Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martita86 wrote:Kochana jutro 8.20 mam wizytę trochę się boje .... mam nadzieje ze teraz będzie juz tylko dobrze
MartunQa wrote:Ooo dziewczyny pól godziny Was nadrabiałam:) Ja zazwyczaj chodzę spać już około 20 bo wstaję o 3 (pracuję od 4 rano), przychodzę około 11 do domu a Wy tyle przez ten czas piszecie- super jest co czytać
Ja pracuję, szczerze to chciałabym iść jak najszybciej na zwolnienie bo mam dość ciężką pracę więc trochę się boję. A tu ponoć w Niemczech kilka osób mi mówiło że przed 12 tyg jest niemożliwe już dostanie L4 bo oni od 4 miesiąca traktują ciąże poważnie- bez sensu...
Idę zaraz do lekarza (na 14) i się już tak stresuję, masakra. Trzymajcie kciuki!
Blair z rodzina meza to nie tylko o mnie chodzi, traktuja Patryka jak czarna owce...jesgo ojciec kiedys powiedzial ze tatuaz to nie praca i powinien zajac sie normalna praca!!! ciul,ze zarabia w dzien tyle co inni po fabrykach w tydzien, ciul,ze robi to co kocha i pracuje po 5hr dziennie majac czas dla nas...to niewazne...bo przeciez nie wstaje rano o 5 i nie idzie do ciezkiej kopalni dziwni ludzie...co zrobic..szkoda mi tylko meza, bo widze,ze jest mu wstyd za rodzicow i ma do nich zal..tym bardziej,ze jest jedynakiem
Aisak powodzenia na wizycie...ja tez nie moge zagladac bardzo czesto choc sie staram ucinajac z mojego czasu na relaks, chociaz w pozniejszej ciazy pewnie nie dam rady juz bez odpoczynku...rowniez jestem oddana prywatnemu forum kwietniowek z poprzedniej ciazy. Bardzo sie zrzylysmy z dziewczynami, mam, nadzieje, ze i tu nie okaze sie gorzej. Zagladaj jak najczescie!
Adora super, gratuluje serduszka!!!a tak sie martwilas matka!
Witam nowa mamusie!!!!
flora ja do zdjec uzywam www.fotoo.pl..tak wklejam zdjecia tutajk i do pamietnika.
Anulka01 ty osiwejesz??? a co ja mam powiedziec..pierwsze usg dopiero koncem lutego, poczatkiem marca...Sabina, adora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama u mnie byla i nie wytrzymalam i powiedzialam jej plakala ze szczescia. Obie plakalysmy.
Cukrowamama tez dzisiaj jadlam pyzy pychotka
Miśka daj nam zjać jak tsm po wizycie czy juz cos bylo widac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 19:39
Sabina, Angela89, weronika86, Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:I mnie poza połowa Europy (na OF), wie tylko mąż i mama.
W poprzedniej ciąży nikomu nie mówiliśmy, żadnych suwaczkow, bo jeszcze coś złego się stanie. No i stało się. Dlatego teraz nie czekam na serduszko, wizytę. Cieszę się. Zaklinam rzeczywistość, jest i ma być dobrzeKourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki,nieśmiało dołączam:) termin 5.09 (ale wg Belly 1.09.2016)
Blair, Angela89, Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArleta wrote:Cześć dziewczynki,nieśmiało dołączam:) termin 5.09 (ale wg Belly 1.09.2016)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 19:57
Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Pod koniec sierpnia miałam poronienie w 9 tyg.,miałam tylko małe jasno brązowe plamienia brałam Duphaston i nawet bym nie pomyślała że coś jest nie tak..a dowiedziałam się dopiero w 12-tyg.masakra.bardzo chciałam szybko znowu zajść ale dopiero teraz się udało Nie chcę się jeszcze cieszyć,albo dopiero jak urodze to się uspokoję.Teraz jestem na progesteronie od owulacji i bardzo się stresuję żeby wszystko było okbyłam wczoraj na usg pęcherzyk jest ale nie widać nic więcej,mam nadzieję że jeszcze za wcześnie-5tydz i 5 dni,a dodatkowo jakaś cysta się pojawiła,lekarka powiedziała że to normalne,no ale..
-
Słuchajcie dziewczęta, kiedy powiedzieć o ciąży rodzinie i najbliższym? czy moment bicia serduszka jest odpowiedni czy za wcześnie?
mam termin na 3.09 według belly.
Za tydzień będziemy już po 2 usg, na którym mamy zobaczyć serduszko oraz zrobić badania krwi.Blair lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:Witamy Napiszesz nam cos wiecej o sobie? To twoja pierwsza ciaza? Skad jestes?
Mamusie odpoczywajcie dużo,trzymam za Was i za siebie mocno kciuki
Blair, Sabina, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Arleta wrote:Pod koniec sierpnia miałam poronienie w 9 tyg.,miałam tylko małe jasno brązowe plamienia brałam Duphaston i nawet bym nie pomyślała że coś jest nie tak..a dowiedziałam się dopiero w 12-tyg.masakra.bardzo chciałam szybko znowu zajść ale dopiero teraz się udało Nie chcę się jeszcze cieszyć,albo dopiero jak urodze to się uspokoję.Teraz jestem na progesteronie od owulacji i bardzo się stresuję żeby wszystko było okbyłam wczoraj na usg pęcherzyk jest ale nie widać nic więcej,mam nadzieję że jeszcze za wcześnie-5tydz i 5 dni,a dodatkowo jakaś cysta się pojawiła,lekarka powiedziała że to normalne,no ale..
też biorę duphaston i wczoraj na usg w 5 tyg i 2 dniu pęcherzyk 1,3cm -
nick nieaktualnyArleta ja wczoraj tez bylam na wizycie 5tydz+5 i tez tylko pecherzyki 10mm i nic wiecej. Za wczesnie po prostu. Za tydzien juz bedzie na pewno widac . Kiedy masz kolejna wizyte?
Olisia ja wlasnie najblizszym tez planuje powiedziec jak tylko zobacze serduszko Mamie juz dzisiaj tylko powiedzialam.Arleta, Sabina, Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Olisia wrote:nie, za wcześnie. za tydzień mam zobaczyć w/g lekarki
-
Arleta wrote:Ja idę za 2 tyg to się wszystko okaże,a masz już jakieś dolegliwości?mnie narazie tylko piersi bolą,ale tak bardziej pod wieczór,a brzuch wzdęty że masakra
Jedynie piersi pobolewaja, oraz takie ukłucia mam w podbrzuszu. Zimno mi cały czas i się dogrzać nie umiem. A tak to żadnych innych objawów.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny