Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Ja sobie kupiłam dziś produkty na sałatkę brokułowa Ewelinki chodzi za mną kilka dni
Ewelinka a powiedz się czosnkowy by pasował?Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć i czołem wszystkim!
Gratulacje dobrych wyników i serduszek!!
U mnie jedynymi wciąż utrzymującymi się objawami są mega bolesne piersi i bóle @, reszta bez zmian (zero mdłości - aż boje się pisać żeby nie wywołać ) a no i pragnienie troche mniejsze, bo niedlugo po owulacji do tego tygodnia mogłabym wypić 10l wody na raz
Dziewczynki a propo tego kremu Palmers, czy zarówno ten balsam jak i ten skoncetrowany można stosować już na początku ciąży? czy trzeba się z którymś wstrzymać tak jak w przypadku tego bio-oil do 4 m-ca?
Pozdrawiam Was wszystkie! -
nick nieaktualny
-
Ania91 wrote:każdy można używać od razu tylko niby od 4mc zaczyna rosnąć brzuszek ja wole zacząć wcześniej stymulując skórę poprzez "masaż"(rozsmarowywanie) ujędrniamy ją i sprawiamy, że jest bardziej elastyczna
no właśnie wychodze z takiego samego założeniaAnia91 lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:A mój rosołek już pachnie. Może nie jakiś tłusty, bo na skrzydełkach i korpusie, ale już nie mogę się go doczekać.
haneczka lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania91 tez mam mdlosci i zwracam..a do tego mam dziecko roczne w domu i jestesmy same ciagle ..do jedzenia trzeba sie przymusic poprostu wtedy na chwile jest lepiej..ja sie bardzo mocno zmuszam choc co chwila biegam z miska..ale musze miec sily..nie moge sobie na chwile oslabienia pozwolic wiec ciagle mysle ondziecku i to mi gdzies dodaje sil musisz tez taki motywator znalezc troche pomoze...nawet jak masz zwrocic to lepiej czyms niz zolcia..ja staram sie zjesc sniadanie,mobiad i chociaz bulke na kolacje...mdli mnie ciagle ale po zjedzeniu zawsze chwila przerwy.,choc wieczorem bardzo krotka ta chwila ...trzeba to przetrwac dlatego jestesmy kobietami facet by sobie nienporadzil ;p
-
Anulka01 wrote:Podrzuć mi miseczkę! Uwielbiam rosół z własnej roboty makaronem! Mniam! Makaronik robi mój tata...
Zjadłam, pękam, ale nie mdli mnie Cudownie!
Chętnie się podzielę, wyszedł pyszny. Domowy makaronik brzmi pysznie. Ja muszę jeść z bezglutenowym. Większość takich nie jest smaczna, ale mam jeden sprawdzony i mi smakujeBlair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyesmi wrote:Dziewczyny mam pytanie pijecie juz witaminy czy kwas foliowy ?
Bo dla mnie powoedzial abym zaczelanpic omega med optima i mam w poniedzialek do Niego przyjsc juz po skierowaniw na badania i zalozy karte ciazy -
esmi wrote:Dziewczyny mam pytanie pijecie juz witaminy czy kwas foliowy ?
Bo dla mnie powoedzial abym zaczelanpic omega med optima i mam w poniedzialek do Niego przyjsc juz po skierowaniw na badania i zalozy karte ciazy
Kwas foliowy zalecają na 3 miesiące przed ciążą i przez całą ciążę dawkę 600ug. Ja łykam dwie tabletki po 400ug codziennie, bo wolę więcej niż mniej. Mam też jakieś witaminki dla ciężarnych i karmiących. Zostały mi po Arturku, ale te biorę jak mi się przypomni.