Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
esmi wrote:Dziewczyny mam pytanie pijecie juz witaminy czy kwas foliowy ?
Bo dla mnie powoedzial abym zaczelanpic omega med optima i mam w poniedzialek do Niego przyjsc juz po skierowaniw na badania i zalozy karte ciazy
Ja już biorę omegamed optima
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lusia_M wrote:I popatrz ile pożytku nie dość, że jednak dałaś radę coś przełknąć to jeszcze jutro nie masz roboty z obiadem
Szczególnie, że jadę do Wrocka na wizytę i tacie tort bezowy podrzucić, bo takie pyszne są tylko w mojej cukierni i sobie zamówił. Obawiam się tylko, że jak najdzie mnie na niego ochota w aucie, to może nie dotrwać. A że bezowy jest gluten free to może się tak wydarzyć. -
Blair wrote:I jeszcze jedno ogłoszenie parafialne.
Mamusie które nie podały terminu fajnie jak napiszecie na którego wam wstępnie wychodzi
Mama_byc_ -TP.?
karolincia -TP.?
Kornelia85 -TP.?
MagicM -TP.?
Blair, narazie wg. kalendarza wychodzi sam koniec września Jestem jeszcze przed gino.Blair lubi tę wiadomość
-
bella84 wrote:Ania91 tez mam mdlosci i zwracam..a do tego mam dziecko roczne w domu i jestesmy same ciagle ..do jedzenia trzeba sie przymusic poprostu wtedy na chwile jest lepiej..ja sie bardzo mocno zmuszam choc co chwila biegam z miska..ale musze miec sily..nie moge sobie na chwile oslabienia pozwolic wiec ciagle mysle ondziecku i to mi gdzies dodaje sil musisz tez taki motywator znalezc troche pomoze...nawet jak masz zwrocic to lepiej czyms niz zolcia..ja staram sie zjesc sniadanie,mobiad i chociaz bulke na kolacje...mdli mnie ciagle ale po zjedzeniu zawsze chwila przerwy.,choc wieczorem bardzo krotka ta chwila ...trzeba to przetrwac dlatego jestesmy kobietami facet by sobie nienporadzil ;p
Nie gniewaj się, ale chyba coś nie doczytałaś, ja nie wymiotuje to po raz po dwa mam 5-letniego synka i jestem matką samotnie wychowującą w końcu znalazłam szczęście u boku mojego narzeczonego i jem prawie zawsze posiłki 3 dziennie ale czasem nie mam apetytu więc odprobine podjadam, radzę sobie i głodna nie chodzę bez obaw -
Blair wrote:Luty zapelniony wizytami. Chyba codziennie któraś wizytuje. Kogoś jeszcze wpisać bo nie wiem czy nie pominąłem kogoś?
Ja poproszę o zmianę terminu wizyty. Udało mi się umówić na 6.02, więc zamiast 13 będę na pierwszym "widzeniu" tydzień wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 21:35
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Esmi kwas fioliowy jestmnajwazniejszy w pierwszych 28 dniach, a łyka się go do końca I trym. Ja łykałam od czerwca, żeby zmagazynować. Witaminki też łykam. Od II trym mam łykać jeszcze kwasy omega z dha
-
Hej, na szybko, chciałam się tylko podzielić linkiem do filmiku, polecam, spokojnych snów
https://www.youtube.com/watch?v=u3CKUQFRXDs -
Hej wszystkim
Ja jestem już po pierwszej wizycie 19.01 które wykazało ze jestem w 5tyg5dn, co nie zgadza sie z moją OM i nie wiem co o tym myslec, bo lekarz nie powiedział mi nic konkretnego, ale serduszko bije, tylko martwie sie troche czy nie bije zbyt wolno dlatego następna wizytę mam 2.02 i sie wszystko okażeBlair lubi tę wiadomość