Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vilenka wrote:To może i ja dołączę tp to 8 wrzesień. To moja druga ciąża, po październikowym cudzie 2014:) teraz też czekam na szczęśliwe zakończenie. Póki co objawów brak, może poza ciągnięciem w macicy i cięższymi piersiami, ale jakoś mnie to nie martwi.. 1 ciąża też raczej bezobjawowa jeśli chodzi o 1 trymestr:) pozdrawiam
A byłaś tu na październikowych mamusiach 2014? pytam, bo też jestem październikową 2014 my miałyśmy tutaj na forum wątek, ale przeniosłyśmy się na fb, żeby było bardziej prywatnie. Z jakiego dnia masz maleństwo? -
nick nieaktualny
-
Martita86 wrote:Jestemmmmmmm i melduje sie z dwoma serduszkami pieknie bijacymi jestem przeszczesliwa a maz przerażony ale również się cieszy kolejna wizyta 20 stycznia
Ale super!!! Gratulacje ogromne
Ja dziś byłam na badaniach tarczycy, bo w sobotę mam wizytę u endokrynologa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 08:10
Sabina lubi tę wiadomość
Już razem
-
nick nieaktualnyDzięki Blair:)
Wizyta dopiero o 16.30.
Ale denerwuje sie na przemian z podnieceniem
Blair czy to nick z GossipGirl?
Moja bratowa wczoraj miala usg3D (20tydz. ciąży). Dopiero dowiedziała się że będzie córeczkaSabina, Blair, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powodzenia na wizytach!!!!!!!!!!!!
Gratuluje blizniakow!!!!!
Blair ja z corica mialam tylko kilka dni i zniknely na cala ciaze, nie stersuj sie....
u mnie z objawow na razie nic..tylko klade sie spac o 22.00 z zegarkiemw reku, ale mam tez duzo obowiazkow.
Szampon mnie uczulil...z sarka w ciazy tez tak mialam...znow trzeba wejsc na produkty dzieciece. Balerina ja jestem juz otyla, wiec juz calkowicie musze uwazac.Blair lubi tę wiadomość
-
renatkach wrote:A byłaś tu na październikowych mamusiach 2014? pytam, bo też jestem październikową 2014 my miałyśmy tutaj na forum wątek, ale przeniosłyśmy się na fb, żeby było bardziej prywatnie. Z jakiego dnia masz maleństwo?
Tak byłam tu ale mało pisałam :)na fb mnie nie było
A córeczkę ur 27:) -
ja dzisiaj już w pracy chciałam jeszcze doleczyć się w domu do końca tygodnia ale koleżanka z pokoju napisała że na L4 jest... rano byłam na becie i Tsh, zobaczymy dzisiaj był jakiś ciężki poranek, w głowie mi się bardzo kręciło i trochę mi niedobrze było.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz wrocilam. I robie sprostowanie. Zjadlam sniadanie i tak mnie zemdlilo ze obejmowalam pierwszy raz porcelane.i caly czas mnie mdli. Po herbatce ciut lepiej.
Ksosia tak z Goosip Girl. Lubilam bardzo ten serial
Sabina, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Ja juz wrocilam. I robie sprostowanie. Zjadlam sniadanie i tak mnie zemdlilo ze obejmowalam pierwszy raz porcelane.i caly czas mnie mdli. Po herbatce ciut lepiej.
Ksosia tak z Goosip Girl. Lubilam bardzo ten serial
Ja też go uwielbiam
U mnie mdlosci minimalne, ale jestem strasznie rozkojarzona na prace mgr musze pisac
Blair lubi tę wiadomość
-
Blair mam nadzieje ze ci przejdzie i poczujesz sie lepiej ☺
gratuluje blizniakow!!
Ja dzisiaj w pracy mam stresa, szef mnie wk....a i moja wspolpracownica tez! Juz sie nie moge doczekac az im powiem, moze wtedy zostawia mnie w spokoju!
Blair lubi tę wiadomość
-
Ja też dziś jakoś mam obniżony nastrój i niby z żołądkiem wszystko ok, a jakby mnie mdliło. W nocy spać nie mogłam, co godzinę się budziłam.
Ja bym chciała w pracy chociaż do maja zostać, ale z drugiej strony zwolnienie lekarskie mnie kusiSabina lubi tę wiadomość
Już razem
-
oj zyganka widze...mam nadzieje, ze mnie to ominie..wiem,ze pierwsze mamusie czekaja na mdlosci, ale ja podziekuje choc u mnie zaczynaja sie dopiero ok 7-9tc wiec mam jeszcze czas
Tez jestem mega rozkojarzona...maz wczoraj kazal mi nic nie ruszac bo popsulam kilka rzeczy..w pracy przewrocilam jego kamete i pekl plastik .... -
ja pracuje do konca tak jak przy ostatniej ciazy. Czas sie nie dluzy...nie ma sie czasu na uzalania nad soba...ale mam latwa prace i po 5hr dziennie tylko wkurza mnie, ze codziennie iine godziny..dzisiaj jedziemy tylko na 3hr ale od 16.00 do 19.00...codziennie inne
-
No z tym rozkojarzeniem to coś jest na rzeczy... a czy wy też jesteście ciągle głodne?
Ledwo wytrzymuje te 3 godz miedzy posiłkami I tak na zmianę - albo mi niedobrze, albo jestem wściekle głodna masakramartta, Sabina lubią tę wiadomość
Już razem
-
Czesc dziewczyny Oj te mdlisci... najgorzej rano, ale mnie trzymaja prawie caly dzien!! Tylko potem staja sie znosne, ale to takie glupie uczucie, jakby wszystko w przelyku mi stalo. Eh... trzeba sie pomeczyc w imie cudu za godzinke ide do lekarza. Ale mam stresa!! Tak bym chciala uslyszec dobre wiesci
Dajcie znac dziewczyny jak tam beta wam wyszla i tsh kto tam robil w tsh jestem specjalista juz chyba ,bo mecze sie z hashimotomartta, weronika86, Blair lubią tę wiadomość
-
Cordy wrote:No z tym rozkojarzeniem to coś jest na rzeczy... a czy wy też jesteście ciągle głodne?
Ledwo wytrzymuje te 3 godz miedzy posiłkami I tak na zmianę - albo mi niedobrze, albo jestem wściekle głodna masakra
Tez tak mam z tym jedzeniem, ale jem malusio przez te mdlosci,ale za to czesciej