Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Blair, ja już myślałam że mdłości mam za sobą a tu całą noc trzymało...
brat miał urodziny i muszę coś na szybko kupić i się zastanawiam nad kartą podarunkową do jego ulubionego sklepu, bo teraz jak ćwiczy i ma dietę to nie wiem jaki rozmiar nosi
ja genetyczne też u swojej robię, pewnie na skierowanie nie ma co liczyć, musiałabym pewnie teraz innego lekarza na nfz naciskać a kolejki takie, że za późno wpadłam na pomysł zaoszczędzenia tej gotówki...
A ile brat ma lat? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w sobote
Wczorajszy dzień był okropny, pierwsze mdłości, nic nie mogłam zjeść, nawet ciężko było mi wstać do toalety ( Dodatkowo Tż wrócił z pracy o 21 i jak go zobaczyłam to się popłakałam i nie mogłam przestać biedny myślał, że się coś stało. Płakłam i płakałam... ahh te hormony
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 08:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Może któraś podać jeszcze link do tej listy ginekologow z certyfikatem? Bo nie umiem znaleźć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 08:47
Kourtney, Blair, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam z rana
Ja już po pierwszej wizycie w znajomym miejscu
Dziś mój mężczyzna w domku dostałam śniadanie do łóżeczka a teraz szykuje dla dziewczynek
Właśnie - nie wyjaśniam Wam tej koniugacji, bo pisałam wcześniej o córce (Tosi) a tu nagle dziewczynki. Mianowicie jestem z partnerem, który rownież ma córkę różnica miedzy naszymi dziewczynkami wynosi miesiąc - obie maja po 7 lat
A teraz po prawie roku starań udało nam sie z własnym
Blair, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam że się wtrącam. Nawet z tej wykwalifikowanej listy zdarzają się lekarza, którzy popełniają poważne pomyłki. Mój pomylił się w obliczaniu NT i wyszło sporo po za norma, zrobiłam nifty , wydałem tyle kasy. Po paru dniach poszłam do innego gina i NT wyszło całkiem inne dużo niższe i w normie. Także zawsze pomyłka może się zdarzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:27
-
Witam w weekend, ja się cieszę, że nie muszę dzisiaj iść do pracy, co prawda popracować trochę muszę ale dzisiaj sobie robię wolne od tego.
Ciekawe jak mi wyjdzie dzisiejszy dzień spędzony w kuchni nad jedzeniem na imprezę, skoro nie mogę patrzeć na wszystko co jest do jedzenia i ciekawe, czy jak będzie impreza to czy dam radę udawać, że czuję się wspaniale i nie wydam po sobie swojego stanu
Miłego weekendu
-
Kourtney wrote:Przepraszam że się wtrącam. Nawet z tej wykwalifikowanej listy zdarzają się lekarza, którzy popełniają poważne pomyłki. Mój pomylił się w obliczaniu NT i wyszło sporo po za norma, zrobiłam nifty , wydałem tyle kasy. Po paru dniach poszłam do innego gina i NT wyszło całkiem inne dużo niższe i w normie. Także zawsze pomyłka może się zdarzyć
dlatego ja robię jedno usg na nfz (w poradni badan prenatalnych) oraz dwa dni później prywatnie u innego lekarza. Co dwoje oczu...Choć i tak malo wierzę w usg -
nick nieaktualnyCześć wszystkim w weekend.
Co sądzicie o zakupach odzieży ciążowej teraz? Tak patrzę, że właśnie teraz można na promocji kupić odzież ciążową już typowo letnią i zastanawiam się, czy czegoś nie zamówić. Teraz można kupić np. spodenki ciążowe za 30 zł zamiast 60.
Jak myślicie? kupować czy czekać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:12
-
nick nieaktualnyJa jeszcze nie patrzę ani na ubranka, ani na ubrania ciążowe. Czekam na prenatalne jak będę po 12 tyg. Ale ja jestem nadmiernie rozważna. Myślę, że będę miała na to czas. Jeszcze nie pozwalam sobie całkiem zwariować na tym punkcie.
Choć ze względu ekonomicznego pewnie ma to sens:)KasicaLisica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny