Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:A do kogo idziesz?
Renata Pejas Dembowska : Ona pracuje w szpitalu na Prostej a przy rodzie z Paderewskiego ma gabinet A Ty? Do kogo zamierzasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 12:29
Sabina lubi tę wiadomość
Już razem
-
nick nieaktualnyArleta wrote:Ja chyba też się skuszę,bo jakoś tak mi się wydaje że mam znikome te objawy,muszę się upewnić że jest wszystko ok.Tylko będę musiała powtórzyć w sobotę,nie?
To nie jest reguła. Chodzi o to, żeby przyrost po 48h był ok 100%, ale mi lekarka powiedziała, że to bez sensu i żebym powtórzyła po tygodniu. I z 535 zrobiła mi się ponad 8000, także też prawidłowy
Powodzenia -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja do Dr Gaj. Pracuje na Kościuszki Ale jeszcze się mi umowilam
Tak w ogóle to mam straszny dylemat i nie wiem co robić. Bo do tej lekarki mam 60km, ale bardzo ja lubię. Mama natomiast mówi, żebym.poszła do tej co prowadzila moje poprzednie cize, bo jest na miejscu i jakby co, to zawsze bliżej. To fakt. Tylko ze ja jej nie lubię. I trochę mi namieszala ....
Idź tam gdzie podpowiada ci intuicja, a przede wszystkim do takiego lekarza, który pracuje w szpitalu, w którym chcesz rodzić. Ja się pokierowałam taką zasadą i opiniami o tej lekarce.Już razem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Ilona widze w avatarku dzieci. W jakim wieku masz?
A suwaczek wkleja sie w podpis . trzeba w ustawienia wejsc ,potem społecznosc i tam w podpisie
mlodsza Miléna-4latai 3 miesiace
dzieki za podpowiedz z suwaczkiemBlair, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tak na szybko po wizycie... hmmm powtórka z rozrywki jak w pierwszej ciązy...ah......krwistek poza kosmówkowy 1cm x 3 mm, L4, DALEJ LUTEINA, ale weź tu odpoczywaj przy dziecku:( Dzidzia za to rośnie ma 1,8 mm, widoczne echo serca. Kontrol za 2 tyg.
Także walczymy i liczymy na szybkie wchłonięcie.
Sabina, Blair, Cordy, Angela89, adora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:ja tak na szybko po wizycie... hmmm powtórka z rozrywki jak w pierwszej ciązy...ah......krwistek poza kosmówkowy 1cm x 3 mm, L4, DALEJ LUTEINA, ale weź tu odpoczywaj przy dziecku:( Dzidzia za to rośnie ma 1,8 mm, widoczne echo serca. Kontrol za 2 tyg.
Także walczymy i liczymy na szybkie wchłonięcie. -
nick nieaktualnyAISAK wrote:ja tak na szybko po wizycie... hmmm powtórka z rozrywki jak w pierwszej ciązy...ah......krwistek poza kosmówkowy 1cm x 3 mm, L4, DALEJ LUTEINA, ale weź tu odpoczywaj przy dziecku:( Dzidzia za to rośnie ma 1,8 mm, widoczne echo serca. Kontrol za 2 tyg.
Także walczymy i liczymy na szybkie wchłonięcie.Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny