Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny za mile przywitanie
Z tym sikaniem to zeczywiscie masakra, w pracy musze non stop na pierwsze pietro do toalety smigac, nie wiem jak ja ten sekret utrzymam w tajemnicy do marca ( wtedy zamierzam powiedziec szefostwu)!
Dzisiaj bylam u lekarza no i pogadalysmy co wolno i czego nie wolno itp, zapytalam o cwiczenia czy wolno no i kazala sie zglosic za 2tyg i wtedy zaczniemy spisywac papiery a pierwsze usg bedzie na poczatku lutego.
Jak narazie to tylko ja i maz wiemy, rodzicom zamierzamy powiedziec jak bedziemy w PL na poczatku lutego, juz sie doczekac nie mogeBlair, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBalerina wrote:Dzieki dziewczyny za mile przywitanie
Z tym sikaniem to zeczywiscie masakra, w pracy musze non stop na pierwsze pietro do toalety smigac, nie wiem jak ja ten sekret utrzymam w tajemnicy do marca ( wtedy zamierzam powiedziec szefostwu)!
Dzisiaj bylam u lekarza no i pogadalysmy co wolno i czego nie wolno itp, zapytalam o cwiczenia czy wolno no i kazala sie zglosic za 2tyg i wtedy zaczniemy spisywac papiery a pierwsze usg bedzie na poczatku lutego.
Jak narazie to tylko ja i maz wiemy, rodzicom zamierzamy powiedziec jak bedziemy w PL na poczatku lutego, juz sie doczekac nie moge
O to dlugo chcesz wytrzymac do marca. Ja juz nie wytrzymalam i wypaplalam rodzicom i rodzenstwu. Wiedza tylko najblizsi
A gdzie teraz jestescie za granica?Kourtney lubi tę wiadomość
-
Rodzicom i rodzenstwu powiemy na poczatku lutego, tylko w pracy chce poczekac dluzej ale zobaczymy jak to bedzie Jak test wyszedl pozytywny to strasznie nas korcilo zeby do rodzicow zadzwonic
Mieszkamy w Londynie, ja jestem z Wroclawia a moj A urodzil sie w Londynie ale ma polskich dziadkowBlair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBalerina wrote:Rodzicom i rodzenstwu powiemy na poczatku lutego, tylko w pracy chce poczekac dluzej ale zobaczymy jak to bedzie Jak test wyszedl pozytywny to strasznie nas korcilo zeby do rodzicow zadzwonic
Mieszkamy w Londynie, ja jestem z Wroclawia a moj A urodzil sie w Londynie ale ma polskich dziadkow
Jabtez jak tylko zobaczylam dwie kreski chcialam powiedziec calemu swiatu haha ale odezwal sie tez glos rozsądkuKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Wedlug chinskiego kalendarza plci wychodzi mi ze bede miala dziewczynke!
Sprawdzalyscie???
Martita gratulacje!!!
inne ph moczu niby przy innej plci..zaleca sie po 8/9tc....zrobie jutro i jak cus powtorze za 3 tyg -
Balerina wrote:Rodzicom i rodzenstwu powiemy na poczatku lutego, tylko w pracy chce poczekac dluzej ale zobaczymy jak to bedzie Jak test wyszedl pozytywny to strasznie nas korcilo zeby do rodzicow zadzwonic
Mieszkamy w Londynie, ja jestem z Wroclawia a moj A urodzil sie w Londynie ale ma polskich dziadkow -
Powodzenia wszystkim u lekarzy dzisiaj! Czekam na dobre wieści
Mnie wczoraj cały wieczór mdliło po sałatce jarzynowej. Chyba mój żołądek przestał tolerować majonez. Dzis od rana też mdłości
Wam też czas tak wolno leci? Ten tydzień ciągnie mi się w nieskończoność. Może dlatego ze tak czekam na wtorek... -
nick nieaktualnyDzień dobry.
Ksosia, AISAK,Macioszczyczka, Little Red Fox,Judy i nie wiem czy ktos jeszcze? Powodzenia na wizytach. Trzymam kciuki za każdą!:*
Dajcie konieczne znac po wizycie
Flora mi tez tak wolno leci czas. To chyba przez oczekiwanie na wizyte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 06:49
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny