Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam w sierpniu duże wesele siostry męża pewnie będę jak orka mam nadzieję, że uda się kupić coś sensownego. Ja mam sporo takich lejących się ubrań, więc będą ok, poza spodniami, bo noszę 32 i już mi uwiera. Dobrze, że idzie wiosna. Latem będziemy mogły najładniej zaprezentować brzuszki:)
To nic, że będziemy się topiły w upale;) -
nick nieaktualnyalinka wrote:Cześć wszystkim w weekend.
Co sądzicie o zakupach odzieży ciążowej teraz? Tak patrzę, że właśnie teraz można na promocji kupić odzież ciążową już typowo letnią i zastanawiam się, czy czegoś nie zamówić. Teraz można kupić np. spodenki ciążowe za 30 zł zamiast 60.
Jak myślicie? kupować czy czekać?
Ja kupilam spodnie dresowr i bluzke
-
agatia wrote:Chodzę do Gravidy do dr Ozimkiewicz, USG genetyczne u dr Cieplińskiego, choć rozważałam dr Słodkiego.
A Ty do kogo chodzisz i gdzie planujesz genetyczne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:49
agatia lubi tę wiadomość
-
agatia, zastanawiam sie czy na Winiarach czy na Kosciuszki, rozne opinie slyszalam. Jak jakies komplikacje z ciaza by byly to lepiej Winiary, bo tam oddzial neonatologiczny jest, a i jesli cesarka to moze lepiej tam gdzie swoj lekarz pracuje. Na Winiarach trzeba placic poloznej bo sie nie zajmie prawie Toba, a na Kosciuszki da sie to podobno obejsc. Takze jeszcze nie wiem, musze pomyslec bo roznie kolezanki mowia
-
alinka wrote:Cześć wszystkim w weekend.
Co sądzicie o zakupach odzieży ciążowej teraz? Tak patrzę, że właśnie teraz można na promocji kupić odzież ciążową już typowo letnią i zastanawiam się, czy czegoś nie zamówić. Teraz można kupić np. spodenki ciążowe za 30 zł zamiast 60.
Jak myślicie? kupować czy czekać?
Ja w sumie już getry takie po domu sobie ciążowe kupiłam, bo zawsze chodziłam w bardzo obcisłych ubraniach i już mnie uwierają w brzuch więc dla wygody i komfortu wolałam mieć coś w czym mi wygodnie. Z innymi ciuchami jeszcze czekam, przecież ciężko też powiedzieć ile przytyjemy, niby teraz taniej, ale czy na pewno z tego się będzie korzystać - pewnie sama będę chodzić głównie w getrach i tunikach oraz sukienkach.
-
nick nieaktualny
-
agatia, moze nie jasno napisalam dr Grabowski na Winiarach caly czas pracuje i wlasnie z tego wzgledu bym tam rodzila, ale z drugiej strony wiecej lepszych opinii slyszalam o szpitalu na Kosciuszki i tak oto mam zagwozdke
a moze tym razem nie bedzie wczesniak? czas pokaze kto wie jak bedzie u mnie, to pierwsza ciazaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 12:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja znikam ale pewnie bede podczytywac. Stres egzaminacyjny siegnal zenitu wszyscy chodza w domu na palcach pod scianami ja sie wydsieram gryze i drapoe mam szal klne ale to zaraz ipadnie i zepne dupsko ju ostatecznie slyszymy sie w marcu.
Usg genetyczne mam na 2 marca.
3 majcie za mnie i kropka kciuki noech nas nerwy nie zjedzą a my Wam zyczymy samych pozytywów konca zyganka i wiosennej energii. pa pa -
nick nieaktualny
-
pewniaczka wrote:Dziewczyny ja znikam ale pewnie bede podczytywac. Stres egzaminacyjny siegnal zenitu wszyscy chodza w domu na palcach pod scianami ja sie wydsieram gryze i drapoe mam szal klne ale to zaraz ipadnie i zepne dupsko ju ostatecznie slyszymy sie w marcu.
Usg genetyczne mam na 2 marca.
3 majcie za mnie i kropka kciuki noech nas nerwy nie zjedzą a my Wam zyczymy samych pozytywów konca zyganka i wiosennej energii. pa pa
POWODZENIA