X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo dziś już 8tydzien ;) leci czas

Blair, claudiuszek lubią tę wiadomość

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    haha dobra jestes :D nie slyszalam jeszcze zeby ktos w nocy sprzatal bo spac nie moze :-) ja bym predzej jakis film wlaczyla czy cos ;-)
    p.s. odkurzacz chyba odpuscilas co? :D
    Hehe tak odkurzanie odpiscilam bo chłop to by mnie przechcil ;) bo na rano do pracy miał;)

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj jeszcze niczego nie zjadłam. Nie mam apetytu wcale. Zmusiłam się do śniadania i skończyło się w porcelanie

• Luliczek Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jej Blair to kiepsko. Ja dziś jakoś wyjątkowo dobrze. Może te mdłości i wymioty zaczną ustępować juz ? Bardzo bym chciała.
    Tak w ogóle to mam problem z kalendarzem na BBF.
    Chciałam zmienić ustawienia odnośnie liczenia czasu do porodu na termin wyznaczony przez lekarza. No i zmieniłam a automatycznie zmieniło mi wiek ciąży i datę ostatniej miesiączki. Ani data się nie zmieniła ani tym bardziej Maluch nie zrobił się o 5 dni młodszy . Nie rozumiem dlaczego to tak dziwnie działa...
    No nic. Wróciłam do poprzednich ustawień i najważniejsze że ja wiem kiedy Maluch powinien przyjść na świat ;).
    Dobrego popoludnia wam życzę :)

[link=https://www.suwaczki.com/]w57v3a3fffvzxfwt.png[/link]
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luliczek, nie pstrykaj w ustawieniach :P też tak chciałam pozmieniać, myślałam, że uda się zrobić zgodnie z terminem wyznaczonym przez lekarza :P i jakoś zakończyłam kalendarz - to dopiero byłam w szoku, bo nie kliknęłam zakończenia tylko inne rzeczy a tu oooo!
    Pisałam do administratora, żeby mi przywrócił go jakoś czy coś, ale powiedział, że się nie da i już. A ja jednak sobie sama poradziłam :) Także, od tamtej pory nie klikam w ustawieniach i Wam też nie polecam ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Blair, pij dużo płynów jak nic prawie nie jesz. Może spróbuj coś "na sucho" jakieś wafle czy mace?

Gumcia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Oj Blair, pij dużo płynów jak nic prawie nie jesz. Może spróbuj coś "na sucho" jakieś wafle czy mace?

Oooo właśnie maca! Tego jeszcze nie próbowałam a nóż pomoże :D Ja wiem że trzeba się cieszyć że się nam udało... kurcze tylko czemu te mdłości muszą nam towarzyszyć :(

uwo943r8sc6b8ien.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia wrote:
    Oooo właśnie maca! Tego jeszcze nie próbowałam a nóż pomoże :D Ja wiem że trzeba się cieszyć że się nam udało... kurcze tylko czemu te mdłości muszą nam towarzyszyć :(
    Prędzej czy później miną i nadejdą szczęśliwe i spokojne dni :) tak jak mówisz trzeba się cieszyć że JEST :) a jak nasze kochane maluszki zaczną kopać i fikołki robić w naszych brzuszkach to już uśmiech z buzi nie zejdzie :) oby :)

Gumcia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumcia wrote:

Ja mówiłam zawsze, że jak będe w ciąży to nigdy nie będę narzekać,że coś mnie boli itd. Ale te mdłości mnie tak męczą, w dodatku codziennie teraz mam ten kurs na którym muszę być obowiązkowo. Egzamin mam w maju więc będe musiała dobrze kryć brzuszek :D nie chce żeby wiedzieli :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja panikowałam, że mdłości minęły. Ale okazało się, że tylko na czas kataru :) Dziś powrót do rzeczywistości i oczywiście wchodząc w pracy do kuchni wyszarpało mnie niemiłosiernie ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 13:13

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:
    Ja panikowałam, że mdłości minęły. Ale okazało się, że tylko na czas kataru :) Dziś powrót do rzeczywistości i oczywiście wchodząc w pracy do kuchni wyszarpało mnie niemiłosiernie ;/

Ooo coś wiem o tym szarpaniu w kuchni pracowej. Ja jem z całą resztą koleżanek ale niektóre zapachy ich obiadów powodują że muszę uciekać w kąt kuchni żeby dać w ogóle rade zjeść swój.. sytauacja o tyle "cieżka" że nikt w pracy jeszcze nie wie... więc narazie mówi że przeszkadza mi trochę (bo przeszkadza) :P jak jem ser biały a czuję łososia :P

uwo943r8sc6b8ien.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ;) Tylko, że w kuchni w mojej pracy gotuje się na 70 osób. Najgorzej, kiedy zaczynają coś smażyć. Smród oleju, frytek czy frytury jest okropny... Rano, kiedy musze wejść ze świezego powietrza przez kuchnię do szatni to najgorszy moment. Jadłam ostatnio pomidorową. Smakowała garnkiem :D U mnie wie tylko 1 kucharka ;D szef się dowie w weekend

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 13:19

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair Kochana wspolczuje ;( wiem coś o tym .Ją zwracalam jak kot co godzinę ..teraz zmniejszyło się do raz dziennie.Wyprobuj herbatę z imbirem wachaj skórkę z pomarwnczy.Ją balam się cokolwiek jeść bo co zjadlam to toaleta.Żołądek mi ani mięsa nie przyjmował tylko chleb z serkiem topionym.A teraz od chleba mnie całkowicie odrzuca.Jadam bułki..

• megg Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    mam dzis wizyte po18, mam nadzieje ze z maluszkiem ok
    trzymajcie kciuki

niestety moj synek dalej chory i grozi nam szpital, wyszly mu jakies bakterie...a duzo by pisac i sil mi juz brak

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megg wrote:
    hej dziewczyny
    trzymajcie kciuki

niestety moj synek dalej chory i grozi nam szpital, wyszly mu jakies bakterie...a duzo by pisac i sil mi juz brak

3maj się megg! Mam nadzieję że i z jednym i z drugim dzieciątkiem wszystko będzie dobrze :)

megg lubi tę wiadomość

uwo943r8sc6b8ien.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megg wrote:
    hej dziewczyny
    trzymajcie kciuki

Trzymam kciuki za oby dwóch!

megg lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki u mnie nieciekawie... Dzisiaj przy podcieraniu brązowe strozki na papierze... Boże jak sie wystraszyłam... Siedzę i chlipię:( Do ginki dzwoniłam, kazała obserwować i w razie silniejszych brudzen dzwonić...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Dziewczynki u mnie nieciekawie... Dzisiaj przy podcieraniu brązowe strozki na papierze... Boże jak sie wystraszyłam... Siedzę i chlipię:( Do ginki dzwoniłam, kazała obserwować i w razie silniejszych brudzen dzwonić...

A czy nie wypada Ci teraz że powinnaś dostać okres?

uwo943r8sc6b8ien.png
  • esmi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dawno zjadłam zawijaniec z warzywami kawałkami kurczakiem oraz sosem jogurtowym i popiłam cola i jako tako mnie nie mdli czyżby cola mi pomogła ? hihi ale dałam tylko jednego zjeść....
    megg lepiej aby w szpitalu przebadali ... pewnie coś z moczem bakterie ma ?

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• miniaturka31 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziś brzuch boli miesiączkowo. Pierwszy raz tak wyraźnie. Martwie się oczywiście . Powiedzcie, że to normalne i, że wszystko rośnie.

Tęsknimy 29.05.2015
    10 tc.
    oar83e3k2d9rg7wq.png
‹‹ 421 422 423 424 425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ