X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Hejka :)

Jestem po wizycie. Bąbelek ma 0,585 cm czyli jest 3 dni "młodszy" niż wg poprzedniego USG. Ale na tym etapie to normalne. :) Ja tam wiem, kiedy to się stało i tyle. :P Serduszko <3 pięknie pika, pęcherzyk już nie wygląda jak parówka, teraz przypomina jajko sadzone, ale nie jest okrągły i podobno nie musi. ;)

Potem były lody, rybka z frytami i kiszonką (mniam =)) i jestem happy, ale padam na twarz.
    Super wiadomość :)

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, uwielbiam yankee candle, ale w PL są drogie :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mdłości mi po południu przeszły i teraz jem bigos z ketchupem :D

Kornelia85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, i nie kupiłam kiszonych ogórków :(

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Ewelina, uwielbiam yankee candle, ale w PL są drogie :(
    Tu tez do tanich nie naleza bo za jedna na promocji 17.99 a bez 25e wzwyz .
    Ale trafilam na promocjie wiec nie jest zle :-D

juska19 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwie te swieczki ale kurcze nie wiem gdzie wiem że dostałam w zeszłym roku i też się jaralam zapachem strasznie

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Hejka :)

Jestem po wizycie. Bąbelek ma 0,585 cm czyli jest 3 dni "młodszy" niż wg poprzedniego USG. Ale na tym etapie to normalne. :) Ja tam wiem, kiedy to się stało i tyle. :P Serduszko <3 pięknie pika, pęcherzyk już nie wygląda jak parówka, teraz przypomina jajko sadzone, ale nie jest okrągły i podobno nie musi. ;)

Potem były lody, rybka z frytami i kiszonką (mniam =)) i jestem happy, ale padam na twarz.

Super wiadomość!
    Siedziałam od środy w domu i kompletnie nie mam na nic siły, rozleniwiłam się chyba. A miałam się wziąć za sprzątanie, praca czeka a to *upa...

haneczka lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z obiadem dzis strajkuje . :)
    Mam ochote na pizze :) Czekam az piotrek wroci i zamowimy .
    Moje dziecko mnie dzis zaskoczylo .
    Siedzimy w salonie a ona bawila sie w sypialni . Kurcze co taka cisza . Wchodze a ona polozyla sie na lozko przykryla koldra i zasnela . :-D Every day please !
    Kirde te dzieci tak szybko rosna ,robia sie takie samodzielne ,duzo potrafia . Same zobaczycie . :)

haneczka, mmargol, Lusia_M, Bratek, Sabina, juska19 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 17:37

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umyłam okna w salonie, jutro będziemy mieli gości, więc postanowiłam jak na razie tylko te omyć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzisiaj jedzie na kawalerski. Ja mam dzisiaj też mieć panieński ale w Hiszpanii. Haha bo mamy znajomych chłopaka z Polski a dziewczyna z Hiszpanii i za miesiąc się szykuje wesele na którym też będziemy. Mam nadzieję że będę się jako tako czuła a jutro obiad rodzinny bo rodzice mają 25rocznice ślubu

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek: nie znam tej pani dr le widze ze ma bardzo dobre opinie :) wiec chya jestes w dobych rekach

Bratek lubi tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Blair w Hiszpanii ten ślub ? :)

Wy macie teraz, a co ja mam powiedzieć jak w lipcu mam ślub bliskiego kuzyna? Będę już sporą ciężarówką... Nawet nie chce sobie tego wyobrażać :D
    Tak w Hiszpanii
    Ja się w lato już boję tych upałów. Znowu będzie tak gorąco a my już z takimi brzucha i będziemy

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair, zazdroszczę :)
    ja się zastanawiam nad wczasami, żadne last minut w ciepłe kraje nie wchodzą w grę, bo ostatnio odchorowywałam, a w ciąży nie byłam :( chyba sobie do Karpacza pojedziemy :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Pojechalam do sklepu tylko po proszek do prania i plyn do plukania . A co nakupilam 3 swieczki yankee candle uzalezniona jestem od nich .
    Chyba jestem zakupoczoliczka . Wczoraj moj ukochany mnie wku... to przed praca zakupilam sobie torebke a co ! :-D
    Wy tez wychodzicie po cos konkretnego a wracacie z cala siata ?

W czwartek poszłam na targ po jajka, ale, że obok był sklep obuwniczy to kupiłam sobie parę butów na wiosnę :D hihi

Żabcia_, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie wakacje już też odpuszczamy. Jeszcze ciąża bliźniacze to poród potem może już być w każdej chwili. Dlatego trochę przyspieszamy i w kwietniu lecimy.
    A wakacje to już raczej w domu ewentualnie gdzieś w góry albo w okolicy

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Ciężko będzie się wybrać gdzieś w te wakacje dalej niż do Polski... bo każda z nas będzie już w III trymestrze, no ale nie wykluczam do odważnych świat należy.

My z moim wybieramy się w maju w góry na tydzień, a znajomi do nas dojadą weekendowo :) Tylko też jeszcze nie wiemy gdzie... Polecacie coś? Dodam, że będziemy we dwie z brzuszkami i synek od znajomych ;)
    Zależy jakie góry ale my lubimy jeździć do Brennej w Beskidy (jeszcze Ustroń, Wisła) Piękna miejscowość :) albo jeszcze Korbielów.
    W Kudowie Zdrój też pięknie. I góry Sudety tam sa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 16:57

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, widzę ze wywołałam dyskusje moim pytaniem o sprzęt. Tu u mnie lekarz nigdy nie robi USG, zawsze wykonuje je radiolog, czyli osoba ze specjalizacja USG, zatem certyfikat jest jakby niepotrzebny, bo oni kończą całe studia z radiologii. Moja radiolog zdaje sie być sensowna i ma duże doświadczenie, ale wim, ze szpital w którym będę rodzic ma lepszy sprzęt, bo robiłam tam przed tygodniem USG tarczycy. Na tym samym robią USG OB. Chyba zapytam szczerze mojej ginekolog.
    Problem w tym, ze ja nie mogę zrobić sobie kilku badań prywatnie, bo tutaj takie badanie to wydatek rzędu $800-$1000. To nie żart! Ubezpieczenie zapłaci tylko za jedno. Fajnie macie w Polseczce, ze ceny nie są z kosmosu;)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ