Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmargol wrote:haha dobra jestes nie slyszalam jeszcze zeby ktos w nocy sprzatal bo spac nie moze ja bym predzej jakis film wlaczyla czy cos
p.s. odkurzacz chyba odpuscilas co?mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O jej Blair to kiepsko. Ja dziś jakoś wyjątkowo dobrze. Może te mdłości i wymioty zaczną ustępować juz ? Bardzo bym chciała.
Tak w ogóle to mam problem z kalendarzem na BBF.
Chciałam zmienić ustawienia odnośnie liczenia czasu do porodu na termin wyznaczony przez lekarza. No i zmieniłam a automatycznie zmieniło mi wiek ciąży i datę ostatniej miesiączki. Ani data się nie zmieniła ani tym bardziej Maluch nie zrobił się o 5 dni młodszy . Nie rozumiem dlaczego to tak dziwnie działa...
No nic. Wróciłam do poprzednich ustawień i najważniejsze że ja wiem kiedy Maluch powinien przyjść na świat .
Dobrego popoludnia wam życzę[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Luliczek, nie pstrykaj w ustawieniach też tak chciałam pozmieniać, myślałam, że uda się zrobić zgodnie z terminem wyznaczonym przez lekarza i jakoś zakończyłam kalendarz - to dopiero byłam w szoku, bo nie kliknęłam zakończenia tylko inne rzeczy a tu oooo!
Pisałam do administratora, żeby mi przywrócił go jakoś czy coś, ale powiedział, że się nie da i już. A ja jednak sobie sama poradziłam Także, od tamtej pory nie klikam w ustawieniach i Wam też nie polecam -
mmargol wrote:Oj Blair, pij dużo płynów jak nic prawie nie jesz. Może spróbuj coś "na sucho" jakieś wafle czy mace?
Oooo właśnie maca! Tego jeszcze nie próbowałam a nóż pomoże Ja wiem że trzeba się cieszyć że się nam udało... kurcze tylko czemu te mdłości muszą nam towarzyszyć -
Gumcia wrote:Oooo właśnie maca! Tego jeszcze nie próbowałam a nóż pomoże Ja wiem że trzeba się cieszyć że się nam udało... kurcze tylko czemu te mdłości muszą nam towarzyszyć
Gumcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGumcia wrote:Oooo właśnie maca! Tego jeszcze nie próbowałam a nóż pomoże Ja wiem że trzeba się cieszyć że się nam udało... kurcze tylko czemu te mdłości muszą nam towarzyszyć
Ja mówiłam zawsze, że jak będe w ciąży to nigdy nie będę narzekać,że coś mnie boli itd. Ale te mdłości mnie tak męczą, w dodatku codziennie teraz mam ten kurs na którym muszę być obowiązkowo. Egzamin mam w maju więc będe musiała dobrze kryć brzuszek nie chce żeby wiedzieli -
nick nieaktualny
-
inzynierka wrote:Ja panikowałam, że mdłości minęły. Ale okazało się, że tylko na czas kataru Dziś powrót do rzeczywistości i oczywiście wchodząc w pracy do kuchni wyszarpało mnie niemiłosiernie ;/
Ooo coś wiem o tym szarpaniu w kuchni pracowej. Ja jem z całą resztą koleżanek ale niektóre zapachy ich obiadów powodują że muszę uciekać w kąt kuchni żeby dać w ogóle rade zjeść swój.. sytauacja o tyle "cieżka" że nikt w pracy jeszcze nie wie... więc narazie mówi że przeszkadza mi trochę (bo przeszkadza) jak jem ser biały a czuję łososia -
nick nieaktualnyhehe Tylko, że w kuchni w mojej pracy gotuje się na 70 osób. Najgorzej, kiedy zaczynają coś smażyć. Smród oleju, frytek czy frytury jest okropny... Rano, kiedy musze wejść ze świezego powietrza przez kuchnię do szatni to najgorszy moment. Jadłam ostatnio pomidorową. Smakowała garnkiem U mnie wie tylko 1 kucharka szef się dowie w weekend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 13:19
-
Blair Kochana wspolczuje ;( wiem coś o tym .Ją zwracalam jak kot co godzinę ..teraz zmniejszyło się do raz dziennie.Wyprobuj herbatę z imbirem wachaj skórkę z pomarwnczy.Ją balam się cokolwiek jeść bo co zjadlam to toaleta.Żołądek mi ani mięsa nie przyjmował tylko chleb z serkiem topionym.A teraz od chleba mnie całkowicie odrzuca.Jadam bułki..
-
megg wrote:hej dziewczyny
mam dzis wizyte po18, mam nadzieje ze z maluszkiem ok
trzymajcie kciuki
niestety moj synek dalej chory i grozi nam szpital, wyszly mu jakies bakterie...a duzo by pisac i sil mi juz brak
3maj się megg! Mam nadzieję że i z jednym i z drugim dzieciątkiem wszystko będzie dobrzemegg lubi tę wiadomość
-
megg wrote:hej dziewczyny
mam dzis wizyte po18, mam nadzieje ze z maluszkiem ok
trzymajcie kciuki
niestety moj synek dalej chory i grozi nam szpital, wyszly mu jakies bakterie...a duzo by pisac i sil mi juz brakmegg lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka01 wrote:Dziewczynki u mnie nieciekawie... Dzisiaj przy podcieraniu brązowe strozki na papierze... Boże jak sie wystraszyłam... Siedzę i chlipię Do ginki dzwoniłam, kazała obserwować i w razie silniejszych brudzen dzwonić...
A czy nie wypada Ci teraz że powinnaś dostać okres? -
Nie dawno zjadłam zawijaniec z warzywami kawałkami kurczakiem oraz sosem jogurtowym i popiłam cola i jako tako mnie nie mdli czyżby cola mi pomogła ? hihi ale dałam tylko jednego zjeść....
megg lepiej aby w szpitalu przebadali ... pewnie coś z moczem bakterie ma ?