Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Hejka
Jestem po wizycie. Bąbelek ma 0,585 cm czyli jest 3 dni "młodszy" niż wg poprzedniego USG. Ale na tym etapie to normalne. Ja tam wiem, kiedy to się stało i tyle. Serduszko pięknie pika, pęcherzyk już nie wygląda jak parówka, teraz przypomina jajko sadzone, ale nie jest okrągły i podobno nie musi.
Potem były lody, rybka z frytami i kiszonką (mniam ) i jestem happy, ale padam na twarz.haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Hejka
Jestem po wizycie. Bąbelek ma 0,585 cm czyli jest 3 dni "młodszy" niż wg poprzedniego USG. Ale na tym etapie to normalne. Ja tam wiem, kiedy to się stało i tyle. Serduszko pięknie pika, pęcherzyk już nie wygląda jak parówka, teraz przypomina jajko sadzone, ale nie jest okrągły i podobno nie musi.
Potem były lody, rybka z frytami i kiszonką (mniam ) i jestem happy, ale padam na twarz.
Super wiadomość!
Siedziałam od środy w domu i kompletnie nie mam na nic siły, rozleniwiłam się chyba. A miałam się wziąć za sprzątanie, praca czeka a to *upa...haneczka lubi tę wiadomość
-
Z obiadem dzis strajkuje .
Mam ochote na pizze Czekam az piotrek wroci i zamowimy .
Moje dziecko mnie dzis zaskoczylo .
Siedzimy w salonie a ona bawila sie w sypialni . Kurcze co taka cisza . Wchodze a ona polozyla sie na lozko przykryla koldra i zasnela . Every day please !
Kirde te dzieci tak szybko rosna ,robia sie takie samodzielne ,duzo potrafia . Same zobaczycie .haneczka, mmargol, Lusia_M, Bratek, Sabina, juska19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój dzisiaj jedzie na kawalerski. Ja mam dzisiaj też mieć panieński ale w Hiszpanii. Haha bo mamy znajomych chłopaka z Polski a dziewczyna z Hiszpanii i za miesiąc się szykuje wesele na którym też będziemy. Mam nadzieję że będę się jako tako czuła a jutro obiad rodzinny bo rodzice mają 25rocznice ślubu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Blair w Hiszpanii ten ślub ?
Wy macie teraz, a co ja mam powiedzieć jak w lipcu mam ślub bliskiego kuzyna? Będę już sporą ciężarówką... Nawet nie chce sobie tego wyobrażać
Ja się w lato już boję tych upałów. Znowu będzie tak gorąco a my już z takimi brzucha i będziemy -
nick nieaktualny
-
Ewelina.Irl wrote:Pojechalam do sklepu tylko po proszek do prania i plyn do plukania . A co nakupilam 3 swieczki yankee candle uzalezniona jestem od nich .
Chyba jestem zakupoczoliczka . Wczoraj moj ukochany mnie wku... to przed praca zakupilam sobie torebke a co !
Wy tez wychodzicie po cos konkretnego a wracacie z cala siata ?
W czwartek poszłam na targ po jajka, ale, że obok był sklep obuwniczy to kupiłam sobie parę butów na wiosnę hihiŻabcia_, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Ciężko będzie się wybrać gdzieś w te wakacje dalej niż do Polski... bo każda z nas będzie już w III trymestrze, no ale nie wykluczam do odważnych świat należy.
My z moim wybieramy się w maju w góry na tydzień, a znajomi do nas dojadą weekendowo Tylko też jeszcze nie wiemy gdzie... Polecacie coś? Dodam, że będziemy we dwie z brzuszkami i synek od znajomych
W Kudowie Zdrój też pięknie. I góry Sudety tam saWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 16:57
-
Oj, widzę ze wywołałam dyskusje moim pytaniem o sprzęt. Tu u mnie lekarz nigdy nie robi USG, zawsze wykonuje je radiolog, czyli osoba ze specjalizacja USG, zatem certyfikat jest jakby niepotrzebny, bo oni kończą całe studia z radiologii. Moja radiolog zdaje sie być sensowna i ma duże doświadczenie, ale wim, ze szpital w którym będę rodzic ma lepszy sprzęt, bo robiłam tam przed tygodniem USG tarczycy. Na tym samym robią USG OB. Chyba zapytam szczerze mojej ginekolog.
Problem w tym, ze ja nie mogę zrobić sobie kilku badań prywatnie, bo tutaj takie badanie to wydatek rzędu $800-$1000. To nie żart! Ubezpieczenie zapłaci tylko za jedno. Fajnie macie w Polseczce, ze ceny nie są z kosmosu;)