X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Hejka :)

Jestem po wizycie. Bąbelek ma 0,585 cm czyli jest 3 dni "młodszy" niż wg poprzedniego USG. Ale na tym etapie to normalne. :) Ja tam wiem, kiedy to się stało i tyle. :P Serduszko <3 pięknie pika, pęcherzyk już nie wygląda jak parówka, teraz przypomina jajko sadzone, ale nie jest okrągły i podobno nie musi. ;)

Potem były lody, rybka z frytami i kiszonką (mniam =)) i jestem happy, ale padam na twarz.
    Super wiadomość :)

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, uwielbiam yankee candle, ale w PL są drogie :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mdłości mi po południu przeszły i teraz jem bigos z ketchupem :D

Kornelia85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, i nie kupiłam kiszonych ogórków :(

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Ewelina, uwielbiam yankee candle, ale w PL są drogie :(
    Tu tez do tanich nie naleza bo za jedna na promocji 17.99 a bez 25e wzwyz .
    Ale trafilam na promocjie wiec nie jest zle :-D

juska19 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwie te swieczki ale kurcze nie wiem gdzie wiem że dostałam w zeszłym roku i też się jaralam zapachem strasznie

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Hejka :)

Jestem po wizycie. Bąbelek ma 0,585 cm czyli jest 3 dni "młodszy" niż wg poprzedniego USG. Ale na tym etapie to normalne. :) Ja tam wiem, kiedy to się stało i tyle. :P Serduszko <3 pięknie pika, pęcherzyk już nie wygląda jak parówka, teraz przypomina jajko sadzone, ale nie jest okrągły i podobno nie musi. ;)

Potem były lody, rybka z frytami i kiszonką (mniam =)) i jestem happy, ale padam na twarz.

Super wiadomość!
    Siedziałam od środy w domu i kompletnie nie mam na nic siły, rozleniwiłam się chyba. A miałam się wziąć za sprzątanie, praca czeka a to *upa...

haneczka lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z obiadem dzis strajkuje . :)
    Mam ochote na pizze :) Czekam az piotrek wroci i zamowimy .
    Moje dziecko mnie dzis zaskoczylo .
    Siedzimy w salonie a ona bawila sie w sypialni . Kurcze co taka cisza . Wchodze a ona polozyla sie na lozko przykryla koldra i zasnela . :-D Every day please !
    Kirde te dzieci tak szybko rosna ,robia sie takie samodzielne ,duzo potrafia . Same zobaczycie . :)

haneczka, mmargol, Lusia_M, Bratek, Sabina, juska19 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 17:37

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umyłam okna w salonie, jutro będziemy mieli gości, więc postanowiłam jak na razie tylko te omyć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzisiaj jedzie na kawalerski. Ja mam dzisiaj też mieć panieński ale w Hiszpanii. Haha bo mamy znajomych chłopaka z Polski a dziewczyna z Hiszpanii i za miesiąc się szykuje wesele na którym też będziemy. Mam nadzieję że będę się jako tako czuła a jutro obiad rodzinny bo rodzice mają 25rocznice ślubu

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek: nie znam tej pani dr le widze ze ma bardzo dobre opinie :) wiec chya jestes w dobych rekach

Bratek lubi tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Blair w Hiszpanii ten ślub ? :)

Wy macie teraz, a co ja mam powiedzieć jak w lipcu mam ślub bliskiego kuzyna? Będę już sporą ciężarówką... Nawet nie chce sobie tego wyobrażać :D
    Tak w Hiszpanii
    Ja się w lato już boję tych upałów. Znowu będzie tak gorąco a my już z takimi brzucha i będziemy

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair, zazdroszczę :)
    ja się zastanawiam nad wczasami, żadne last minut w ciepłe kraje nie wchodzą w grę, bo ostatnio odchorowywałam, a w ciąży nie byłam :( chyba sobie do Karpacza pojedziemy :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Pojechalam do sklepu tylko po proszek do prania i plyn do plukania . A co nakupilam 3 swieczki yankee candle uzalezniona jestem od nich .
    Chyba jestem zakupoczoliczka . Wczoraj moj ukochany mnie wku... to przed praca zakupilam sobie torebke a co ! :-D
    Wy tez wychodzicie po cos konkretnego a wracacie z cala siata ?

W czwartek poszłam na targ po jajka, ale, że obok był sklep obuwniczy to kupiłam sobie parę butów na wiosnę :D hihi

Żabcia_, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie wakacje już też odpuszczamy. Jeszcze ciąża bliźniacze to poród potem może już być w każdej chwili. Dlatego trochę przyspieszamy i w kwietniu lecimy.
    A wakacje to już raczej w domu ewentualnie gdzieś w góry albo w okolicy

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Ciężko będzie się wybrać gdzieś w te wakacje dalej niż do Polski... bo każda z nas będzie już w III trymestrze, no ale nie wykluczam do odważnych świat należy.

My z moim wybieramy się w maju w góry na tydzień, a znajomi do nas dojadą weekendowo :) Tylko też jeszcze nie wiemy gdzie... Polecacie coś? Dodam, że będziemy we dwie z brzuszkami i synek od znajomych ;)
    Zależy jakie góry ale my lubimy jeździć do Brennej w Beskidy (jeszcze Ustroń, Wisła) Piękna miejscowość :) albo jeszcze Korbielów.
    W Kudowie Zdrój też pięknie. I góry Sudety tam sa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 16:57

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, widzę ze wywołałam dyskusje moim pytaniem o sprzęt. Tu u mnie lekarz nigdy nie robi USG, zawsze wykonuje je radiolog, czyli osoba ze specjalizacja USG, zatem certyfikat jest jakby niepotrzebny, bo oni kończą całe studia z radiologii. Moja radiolog zdaje sie być sensowna i ma duże doświadczenie, ale wim, ze szpital w którym będę rodzic ma lepszy sprzęt, bo robiłam tam przed tygodniem USG tarczycy. Na tym samym robią USG OB. Chyba zapytam szczerze mojej ginekolog.
    Problem w tym, ze ja nie mogę zrobić sobie kilku badań prywatnie, bo tutaj takie badanie to wydatek rzędu $800-$1000. To nie żart! Ubezpieczenie zapłaci tylko za jedno. Fajnie macie w Polseczce, ze ceny nie są z kosmosu;)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ