Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/759e4463d62e.jpg
Czestujcie sie . Co prawda nie ma ponad 100 kawalkow ale jak kazda po gryzku wezmie to moze starczy . Sa jeszcze kurczaczki i chlebek czosnkowyBratek, Blair, Gumcia, żabka04, Żabcia_, mmargol lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj robiłam lasagne na obiad po niej było mi nie dobrze a nie dawno mąż skończył jeść to na sam zapach mdli mnie oj coś czuje, że zaczynają się u mnie mdłości....
czekam na bułki i zjem kolację.Behemottka lubi tę wiadomość
-
Bratek wrote:Behemottka - w PL jest taniej (chociaż i zarobki mniejsze ).
Daj znać, co wymyślisz z tym badaniem
Ale przysługuje Ci jedno badanie USG na całą ciążę?????
Oj, nie, juz mialam dwa Natomiast rachunek za kazde badanie jest wysylany do firmy ubezpieczeniowej i kazdy typ badania ma inny kod. Zatem przeziernosc zrobie tylko raz na ubezpieczeniu. Jak zrobie kolejna przeziernosc w innym miejscu, to musi byc do tego bardzo dobry powod, bo inaczej musze zaplacic z wlasnej kieszeni. -
O, pizza! A ja wczoraj mialam wielka ochote na fasolke po bretonsku. Zjadlam dwie wielkie michy i potem nie moglam spac Ale wolę zachcianki i apetyt niz mdlosci... Od dwoch dni czuje sie dobrze.... odpukac
A Wy juz o wakacjach i sukienkach ciążowych? Ja bardzo chcę przyjechac do Polski w lecie, mamy już bilety, ale się waham. Wtedy bede miala wizyty ginekologiczne co dwa tygodnie, wiec bede musiala jakąs opuścic... Ale mi teskno za Polska! Zazdroszcze Wam dziewczynyBratek lubi tę wiadomość
-
Żabcia_ wrote:Ja jak na razie byłam u dr Szlachcica, ponieważ dodatkowo jest endokrynologiem, a moja gospodarka hormonalna była przed ciążą mocno rozregulowana.
Widzę, że jest na liście lekarzy, która tutaj krąży, więc chyba nie ma źle. Zobaczymy co będzie na kolejnych wizytach i koniecznie muszę zapytać gdzie "rodzi"... Sama nie wiem gdzie bym chciała w którym szpitalu... -
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Hejka
Jestem po wizycie. Bąbelek ma 0,585 cm czyli jest 3 dni "młodszy" niż wg poprzedniego USG. Ale na tym etapie to normalne. Ja tam wiem, kiedy to się stało i tyle. Serduszko pięknie pika, pęcherzyk już nie wygląda jak parówka, teraz przypomina jajko sadzone, ale nie jest okrągły i podobno nie musi.
Potem były lody, rybka z frytami i kiszonką (mniam ) i jestem happy, ale padam na twarz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam że się nie udzielam ale jakoś nie mam ochoty się odzywać czyt nie mam nic do powiedzenia:-(
Wczoraj tak się cieszyłam zadzwoniła moja babcia i złożyła mi życzenia imieninowe kurcze ona jedna pamiętała nawet ja zapomniałam a potem nastały ciężkie chwile nie dość że źle się czułam strasznie mnie mdli, zeszłam do jednej tabletki dziennie metforminy słabo mi strasznie, dostałam zatwardzenia brzuch mi rosadza to później dowiedziałam się że mój znajomy rozwalił się autem i zginął i jakoś tak ciężko mi myśli pozbierać od wczoraj.
Mąż zabrał mnie na zakupy bo pustki w lodówce w sklepie zapachnialo kiszonym ogórkami no więc zapakowana 3 szt i wchlonelam w kasie tylko zapłaciłam za woreczek:-) przyjechałam do domu i zagryzla bułka z pasztetem i miseczka kisielu zurawinowego:-)
Bardzo się cieszę że wizyty dzisiaj udane:-)
Podczytuje was na bieżąco bo jestem uzależniona od ov
Wybieracie już ubrania ciążowe i stroje kąpielowe.
Ja się przyznam ostatnio oglądałam ba szukałam kocyka dla babla bo spodobał mi się w wózku u kobiety na dworze
Mam nadzieję że jutro będzie mi lepiej:-)
-
nick nieaktualny