X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj spędzam samotnie wieczór. Ehh

Gumcia lubi tę wiadomość

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też Blair ale pamiętaj masz obok przyjaciela kotecka ☺ ja mam swojego pieseczka

Blair lubi tę wiadomość

uwo943r8sc6b8ien.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia wrote:
    Ja też Blair ale pamiętaj masz obok przyjaciela kotecka ☺ ja mam swojego pieseczka
    I to nie jednego :D
    Chyba se jakiegoś filma walne ;)

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    I to nie jednego :D
    Chyba se jakiegoś filma walne ;)
    OOo niezły pomysł! Polecasz coś?

uwo943r8sc6b8ien.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia wrote:
    OOo niezły pomysł! Polecasz coś?
    Właśnie nie wiem. :P mało filmów raczej oglądam.
    Mam ochotę na jakieś romansidlo haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 20:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tak ciekawa co też we mnie siedzi. Jakiej płci będą maluszki :D ahh gdyby to można było wiedzieć już ;)

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Jestem tak ciekawa co też we mnie siedzi. Jakiej płci będą maluszki :D ahh gdyby to można było wiedzieć już ;)
    Masz jakiekolwiek przeczucia? ☺

uwo943r8sc6b8ien.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A będzie któraś robiła usg 4d?
    Rozumiem że to normalne usg u ginekologa to 3D? Czy to jest 2d?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 d to nagranie obrazu w ruchu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 20:08

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia wrote:
    Masz jakiekolwiek przeczucia? ☺
    Dwie dziewuszki ;) ciekawe czy się sprawdzi. Ale płeć mi tak naprawdę jest obojętna. A ty?

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że chłopak, gdzieś mi to z tyłu głowy siedzi ☺

uwo943r8sc6b8ien.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 14:47

Gumcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też ciągle mam nadzieję na chłopaka :)

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Witam się powizytowo, wszystko u mnie dobrze, Bąbelek taki jaki być powinien, tzn ma 1 cm i ciąża oceniona na 7t01d ale to wszystko w normie. Serduszko pukało super szybciutko i mega było to widoczne. Zapytałam lekarza o prędkość, ale powiedział tylko, że prawidłowo. Powiedział też, że możemy posłuchać, ale jest to dodatkowa dawka promieniowania, nie wiem czy to prawda, ale postanowiliśmy nie słuchać i nie męczyć Dzidziulka.

Ach jak się cieszę!
    I tu do wszystkich przechodzących ciąże bez objawów: bólów czy mdłości -nie świrujcie! też ich nie mam i wszystko z ciąża jest dobrze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 20:18

Blair, żabka04, Behemottka, Gumcia, Bratek, Kaszka, bisacz lubią tę wiadomość

h4zpdqk39i22byyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee85 wrote:
    Witam się powizytowo, wszystko u mnie dobrze, Bąbelek taki jaki być powinien, tzn ma 1 cm i ciąża oceniona na 7t01d ale to wszystko w normie. Serduszko pukało super szybciutko i mega było to widoczne. Zapytałam lekarza o prędkość, ale powiedział tylko, że prawidłowo. Powiedział też, że możemy posłuchać, ale jest to dodatkowa dawka promieniowania, nie wiem czy to prawda, ale postanowiliśmy nie słuchać i nie męczyć Dzidziulka.

Ach jak się cieszę!
    I tu do wszystkich przechodzących ciąże bez objawów: bólów czy mdłości -nie świrujcie! też ich nie mam i wszystko z ciąża jest dobrze :D
    Super gratuluję <3. A następnie będziesz miała już Prenatalne?

Bee85 lubi tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee85 wrote:
    Witam się powizytowo, wszystko u mnie dobrze, Bąbelek taki jaki być powinien, tzn ma 1 cm i ciąża oceniona na 7t01d ale to wszystko w normie. Serduszko pukało super szybciutko i mega było to widoczne. Zapytałam lekarza o prędkość, ale powiedział tylko, że prawidłowo. Powiedział też, że możemy posłuchać, ale jest to dodatkowa dawka promieniowania, nie wiem czy to prawda ale postanowiliśmy nie słuchać i nie męczyć Dzidziulka.

Ach jak się cieszę!

Moja radiolog nie chciala wlaczac dzwieku ani w 6t0d, ani wczoraj w 8t0d. Tlumaczyla tym, ze moze zmierzyc serce na podstawie obrazu, a podsluchiwanie moze zaszkodzic. To chyba przesadna ostroznosc, bo przeciez wiele mam slyszy serduszko na wczesnym etapie, ale nie narzekam :) Wazne, ze nasze bobasy rosna zdrowo! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 20:23

Bee85 lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Bee85 Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Super gratuluję <3. A następnie będziesz miała już Prenatalne?

Następne już idę państwowo, będzie to w okolicy 12 tc, wiec wydaje mi się, że tak, bo oni tu tylko 3 usg na całą ciąże (12tc, 20tc i 30-któryś) ale terminu jeszcze nie mam.

h4zpdqk39i22byyb.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka, tez wsuwalam fasolke po bretonsku az mi sie uszy trzesly :D

Dziewczyny nic nie mowcie o weselach, ja mam 4 w tym roku. Dobrze ze jedno w maju to chociaz na nim bede, bo pozostale to 20.08, 03.09 i 16.09 takze... troche mi szkoda bo na kazdym z wesel bardzo mi zalezalo, ale niestety wszystkie trzy sa w odleglych rejonach Polski :p

A i pochwale sie Wam, maz mnie dzisiaj do kina zabral i wlasnie wrocilismy :-) romansidlo co prawda to nie bylo, ale dobry film "Zjawa"

Behemottka, Bratek lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dr powiedzial, ze prenatalne bede miala 4d :-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Z dr Bereza tez mialam przyjemnosc na Kopernika, wywiad na duzy plus natomiast strategia dzialania juz zdecydowanie mniej. Moze to i lepiej, bo finalnie zrobilam malo, prawie nic, a jednak sie udalo :) A do Szlachcica jezdze do Osteomedu - to chyba jego druga placowka. Trafilam tam z polecenia kolezanki z pracy, no zobaczymy - pierwsze wrazenie bardzo pozytywne.
    dr Bereza na Kopernika traktuje pacjentki taśmowo, ale jak byłam prywatnie na zupełnie inna gadka ;-) Ale opłaciło się bo to róznież dzięki niemu się udało ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

‹‹ 399 400 401 402 403 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ