kusi, ale ja tak do marca-kwietnia musiałabym tu zostać jeszcze, bo szef sie obrazi i z powrotem pewnie będzie robił problemy inaczej. Masakra....

o148p07w5riqasy7.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj zyganka widze...mam nadzieje, ze mnie to ominie..wiem,ze pierwsze mamusie czekaja na mdlosci, ale ja podziekuje :P choc u mnie zaczynaja sie dopiero ok 7-9tc wiec mam jeszcze czas :P
    Tez jestem mega rozkojarzona...maz wczoraj kazal mi nic nie ruszac bo popsulam kilka rzeczy..w pracy przewrocilam jego kamete i pekl plastik ....

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pracuje do konca tak jak przy ostatniej ciazy. Czas sie nie dluzy...nie ma sie czasu na uzalania nad soba...ale mam latwa prace i po 5hr dziennie tylko wkurza mnie, ze codziennie iine godziny..dzisiaj jedziemy tylko na 3hr ale od 16.00 do 19.00...codziennie inne

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Cordy Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tym rozkojarzeniem to coś jest na rzeczy... a czy wy też jesteście ciągle głodne?
    Ledwo wytrzymuje te 3 godz miedzy posiłkami ;) I tak na zmianę - albo mi niedobrze, albo jestem wściekle głodna :/ masakra

martta, Sabina lubią tę wiadomość

Już razem <3
  • Judy Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :-) Oj te mdlisci... najgorzej rano, ale mnie trzymaja prawie caly dzien!! Tylko potem staja sie znosne, ale to takie glupie uczucie, jakby wszystko w przelyku mi stalo. Eh... trzeba sie pomeczyc w imie cudu ;-) za godzinke ide do lekarza. Ale mam stresa!! Tak bym chciala uslyszec dobre wiesci :-)
    Dajcie znac dziewczyny jak tam beta wam wyszla i tsh kto tam robil :-) w tsh jestem specjalista juz chyba ,bo mecze sie z hashimoto :-/

martta, weronika86, Blair lubią tę wiadomość

• Judy Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy wrote:
    No z tym rozkojarzeniem to coś jest na rzeczy... a czy wy też jesteście ciągle głodne?
    Ledwo wytrzymuje te 3 godz miedzy posiłkami ;) I tak na zmianę - albo mi niedobrze, albo jestem wściekle głodna :/ masakra

Tez tak mam z tym jedzeniem, ale jem malusio przez te mdlosci,ale za to czesciej :-)

‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ