Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoonicorns wrote:Hej wszystkim
Ja jestem już po pierwszej wizycie 19.01 które wykazało ze jestem w 5tyg5dn, co nie zgadza sie z moją OM i nie wiem co o tym myslec, bo lekarz nie powiedział mi nic konkretnego, ale serduszko bije, tylko martwie sie troche czy nie bije zbyt wolno dlatego następna wizytę mam 2.02 i sie wszystko okaże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry. Ja dziś jadę z balonikiem i dobrą wiadomością do teściów. Chcieliśmy później powiedzieć, ale musimy teściową obgadać temat ubezpieczenia, poza tym domyślają się
Moi rodzice poczekają aż do połowy lutego, dopiero wtedy będą w komplecie, bo mojego taty nie ma teraz.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Dzień Dobry. Ja dziś jadę z balonikiem i dobrą wiadomością do teściów. Chcieliśmy później powiedzieć, ale musimy teściową obgadać temat ubezpieczenia, poza tym domyślają się
Moi rodzice poczekają aż do połowy lutego, dopiero wtedy będą w komplecie, bo mojego taty nie ma teraz.
-
nick nieaktualnyMagdziulla ale fajnie
Udanej wizyty miny będą bezcenne:-)
Ja nie śpię od 6 nie ma to jak dzieckovjeczace smarkać na zielono i okropnym kaszle cie obudzi.
Oby tylko mnie nie zaraziła!
My już po śniadaniu idę się ogarniać czyt. Myć włosy i je układać i wyjdę na jakiś spacer w kierunku apteki a potem rosmana bo te kremiki dla cycuszkow i brzuszka:-)
Miłego dnia:-)Blair, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Właśnie maciee pomysł gdzie niedrogo kupię duże pudło kartonowe? Mieliśmy dużo z przeprowdzki, ale jak je wywoziłam to nie wiedziałam, że tak szybko się przyda;)
Blair długo? A Wy już powiedziałyście dziadkom?pudła najszybciej to chyba na allegro albo neopak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 08:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja chciałam czekać do końca 3 m-ca, ale mąż chciał wcześniej powiedzieć. Od razu po pierwszym usg stwierdził, że jedziemy zaraz do moich rodziców, a było całkiem późno... nie pomogły mu przedstawiane statystyki i to że w pierwszym trymestrze może się wszystko zdarzyć, bo od początku nie dopuszcza takiej myśli. Moim rodzicom powiedziałam, żeby się wstrzymali z podawaniem wieści dalej i mają mówić dopiero na Wielkanoc, a u męża rodzina cała już wie, bo poszły plotki i okropnie mi głupio byłoby gdyby coś się stało...
-
nick nieaktualnya ja właśnie zaczęłam oglądać łóżeczka w sieci, będzie trzeba wyremontować pokój dla dzieciaczka, mój mąż straci swój grajdołek w którym pracuje, uroki małego mieszkania. Mam nadzieję że jakoś się pomieścimy, na pewno będzie trzeba się pozbyć kasetonów z sufitu, reliktu PRLu, bo nie wyobrażam sobie gdyby on spadł na dziecko
a już dwa razy się urwały
po ostatnim remoncie zabrakło nam pieniędzy na ten pokój, a i tak nikogo tam nie wpuszczamy... -
Dzień dobry
Noc kiepska już nie pamiętam kiedy porządnie zdrowo sobie pospałam. Jak już zasnęłam i przysnęło mi się mocno to o 7:30 pobudkę jak co dnia zrobił nam kot.
Moje plany na dziś...idę zrobić betę i progesteron i oczywiście boję się wyniku więc do czasu kiedy go nie bedzie bedę miała intensywnie wypelniony czas.
Jutro nasza pociecha jedzie na zimowisko i dziś trzeba go spakować, zrobić zakupy i jakoś miło spędzić dzień - lubimy dobrze pojeść więc wybieramy się na obiadek i deserek na miasto...mniam..
Z objawów u mnie dalej tylko słabo bolące piersi... oj oby beta dobrze przyrastała...
Życzę Wam Wszystkim pięknej soboty i narazie zmykam!
-
nick nieaktualnyAgatia zdrówka życzę.
Wiesz mam takie pytanie czy diabetolog układa diete???
Czy on mnie pokieruje/uratuje przed poronieniem przez ta hiperinsulinemie?
Teraz jem metformine ale gin zapowiedział że za 2 tyg odstawiam słabo mi jak sobie pomyślę o tym
Diabetolog może mi coś dać ? bede pod jego opieką cały czas?
Jak to wygląda u ciebie?
Naczytałam się różnych rzeczy na necie że nie które poroniły w 2 m-cu i mnie strach oblatuje.
Ja nie chce i proszę Boga żeby ta ciąża przebiegła pomyślnie i niech mnie chroni od poronienia bo w psychiatryku wyląduje na pewno
Chyba ja dzisiaj potrzebuję waszego wsparcia i wstrząsu albo i kopniaka bo siedzę i rozmyślam
Tak właśnie wpływają wiadomości z neta na kobiety ciężarne:-(
Ide do tego sklepu i apteki z mdłościami..........zaczyna się -
nick nieaktualnyagatia, my mamy trzy pokoje, ale malutkie, będzie trzeba jakoś mądrze przemeblować, żeby dziecko miało miejsce do zabawy jak podrośnie,jeden fotel z kompletu wypoczynkowego chyba przerzucimy do pokoju dziecka, nawet do karmienia i usypiania się przyda. A łóżeczko planujecie dać do własnej sypialni czy od początku w pokoiku dziecka?
-
nick nieaktualny