X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 14:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w sierpniu duże wesele siostry męża pewnie będę jak orka mam nadzieję, że uda się kupić coś sensownego. Ja mam sporo takich lejących się ubrań, więc będą ok, poza spodniami, bo noszę 32 i już mi uwiera. Dobrze, że idzie wiosna. Latem będziemy mogły najładniej zaprezentować brzuszki:)
    To nic, że będziemy się topiły w upale;);)

• Asienka1184 Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dziewczyny do kogo wysłać maila z tą tabelką?

Wyślij do haneczki, najpierw ją zaproś do przyjaciółek jeśli jeszczw tego nie zrobiłaś ;)

Magdziulla, Gumcia lubią tę wiadomość

17.09 Icsi
    22.12.2015 transfer 4AA
    relgi09kfb4t07kf.png
    f2w3flw17dj6endt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Cześć wszystkim w weekend. :)

Co sądzicie o zakupach odzieży ciążowej teraz? Tak patrzę, że właśnie teraz można na promocji kupić odzież ciążową już typowo letnią i zastanawiam się, czy czegoś nie zamówić. Teraz można kupić np. spodenki ciążowe za 30 zł zamiast 60.

Jak myślicie? kupować czy czekać?

Ja kupilam spodnie dresowr i bluzke

• mmargol Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Chodzę do Gravidy do dr Ozimkiewicz, USG genetyczne u dr Cieplińskiego, choć rozważałam dr Słodkiego.
    A Ty do kogo chodzisz i gdzie planujesz genetyczne?
    dr Slodki podobno ma bardzo dobry sprzet i jest fachowcem od wykrywania wad serca malucha, ponoc artykuly na ten temat nawet pisze na wieksza skale (moja kuzynka do niego chodzi, w maju rodzi). Ja chodze do dr Grabowskiego i on bedzie tez genetyczne usg 4d robil, mowil ze to na nowym sprzecie juz bedzie bo dopiero co kupili z dr Pankiem (maja wspolny gabinet).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:49

agatia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam duzo luznych bluzek ale juz mysle o spodniach bo w pracy jak siedze dluzej to zaczynam czuc dyskomfort:/

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• esmi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny i mnie pewnie beda krolowaly leginsy i tuniki :-) musze sie pilnowac z jedzeniem ale i tak staram sie jeax zdrowiej.
    Bluzki napewno typowo ciazowe nosila

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• mmargol Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, zastanawiam sie czy na Winiarach czy na Kosciuszki, rozne opinie slyszalam. Jak jakies komplikacje z ciaza by byly to lepiej Winiary, bo tam oddzial neonatologiczny jest, a i jesli cesarka to moze lepiej tam gdzie swoj lekarz pracuje. Na Winiarach trzeba placic poloznej bo sie nie zajmie prawie Toba, a na Kosciuszki da sie to podobno obejsc. Takze jeszcze nie wiem, musze pomyslec bo roznie kolezanki mowia :-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Cześć wszystkim w weekend. :)

Co sądzicie o zakupach odzieży ciążowej teraz? Tak patrzę, że właśnie teraz można na promocji kupić odzież ciążową już typowo letnią i zastanawiam się, czy czegoś nie zamówić. Teraz można kupić np. spodenki ciążowe za 30 zł zamiast 60.

Jak myślicie? kupować czy czekać?

Ja w sumie już getry takie po domu sobie ciążowe kupiłam, bo zawsze chodziłam w bardzo obcisłych ubraniach i już mnie uwierają w brzuch więc dla wygody i komfortu wolałam mieć coś w czym mi wygodnie. Z innymi ciuchami jeszcze czekam, przecież ciężko też powiedzieć ile przytyjemy, niby teraz taniej, ale czy na pewno z tego się będzie korzystać - pewnie sama będę chodzić głównie w getrach i tunikach oraz sukienkach.

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja strasznie wymiotowałam w pierwszej ciąży, więc schudłam... później nadganiałam wagę, ale do 6 miesiąca normalnie mieściłam się w swoje ciuszki. Później kupiłam tylko sobie ciążowe legginsy i spódniczkę :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, moze nie jasno napisalam :D dr Grabowski na Winiarach caly czas pracuje :-) i wlasnie z tego wzgledu bym tam rodzila, ale z drugiej strony wiecej lepszych opinii slyszalam o szpitalu na Kosciuszki i tak oto mam zagwozdke ;-)
    a moze tym razem nie bedzie wczesniak? czas pokaze :-) kto wie jak bedzie u mnie, to pierwsza ciaza :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 12:48

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się zastanawiała nad ciuszkami ciazowymi, ale pewnie u mnie będą dominować getry i tuniki. Nie mogę się doczekać, aż pojawi się już u mnie brzuszek :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udało mi się nagrać serduszko <3 szkoda że tu nie mogę go umieścić :(

Pauka, agatia, mmargol, Bratek, Blair, megg lubią tę wiadomość

• Lusia_M Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam roosołek... uwielbiam jeść coś ze smakiem ;-)

mmargol lubi tę wiadomość

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja znikam ale pewnie bede podczytywac. Stres egzaminacyjny siegnal zenitu wszyscy chodza w domu na palcach pod scianami ja sie wydsieram gryze i drapoe mam szal klne ale to zaraz ipadnie i zepne dupsko ju ostatecznie slyszymy sie w marcu.

Usg genetyczne mam na 2 marca.

3 majcie za mnie i kropka kciuki noech nas nerwy nie zjedzą a my Wam zyczymy samych pozytywów konca zyganka i wiosennej energii. pa pa

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:44

agatia, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość

• Lusia_M Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewniaczka wrote:
    Dziewczyny ja znikam ale pewnie bede podczytywac. Stres egzaminacyjny siegnal zenitu wszyscy chodza w domu na palcach pod scianami ja sie wydsieram gryze i drapoe mam szal klne ale to zaraz ipadnie i zepne dupsko ju ostatecznie slyszymy sie w marcu.

Usg genetyczne mam na 2 marca.

3 majcie za mnie i kropka kciuki noech nas nerwy nie zjedzą a my Wam zyczymy samych pozytywów konca zyganka i wiosennej energii. pa pa

POWODZENIA :-)

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w sobote prawie w poludnie .
    Mmargol widze ze tez z Plocka jestes :)
    O tych winiarach az weszlam w tabelke :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 12:33

juska19 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
‹‹ 394 395 396 397 398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ