Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybella84 wrote:Ja nie mam ani jednego rozstepu...ogolnie na ten moment wygladam jak przed 1 sza ciaza...od mdlosci chudne..waga juz 50 kg przy wzroscie 168... Ale w 1 szej tez tak bylo ze zeszlam do 48 potem odbilam do 66 ja uzywalam kremu elancyl na rozstepy od 4 msca i teraz tez bede..2 x dziennie..czy to on pimigl czy geny...nie wiem...sam proces wcierania juz daje duzo bo pobudzamy skore;)
wow to super wynik końcowy, ja mam tyle samo wzrostu i już teraz waże 65 kg od początku ciąży mam 2 kg na plusie. pod koniec ciąży będę jak słoń wyglądać -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja nawet nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad, smaki zmieniają mi się bardzo szybko.
to też mój problem. Nagotowałam w tamtą niedziele obiadów na cały tydzień a po 2 dniach nie mogłam na nie patrzeć. teraz właśnie mąż podgrzewa sobie jeden i aż musiałam okno otworzyć bo od zapach mnie zemdliło -
Już jestem! Moja Kropka ma sie wspaniale i ma juz prawie 2 cm. Teraz wychodzi ze jest tydzień starsza niż wg OM:) Krwiaki niestety jeszcze są. Ale gina jakoś specjalnie sie nimi nie przejmuje wiec ja tez nie będę
haneczka, Blair, żabka04, alinka, szpilka, Gumcia, Sabina, bisacz lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Moja urodzila sie 4 dni po terminie .
Siadac zaczela jak mial 5,5 msc raczkowac 6msc ,chodzic przy meblach 7,5 msc a sama 11 msc . Jutro ma 16 msc i mowi mama, mamo jak cos chce , z tata jest to samo , daj to , masz , dobla, tak, nie ,gdzie, nie chce , idz , kici , baba ,mam , dziadzia , na ciocie wola ciota papa, czesc mowi cze . A rano jak wstaje wola mamo albo tato zalezy kto sie ruszy i nawija duzo po swojemuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 19:42
haneczka, alinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Już jestem! Moja Kropka ma sie wspaniale i ma juz prawie 2 cm. Teraz wychodzi ze jest tydzień starsza niż wg OM:) Krwiaki niestety jeszcze są. Ale gina jakoś specjalnie sie nimi nie przejmuje wiec ja tez nie będę
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybella84 wrote:Ja nie mam ani jednego rozstepu...ogolnie na ten moment wygladam jak przed 1 sza ciaza...od mdlosci chudne..waga juz 50 kg przy wzroscie 168... Ale w 1 szej tez tak bylo ze zeszlam do 48 potem odbilam do 66 ja uzywalam kremu elancyl na rozstepy od 4 msca i teraz tez bede..2 x dziennie..czy to on pimigl czy geny...nie wiem...sam proces wcierania juz daje duzo bo pobudzamy skore;)
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam 168 cm przed pierwszą ciążą ważyłam 50 kg przytyłam do 65 kg miesiąc po porodzie znowu miałam 50 kg niestety jak rzuciłam palenie jakieś 2? lata temu to od tamtej pory przytyłam 10 kg więc ważyłam 60 kg niestety teraz schudłam kilogram na razie, ale nie wymiotuje tylko mam zerowy apetyt dziś mam kiepski dzień byłam z moim w sklepie i pytam się go co chce na obiad a on na to, że coś normalnego i nie wie:/ w końcu wyszliśmy z niczym na obiad dziecku zrobiłam makaron z cukrem a myśmy nic nie jedli dziś na zmianę mam dobry humor a potem wściekam się i płaczę chce już jutrzejszy dzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia91 wrote:Ja też mam 168 cm przed pierwszą ciążą ważyłam 50 kg przytyłam do 65 kg miesiąc po porodzie znowu miałam 50 kg niestety jak rzuciłam palenie jakieś 2? lata temu to od tamtej pory przytyłam 10 kg więc ważyłam 60 kg niestety teraz schudłam kilogram na razie, ale nie wymiotuje tylko mam zerowy apetyt dziś mam kiepski dzień byłam z moim w sklepie i pytam się go co chce na obiad a on na to, że coś normalnego i nie wie:/ w końcu wyszliśmy z niczym na obiad dziecku zrobiłam makaron z cukrem a myśmy nic nie jedli dziś na zmianę mam dobry humor a potem wściekam się i płaczę chce już jutrzejszy dzień
Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny