Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No nieźle z tą PUPĄ hihi Ja tam urok we wszystkim znajdę , nawet w pupie hihi
Te chwalenie się jest najprzyjemniejsze, jak można się podzielić swoją radością z innymi Cudowne uczucie, a jeszcze lepsze mieć pod serduchem taką fasoleczkę.
Czekajcie... czekajcie... niedługo zaczniemy biegać po sklepach Ten czas tak szybko leci, że wrzesień to niedługo ujrzymy -
nick nieaktualnyCukrowa mama wrote:Witajcie dziewczyny, piszę, żeby się pożegnać, jednak nie mam czasu przy moim synusiach pisać za dużo, jak zaglądam to już jest ze cztery strony więcej, zanim przeczytam dochodzi następna Ale będę Was podczytywać od czasu do czasu Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Wszystkie fasolki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 15:53
weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeny, ale mam dziś mdłości... zjadłam rano 2 małe kanapki z miodem i banana. i nic mi do teraz nie wchodzi. Próbuję się zmusić do odrobiny rosołu (moja ulubiona zupa, mąż specjalnie mi zrobił) ale nie wiem czy nie skończy się to w toalecie ... też tak macie?
-
nick nieaktualnyflora wrote:jeny, ale mam dziś mdłości... zjadłam rano 2 małe kanapki z miodem i banana. i nic mi do teraz nie wchodzi. Próbuję się zmusić do odrobiny rosołu (moja ulubiona zupa, mąż specjalnie mi zrobił) ale nie wiem czy nie skończy się to w toalecie ... też tak macie?
Zabieram sie za ciasto krówke .musze zrobic jakies bo jutro przyjezdza do nas rodzinka.Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny57650!!! aż sie przestraszylam jak zobaczylam ten ogromny wynik. Ale kalkulator pokazuje w normie
Wyglada na to ze chyba jednak blizniaki
Ostatnio mialam 4380.
Kalkulator: HCG podwaja się co 0 dni 12 godzin (13 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 57650 mlU/ml (1216.2%) (w normie).Justyna_89, Judy, Angela89, martta, Cordy, MartunQa, renatkach, weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:a ja właśnie wróciłam od weta musiałam uspic moja staruszke fretke
Blair super Mnie TSH wyszło 2,9.. troszkę słabo, ale w sobotę idę do endokrynolog to mi może podniesie dawkę Letrox'u. Natomiast przeciwciała wyszły takie,jakby nie było Hashimoto (aTPO 82,96, aTG 7,72). Troszkę się zmartwiłam tym TSH, ale przecież to normalne, że w ciąży trochę wzrasta, normalnie mam około 1,6 -1,8.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 17:42
Już razem
-
Blair gratulacje!! Kurde, że ja nie mam możlwiości zrobienia bety... jak we wtorek spytałam o to tę ginekolog u której byłam to stwierdziłą, że po co???....
Ja też jestem turbo głodna cały czas. Już +2kg na wadze od okresu sprzed ciąży, coś czuję że mi się nieźle przytyje. Na szczęście nie odczuwam żadnych mdłości, ale za to jajniki (czy macica) dokuczają mi coraz bardziej. Zwłaszcze przy schylaniu. -
nick nieaktualnymartta wrote:Dziewczyny mam wyniki beta 340, tsh niestety 3,3
w poniedziałek betę miałam 82 więc przyrost ok prawda?
Muszę iść do endokrynologa czym prędzej bo ten wyniki mi się nie podobaAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair wrote:57650!!! aż sie przestraszylam jak zobaczylam ten ogromny wynik. Ale kalkulator pokazuje w normie
Wyglada na to ze chyba jednak blizniaki
Ostatnio mialam 4380.
Kalkulator: HCG podwaja się co 0 dni 12 godzin (13 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 57650 mlU/ml (1216.2%) (w normie). -
Dzięki, nie wiedziałam o tym sprawdziłam w normie ufff ulżyło mi trochę, choć tarczyca martwi...
Cordy biorę Letrox 50 teraz i w grudniu na początku miałam 0,9 wiec dużo się zmieniło w miesiąc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 17:54