Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cordy jak to dobrze, ja też tak mam że ciągle głodna jestem, dzisiaj o 4 w nocy jak się obudziłam to myślałam, że z głodu nie zasnę. Ale niedobrze albo głodna, rety! Mąż dziwnie na mnie patrzy i nie dowierza, że to już tak się dzieje. Ja w sumie też nie, ale co mam zrobić jak tak jest
Cordy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi poki co jest niedobrze i jestem głodna jednocześnie. Czasem się zastanawiam czy te mdłości nie są z głodu. Ale jedzenie mnie odpycha na samą myśl. Do tego czuje się jakbym miała z mózgu wodę. Literki mi się mylą jak piszę, nie umiem przy maszynie usiedziec, nic zaprojektować. Czasem się ciesze że nie pracuję na etat, ale za to kasy mniej, więc coś za coś. Wy przynajmniej macierzyńskie dostaniecie
-
O jej podziwiam za silną wolę... ja bym nie dała rady zadowolić się połową banana lub mandarynką Ja to muszę albo kaszę z warzywami, albo jakaś sałatkę z rybą lub mięsem.. lub kanapki:D:D:D:D Coś czuję, że ta ciąża doda mi niezła ilość kgJuż razem
-
nick nieaktualny
-
Balerina wrote:Ja staram sie jesc co 2-3godz alr male zeczy np mandarynke albo pol banana i jak narazie to glodna nie chodze ale jak zapomne to burczy w brzuchu strasznie
mandarynka ,banan i 2 danonki to moje sniadanie heh
ja z koleji mam tak ze jak zaczynam miec pusty zoladek to mega mdlosci mnie dopadaja,no masakra -
Czesc Ilona ☺ jak tam samopoczucie?
Cordy tak co 2-3 godIny mi starcza tylko zeby glodu nie czuc. Na sniadanie zawsze jem owsianke i kiedys mi starczala do 11 rano czasem nawet dopiero o 13tej cos jadlam a teraz jednak przychodzi 8 i juz mi burczy ☺ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak to dobrze, że tu jesteście Balerina, Ilona, Sabina i reszta dziewczyn mam to samo ale dobrze trzeba jeść częściej i mniej, żeby nie być głodnym i nie mieć mdłości. Niedużo i zdrowo i będzie dobrze. Mi też owsianka z rana wystarczała na dłużej niż teraz masakra!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 10:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam apetytu...a czytalam kiedys,ze mdlosci sa od spadku cukru, od zbyt duzych skokow. wiec dziewczyny jesc co 3 godzinki male posilki a bedzie lepiej! ja na sniadanko zjadlam jajeczniczke bez tluszczu i jogurt naturalny...juz minelo 3hr ide zjesc bo ssie wystarczy jesc zcesto a malo.
Co do objawow to ja bym spala non stop...nie da rady niestety..o 22.00 juz padam i spie do rana. Maz kochany, wyrecza mnie z nocnym karmieniem i przewijaniem choc i tak mi malo...teraz tez bym sie polozyla...aaa ide sie zdzremnac, mala spi, wszystko ogarniete