Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Wedlug chinskiego kalendarza plci wychodzi mi ze bede miala dziewczynke!

Sprawdzalyscie???
Martita gratulacje!!!
Przy pierwszej ciąży wyszedł mi chłopiec i był chłopiec. Teraz dziewczynka. Mam nadzieję, że się sprawdzi ;P
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoze jakas ciepla herbatka z miodem i cytryną. Mi pomagaflora wrote:A mnie chyba łapie jakieś przeziębienie. Dziwnie się dziś czuję. Jak to powstrzymać? Łykam witaminę c i siedzę w domku pod kołdrą. Coś jeszcze?
Angela89, Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyflora wrote:A mnie chyba łapie jakieś przeziębienie. Dziwnie się dziś czuję. Jak to powstrzymać? Łykam witaminę c i siedzę w domku pod kołdrą. Coś jeszcze?
Dużo dużo czosnku
Ja robię herbatę z malin, cytrynę i wgniatam czosnek pije i od razu do łóżka pod kołderkę
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja skonczylam karmic oiersia ok 6tyg temu a czemu pytasz? chcialabym nadal bo mam mleko ale slyszalam ze moze to doprowadzac do skurczow macicy. Zapytam polozna na wizycie. na razie nadrabiam niezliczona ilosc stron! dziewczyny oedzicie jak nie wiem dzisiaj!! rozkrecacie sie!!! hehehrenatkach wrote:Moje pytanie dla mam, które spodziewają się kolejnego dzidziusia. Czy któraś karmi piersią ?
mnie dzisiaj malo i nie bede sie odnosic do wszystkiego bo nie mam jak, ale czytam
jestem na tablecie w pracy wiec moge srac pojedynczymi postami
przeoraszam z gory!!!
witam nowe dziewczyny!!
u mnie zabki od wczoraj..mala tylko soi i placze przez sen, stan podgoraczkowy dlatego nie zagladam do was!
lece nadrabiac!!!
Blair lubi tę wiadomość
-
mi pomaga mleko z czosnkiemflora wrote:A mnie chyba łapie jakieś przeziębienie. Dziwnie się dziś czuję. Jak to powstrzymać? Łykam witaminę c i siedzę w domku pod kołdrą. Coś jeszcze?
w poprzedniej ciazy tez bylam przeziebiona na tym etapie, kuruj sie zeby sie nie pogorszylo!
-
flora wrote:A mnie chyba łapie jakieś przeziębienie. Dziwnie się dziś czuję. Jak to powstrzymać? Łykam witaminę c i siedzę w domku pod kołdrą. Coś jeszcze?
Mi lekarz mówił, że w ciąży najlepsza jest naturalna wit.C tzn. wycisnąć sok z cytryny - można troszkę posłodzić miodem lub cukrem i wypić na noc i do łóżka. Dziala!!! Właśnie się wyleczyłam z przeziębienia ,bo bardzo podatna jestem na wszelkie choróbska
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Martita gratulacje!!!!!

Flora duzo musiszpic, wody z cytryna, miodem i imbirem. Jedź czosnek i cebulę na kanapki i duzo wypoczywaj, powodzenia.
Ja jutro wracam do pracy po tych wszystkich wolnych, koleżanka z pokoju na l4 bo sie rozchorowala. Mam nadzieję że reszta ludzi jakoś sie trzyma, dopiero co wychodze na prosta, nie chce znowu czegoś złapać. Jak będzie jakaś epidemia to pierdziele i ide na zwolnienie na tydzień! Nie bede ryzykować ponownym chorowaniem... -
nick nieaktualnyLiści malin, same maliny są okJudy wrote:Aaaa i oczywiście mleko z miodem na ból gardła
Niby w ciąży powinno się unikać malin - różne opinie słyszałam. Życzę dużo zdrówka
Na końcówce będziecie pić jak oszalałe herbatę z liści malin 
martta teraz najgorsza pora z tymi chorobami, moja córa gilochy ma po pachy ale stawiam to na zęby bo o dziwo mnie jeszcze nie zaraziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 19:30
-
Blair wrote:Witamy
a jakie mialas wartosci bety?
To twoja pierwsza ciaza? Na ktorego ci wyznacza termin?
Tak, to moja pierwsza ciąża... tzn. 4 miesiące temu byłam w ciąży...poronienie niestety
samoistne
Tak natura chciała... Termin mam na 06.09.wg kalendarza hihi A bete... robiłam total hcg, ale jak dla mnie to jedno i to samo. Jak się dowiedziałam o ciąży to byłam w 10dniu po owu.i hcg było 40. Potem w sylwestra zrobiłam i wynosiła 1080, a wczoraj odebrałam świeży wynik - bo byłam ciekawa
i już mam 10500. Ładnie rośnie... a zobaczymy co powie nam badanie. Nie mogę się doczekać, taka jestem ciekawa co się tam dzieje hihi Hm...jedno serduszko potwierdzone?? To może moje będzie kolejne. Oby Oby.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

A wtedy chłopiec więc liczę że wyjdzie na opak