Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair wrote:No to sie objadlam ciastem francuskim i znowu gorzej z zoladkiem
Angela co ty polecalas na mdlosci? Cytryne z cukrem?
Dziewczyny ktora juz po wizycie? Judy? -
nick nieaktualnyBlair wrote:Czyli jeszcze nie widzialas seeduszka czy juz bylo? Po za tym ok wszystko?
Serduszka niestety jeszcze nie widziałam. Dzidzua jeszcze za maleńka. Kolejna wizyta za tydzień. Pan doktor mówi, że już zobaczymy coś więcej. Tak wszystko w porządku, ciąża w macicy. Ostrzegł tylko przed bólem macicy,bo mam tyłozgięcie. -
nick nieaktualnyOstatnio jak mój brat przyniósł mi zdjęcie USG swojej córeczki (18t.c.) to nieziemsko zachwycałam się kształtami główki. Mówiłam, że jest wielka i piękna po cioci, po czym okazało się, że to PUPA!
Martita86, flora, martta, Blair, Cordy, MartunQa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!!!
Wróciłam od lekarza, ale dopadły mnie jeszcze sprawy przyziemne jak.... zakupki, no ale już jestem
Po pierwsze - Angela - bardzo mi przykro Ja to ryczałam nawet po chomiku.
Po drugie - byłam u lekarza... ciąża potwierdzona , zestaw otrzymałam Letrox, Duphaston, Bromergon i L4 w pakiecie do końca stycznia, ale będę leniuchować całą ciąże Tzn. nie tak do końca leniuchować mam zamiar, bo mamy własny biznes, ale L4 jest
Iiiiii... nici z bliźniaków. JEDNO DZIECIĄTKO BĘDZIEMY MIEĆ
Ale wiecie co czytałam? Że jak jest beta taka wysoka to może być na dziewczynkę, że niby przy chłopczyku beta jest niższa... ale to takie tylko ciekawostki Ciekawe czy się sprawdzą. No i jeszcze serduszka nie było. Kolejna wizyta za tydzień Doczekać się nie mogę. A tak to wszystko OK. Czekamy dalej
Jak tam wasze HCG?Blair, martta, adora, Angela89, Cordy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję bardzo
Martta ani mi nie mów... ja to też jak na wyniki zawsze czekam to komputer przy mnie świra dostaje Ostatnio miałam mieć wyniki o 14, a były o 18!! To sobie wyobraź jak ja tu biegałam do kompa co 2 minuty hehe
pani doktor zapytała jak się czuję, powiedziałam ,że średnio - jestem przeziębiona (w zasadzie to już z tego wychodzę) i te mdłości...
I nie musiałam się prosić o L4. Od ręki mi wypisała. Dla nas z mężem to dobrze... jak się ma własny biznesWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 15:17
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Judy gratki:* dobrze ze z dzidzia jest wszystko ok. Moze jeszcze w przyszlosci zalapiesz sie na blizniaki
Ja wyniki bety bede miala ok.17
Angela wspolczuje straty fredki
Dziękuję A za bliźniaki chyba już później też podziękuję hihi Idealnie to mieć dwójeczkę i na tym fabryka zamknięta
To czekamy na Twoją bete
Blair, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Blair wrote:Tak powinno sie powtorzyc po 48 lub 72godz
A kiedy masz wizyte?Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie co do wlasnego biznesu to ja sie musze zorientowac co jak prowadze jednoosobowa dzial gosp. Bo nie interesowalan sie nigdy co z zasilkami,macierzynskim po porodzie jak to dokladniej wyglada. Jeszcze teraz od tego roku chyba jakies nowe przepisy wchodza.
Ktoras sie dokladniej orientuje?Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Ostatnio jak mój brat przyniósł mi zdjęcie USG swojej córeczki (18t.c.) to nieziemsko zachwycałam się kształtami główki. Mówiłam, że jest wielka i piękna po cioci, po czym okazało się, że to PUPA!
Martita nawet nie mow o kupowaniu. Ja juz przegladam jakies ciuszki na internecieJudy, weronika86, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny, piszę, żeby się pożegnać, jednak nie mam czasu przy moim synusiach pisać za dużo, jak zaglądam to już jest ze cztery strony więcej, zanim przeczytam dochodzi następna Ale będę Was podczytywać od czasu do czasu Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Wszystkie fasolki
Judy, adora lubią tę wiadomość
Dwa skarbusie - moje synusie