Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Witam się powizytowo, wszystko u mnie dobrze, Bąbelek taki jaki być powinien, tzn ma 1 cm i ciąża oceniona na 7t01d ale to wszystko w normie. Serduszko pukało super szybciutko i mega było to widoczne. Zapytałam lekarza o prędkość, ale powiedział tylko, że prawidłowo. Powiedział też, że możemy posłuchać, ale jest to dodatkowa dawka promieniowania, nie wiem czy to prawda, ale postanowiliśmy nie słuchać i nie męczyć Dzidziulka.
Ach jak się cieszę!
I tu do wszystkich przechodzących ciąże bez objawów: bólów czy mdłości -nie świrujcie! też ich nie mam i wszystko z ciąża jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 20:18
Blair, żabka04, Behemottka, Gumcia, Bratek, Kaszka, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBee85 wrote:Hej dziewczyny
Witam się powizytowo, wszystko u mnie dobrze, Bąbelek taki jaki być powinien, tzn ma 1 cm i ciąża oceniona na 7t01d ale to wszystko w normie. Serduszko pukało super szybciutko i mega było to widoczne. Zapytałam lekarza o prędkość, ale powiedział tylko, że prawidłowo. Powiedział też, że możemy posłuchać, ale jest to dodatkowa dawka promieniowania, nie wiem czy to prawda, ale postanowiliśmy nie słuchać i nie męczyć Dzidziulka.
Ach jak się cieszę!
I tu do wszystkich przechodzących ciąże bez objawów: bólów czy mdłości -nie świrujcie! też ich nie mam i wszystko z ciąża jest dobrzeBee85 lubi tę wiadomość
-
Bee85 wrote:Hej dziewczyny
Witam się powizytowo, wszystko u mnie dobrze, Bąbelek taki jaki być powinien, tzn ma 1 cm i ciąża oceniona na 7t01d ale to wszystko w normie. Serduszko pukało super szybciutko i mega było to widoczne. Zapytałam lekarza o prędkość, ale powiedział tylko, że prawidłowo. Powiedział też, że możemy posłuchać, ale jest to dodatkowa dawka promieniowania, nie wiem czy to prawda ale postanowiliśmy nie słuchać i nie męczyć Dzidziulka.
Ach jak się cieszę!
I tu do wszystkich przechodzących ciąże bez objawów: bólów czy mdłości -nie świrujcie! też ich nie mam i wszystko z ciąża jest dobrze
Moja radiolog nie chciala wlaczac dzwieku ani w 6t0d, ani wczoraj w 8t0d. Tlumaczyla tym, ze moze zmierzyc serce na podstawie obrazu, a podsluchiwanie moze zaszkodzic. To chyba przesadna ostroznosc, bo przeciez wiele mam slyszy serduszko na wczesnym etapie, ale nie narzekam Wazne, ze nasze bobasy rosna zdrowo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 20:23
Bee85 lubi tę wiadomość
-
Behemotka, tez wsuwalam fasolke po bretonsku az mi sie uszy trzesly
Dziewczyny nic nie mowcie o weselach, ja mam 4 w tym roku. Dobrze ze jedno w maju to chociaz na nim bede, bo pozostale to 20.08, 03.09 i 16.09 takze... troche mi szkoda bo na kazdym z wesel bardzo mi zalezalo, ale niestety wszystkie trzy sa w odleglych rejonach Polski :p
A i pochwale sie Wam, maz mnie dzisiaj do kina zabral i wlasnie wrocilismy romansidlo co prawda to nie bylo, ale dobry film "Zjawa"Behemottka, Bratek lubią tę wiadomość
-
Żabcia_ wrote:Z dr Bereza tez mialam przyjemnosc na Kopernika, wywiad na duzy plus natomiast strategia dzialania juz zdecydowanie mniej. Moze to i lepiej, bo finalnie zrobilam malo, prawie nic, a jednak sie udalo A do Szlachcica jezdze do Osteomedu - to chyba jego druga placowka. Trafilam tam z polecenia kolezanki z pracy, no zobaczymy - pierwsze wrazenie bardzo pozytywne.