X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze mnie się małżonek już śmieje z tym sikaniem, nawet złośliwie się pyta co jakiś czas czy nie muszę do toalety :P

Blair, weronika86 lubią tę wiadomość

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za mile przywitanie :)

Z tym sikaniem to zeczywiscie masakra, w pracy musze non stop na pierwsze pietro do toalety smigac, nie wiem jak ja ten sekret utrzymam w tajemnicy do marca ( wtedy zamierzam powiedziec szefostwu)!

Dzisiaj bylam u lekarza no i pogadalysmy co wolno i czego nie wolno itp, zapytalam o cwiczenia czy wolno no i kazala sie zglosic za 2tyg i wtedy zaczniemy spisywac papiery a pierwsze usg bedzie na poczatku lutego.

Jak narazie to tylko ja i maz wiemy, rodzicom zamierzamy powiedziec jak bedziemy w PL na poczatku lutego, juz sie doczekac nie moge :):)

Blair, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balerina wrote:
    Dzieki dziewczyny za mile przywitanie :)

Z tym sikaniem to zeczywiscie masakra, w pracy musze non stop na pierwsze pietro do toalety smigac, nie wiem jak ja ten sekret utrzymam w tajemnicy do marca ( wtedy zamierzam powiedziec szefostwu)!

Dzisiaj bylam u lekarza no i pogadalysmy co wolno i czego nie wolno itp, zapytalam o cwiczenia czy wolno no i kazala sie zglosic za 2tyg i wtedy zaczniemy spisywac papiery a pierwsze usg bedzie na poczatku lutego.

Jak narazie to tylko ja i maz wiemy, rodzicom zamierzamy powiedziec jak bedziemy w PL na poczatku lutego, juz sie doczekac nie moge :):)

O to dlugo chcesz wytrzymac do marca. Ja juz nie wytrzymalam i wypaplalam rodzicom i rodzenstwu. Wiedza tylko najblizsi ;)

A gdzie teraz jestescie za granica?

Kourtney lubi tę wiadomość

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzicom i rodzenstwu powiemy na poczatku lutego, tylko w pracy chce poczekac dluzej ale zobaczymy jak to bedzie :) Jak test wyszedl pozytywny to strasznie nas korcilo zeby do rodzicow zadzwonic :)

Mieszkamy w Londynie, ja jestem z Wroclawia a moj A urodzil sie w Londynie ale ma polskich dziadkow :)

Blair lubi tę wiadomość

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox gdzie znalazlas taki fajny suwaczek bo ja nie moge nigdzie znalezc z opisem??

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balerina wrote:
    Rodzicom i rodzenstwu powiemy na poczatku lutego, tylko w pracy chce poczekac dluzej ale zobaczymy jak to bedzie :) Jak test wyszedl pozytywny to strasznie nas korcilo zeby do rodzicow zadzwonic :)

Mieszkamy w Londynie, ja jestem z Wroclawia a moj A urodzil sie w Londynie ale ma polskich dziadkow :)
    O i tak na stale juz mieszkacie w UK czy tylko na jakis czas?
    Jabtez jak tylko zobaczylam dwie kreski chcialam powiedziec calemu swiatu haha ale odezwal sie tez glos rozsądku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balerina na www.suwaczki.com ;)

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair ja juz jestem 12 lat tutaj ale zdecydowanie mysle o powrocie do Polski kiedys :)

Little Red Fox dziekuje bardzo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My znowu myslimy o wyprowadzce. Tzn mąż myśli a ja staran sie go odwiesc od tych planów :P tutaj mamy wszystko ,prace,dom,znajomych ale jemu po prostu marzy sie inny kraj...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram sie do łóżka bo jutro wstaje 4:30;) Dobranoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 22:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też zmykam, wpadnę jutro wieczorem jak już będę po spotkaniu z ginem ;)

weronika86 lubi tę wiadomość

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny, powodzenia u ginka Little Red jutro :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Wedlug chinskiego kalendarza plci wychodzi mi ze bede miala dziewczynke!:)
    Sprawdzalyscie???:)

Martita gratulacje!!!:)
    mi sie nie sprawdzilo w dwoch przypadkach haha zawsze na odwrot! ale mam jeden sposob, ktory bede robic..soda oczyszczona..slyszalyscie? mi sie sprawdzilo przy sarci i wszystkim kolezankom!..sikasz do kubeczka..do drugiego kubeczka troche sody oczyszczonej..jak bedzie buzowalo to chlopiec, bez zmian- dziewczynka :D
    inne ph moczu niby przy innej plci..zaleca sie po 8/9tc....zrobie jutro i jak cus powtorze za 3 tyg :D :D :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojoj ile nowych dziewczyn! a ja nie mam czasu nadrabiac!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balerina wrote:

Ja tez w uk i tez spod Wroclawia oryginalnie :D Z Zabkowic Slaskich a maz z Strzelina :D a ty????

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • flora Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia wszystkim u lekarzy dzisiaj! Czekam na dobre wieści :)
    Mnie wczoraj cały wieczór mdliło po sałatce jarzynowej. Chyba mój żołądek przestał tolerować majonez. Dzis od rana też mdłości :/
    Wam też czas tak wolno leci? Ten tydzień ciągnie mi się w nieskończoność. Może dlatego ze tak czekam na wtorek...

ae0c0efec8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ksosia, AISAK,Macioszczyczka, Little Red Fox,Judy i nie wiem czy ktos jeszcze? Powodzenia na wizytach. Trzymam kciuki za każdą!:*
    Dajcie konieczne znac po wizycie :)

Flora mi tez tak wolno leci czas. To chyba przez oczekiwanie na wizyte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 06:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zielone ogórki przestałam tolerować, zjadłam ostatnio kawałek i prawie zwróciłam, bo smakował mi jak zepsuty :( aż musiałam się pytać małżonka czy nie sprzedali nam zgniłych, ale powiedział że smakuje normalnie :(

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja naszczescie jescze zadnych mdlosci ani awersji do jedzenia nie mam ale wiem ze jest jeszcze wczesnie. Zato moje piersi to chyba mi eksploduja niedlugo! ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio jem o wiele więcej niż wcześniej, a i przytyło mi się 2 kg, może przynajmniej pozbędę się swojej niedowagi. Mnie mdłości złapały w weekend, a póki co spokój ;)

‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ