Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Violett, z tym brzuszkiem nie jest aż tak lekko Ciesz się, póki jest płaski Co do ubrań ciążowych...ja przy poprzedniej ciąży kupiłam 2 zwykłe bluzki o rozmiar większe + 2 letnie sukienki o takie -> http://www.bonprix.pl/style/sukienka-2-szt-131165580/?type=image&category=1327&return=ref
Przechodziłam w nich całe lato i było mi super wygodnie. A i jeszcze krótkie spodenki na gumce + dresy.♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Ewelina.Irl wrote:Witam sie w sobote prawie w poludnie .
Mmargol widze ze tez z Plocka jestes
O tych winiarach az weszlam w tabelkeEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
9-10 tydzień a Wy już zmieniacie garderobę? Chyba się cieszę, że u mnie pewnie daleko do zmiany ubrań. Choć pewnie jak brzuch zacznie rosnąć to w zawrotnym tempie.
Ja póki co schudłam i to sporo. Przez silne wymioty i problemy z tarczycą. Myślę,że jak brzuszek zacznie rosnąć to moje spodnie w końcu przestana wyglądać na mnie jak za duże. .
Dzięki dziewczyny za wczorajsze odpowiedzi odnośnie tych czopkow. Nie odpisałam już nic, bo zasnęłam .
Dziś rano zaaplikowałam tego czopa.
W sumie trudno powiedziec czy działa czy nie.
Lekarz ginekolog przepisał te czopki. Wcześniej dostalam Prevomit ale i tak wymiotowałam i to bardzo. Trudno powiedziec czy działa czy nie, bo lekarz powiedział, że te czopki trzeba wziąć ZANIM wystąpić jakieś objawy tego, że zaraz będziesz wymiotować. Bo to jest lek, który zapobiega anie taki, który hamuje czy zmniejsza. Powiedział, że mam brac doraźnie. Jak się obudzę i czuję, że to będzie gorszy dzień to mam wziąć.
Dzięki wam dziewczyny za te wypowiedzi jeszcze raz :*
dobrego dnia :*Bratek lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
mmargol wrote:Teraz to i ja weszłam w tabelke, bo jak sprawdzałam ostatnio to nie było nikogo z Płocka a tu ooo proszę coraz więcej nas już na stałe osiedliliście się w Irlandii?
Nie chcemy wracac do Polski . Moj jest z Wroclawia ja z Plocka kawal jest a jak bym miala juz wracac chciala bym mieszkac w Plocku bo to tam mam mase znajomych u Piotrka nie mam zadnych znajomych . Wiem ze to nie problem bo mozna poznac . Ale jakos tak Wroclaw a raczej Bielawa mnie nie przekonuje . Tam tez mamy dom . Ja mam tu rodzine swoja wiec w Plocku nie bylam juz 4 lata pewnie duzo sie pozmienialo .
Z jakiego osiedla jestes ?
My mieszkalismy na Nowym Rynku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzabrałam się za obiad, w między czasie posprzątałam, zrobiłam zakupy, kupiłam prezent na urodziny brata i nastawiłam pranie i jejuu... ale się zmęczyłam, gdzie dawna energia? chyba chwilę odpocznę, zanim makaron się ugotuje i będę mogła przejść do kolejnego punktu zapiekanki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 13:02
-
Ewelina.Irl wrote:Tak tam wpsalam tylko Irlandie ale teraz poprawilam .
Nie chcemy wracac do Polski . Moj jest z Wroclawia ja z Plocka kawal jest a jak bym miala juz wracac chciala bym mieszkac w Plocku bo to tam mam mase znajomych u Piotrka nie mam zadnych znajomych . Wiem ze to nie problem bo mozna poznac . Ale jakos tak Wroclaw a raczej Bielawa mnie nie przekonuje . Tam tez mamy dom . Ja mam tu rodzine swoja wiec w Plocku nie bylam juz 4 lata pewnie duzo sie pozmienialo .
Z jakiego osiedla jestes ?
My mieszkalismy na Nowym Rynku
Oj tak, przez 4 lata na pewno się sporo zmieniłoEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAa już wiem jak to było. Jak szukałam ginekologow to miałam dwóch wybranych. I jeden był na tej liście a drugi (ten moj) miał super opinie i u moich znajomych i na internecie. I jakoś coś mi się pomieszalo że to jeden ten sam który jest i na liście i ma super opinie.... Japinkole. Teraz przed prenatalne mi się dowiaduję... Myślicie że to ważne żeby ginekolog miał ten certyfikat?
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:Blair, możesz mi wysłać linka z tą listą lekarzy z certyfikatami? ciekawe czy mój ma. Do kogo chodzisz? Bo ja tęz Kraków
Ja chodzę do Andrzeja Bałasza a ty?