Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sluchajcie, czy Wy USG z przeziernoscia karkowa macie na jakims specjalistycznym sprzecie czy w gabinecie?
Nie wiem jak oceniac maszyne w praktyce, do ktorej chodze. Tu w Stanach USG zawsze robi radiolog (a nie ginekolog), zatem niby specjalista, no ale mam wrazenie, ze sonogramy, ktore zabieram do domu, to takie jakies rozmazane sa.
-
Bratek wrote:Behemottka - u nas (zresztą chyba u większości Wrześnióweczek bo to dopiero od 11 tygodnia przecież) dopiero przed nami to badanie, więc się nie uzewnętrznię
Oj, ja nie pytam jak poszlo, bo moje tez jest za 4 tyg, tylko czy idziecie do jakiejs specjalistycznej placowki, ktora ma bardzo czuly sprzet.
Ultrasonograf ultrasonografowi nie rowny. Jak bylam na USG tarczycy, to obraz byl zdecydowanie bardziej czysty niz przy USG dzidziusia, wiec zastanawiam sie, czy nie warto doplacic i na takie wazne badanie pojechac gdzies poza gabinet ginekologiczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 23:57
-
Bratek wrote:A kim jesteś z zawodu? Bo u mnie medycyna - ale czworołapych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 23:50
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny spać nie mogę głodna jestem i mam mdłości, zjadłam kanapkę z dżemem, ale nie wiem czy to był dobry pomysł
Spotkałam wczoraj swoją szwagierkę pesymistkę, co tylko straszy. O zobaczysz jak to jest z dwójką, nie dasz sobie rady... i takie głupoty pieprzy.... podniosła mi ciśnienie x-(
A tak w ogóle zaczął mi się 7 tydzień, do wizyty zostało 12 dni (dzisiejszego już nie liczę he he ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair, ja już myślałam że mdłości mam za sobą a tu całą noc trzymało...
brat miał urodziny i muszę coś na szybko kupić i się zastanawiam nad kartą podarunkową do jego ulubionego sklepu, bo teraz jak ćwiczy i ma dietę to nie wiem jaki rozmiar nosi
ja genetyczne też u swojej robię, pewnie na skierowanie nie ma co liczyć, musiałabym pewnie teraz innego lekarza na nfz naciskać a kolejki takie, że za późno wpadłam na pomysł zaoszczędzenia tej gotówki...
a do tego dochodzi kwestia dobrego sprzętu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 08:05