Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Wedlug chinskiego kalendarza plci wychodzi mi ze bede miala dziewczynke!
Sprawdzalyscie???
Martita gratulacje!!!
Przy pierwszej ciąży wyszedł mi chłopiec i był chłopiec. Teraz dziewczynka. Mam nadzieję, że się sprawdzi ;P
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyflora wrote:A mnie chyba łapie jakieś przeziębienie. Dziwnie się dziś czuję. Jak to powstrzymać? Łykam witaminę c i siedzę w domku pod kołdrą. Coś jeszcze?
Angela89, Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyflora wrote:A mnie chyba łapie jakieś przeziębienie. Dziwnie się dziś czuję. Jak to powstrzymać? Łykam witaminę c i siedzę w domku pod kołdrą. Coś jeszcze?
Dużo dużo czosnku Ja robię herbatę z malin, cytrynę i wgniatam czosnek pije i od razu do łóżka pod kołderkęweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
renatkach wrote:Moje pytanie dla mam, które spodziewają się kolejnego dzidziusia. Czy któraś karmi piersią ?
mnie dzisiaj malo i nie bede sie odnosic do wszystkiego bo nie mam jak, ale czytam jestem na tablecie w pracy wiec moge srac pojedynczymi postami przeoraszam z gory!!!
witam nowe dziewczyny!!
u mnie zabki od wczoraj..mala tylko soi i placze przez sen, stan podgoraczkowy dlatego nie zagladam do was!
lece nadrabiac!!!Blair lubi tę wiadomość
-
flora wrote:A mnie chyba łapie jakieś przeziębienie. Dziwnie się dziś czuję. Jak to powstrzymać? Łykam witaminę c i siedzę w domku pod kołdrą. Coś jeszcze?
-
flora wrote:A mnie chyba łapie jakieś przeziębienie. Dziwnie się dziś czuję. Jak to powstrzymać? Łykam witaminę c i siedzę w domku pod kołdrą. Coś jeszcze?
Mi lekarz mówił, że w ciąży najlepsza jest naturalna wit.C tzn. wycisnąć sok z cytryny - można troszkę posłodzić miodem lub cukrem i wypić na noc i do łóżka. Dziala!!! Właśnie się wyleczyłam z przeziębienia ,bo bardzo podatna jestem na wszelkie choróbska
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Martita gratulacje!!!!!
Flora duzo musiszpic, wody z cytryna, miodem i imbirem. Jedź czosnek i cebulę na kanapki i duzo wypoczywaj, powodzenia.
Ja jutro wracam do pracy po tych wszystkich wolnych, koleżanka z pokoju na l4 bo sie rozchorowala. Mam nadzieję że reszta ludzi jakoś sie trzyma, dopiero co wychodze na prosta, nie chce znowu czegoś złapać. Jak będzie jakaś epidemia to pierdziele i ide na zwolnienie na tydzień! Nie bede ryzykować ponownym chorowaniem... -
nick nieaktualnyJudy wrote:Aaaa i oczywiście mleko z miodem na ból gardła Niby w ciąży powinno się unikać malin - różne opinie słyszałam. Życzę dużo zdrówka
martta teraz najgorsza pora z tymi chorobami, moja córa gilochy ma po pachy ale stawiam to na zęby bo o dziwo mnie jeszcze nie zaraziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 19:30
-
Blair wrote:Witamy a jakie mialas wartosci bety?
To twoja pierwsza ciaza? Na ktorego ci wyznacza termin?
Tak, to moja pierwsza ciąża... tzn. 4 miesiące temu byłam w ciąży...poronienie niestety samoistne Tak natura chciała... Termin mam na 06.09.wg kalendarza hihi A bete... robiłam total hcg, ale jak dla mnie to jedno i to samo. Jak się dowiedziałam o ciąży to byłam w 10dniu po owu.i hcg było 40. Potem w sylwestra zrobiłam i wynosiła 1080, a wczoraj odebrałam świeży wynik - bo byłam ciekawa i już mam 10500. Ładnie rośnie... a zobaczymy co powie nam badanie. Nie mogę się doczekać, taka jestem ciekawa co się tam dzieje hihi Hm...jedno serduszko potwierdzone?? To może moje będzie kolejne. Oby Oby. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny