Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciłam z pracy, czuję się zmęczona, bo u nas kolejny dzień wieje halny, a głowa mi pęka przez wiatr i kręci mi się jakbym była pijana mam nadzieję, że wkrótce przejdzie... a dziś mam taką ochotę na pizzę, a jeszcze jest dziś dzień pizzy, więc są różne promocje i nikt nie chce ze mną pizzy zjeść, a sama nie zjem całej
Ania91, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Dzis kupilam urosept...Mam liczne bakterie w moczu.Siusiam co 5min.Ginka doradziła by to brać Dziewczyny kazała też glukozę zrobić.Więc pewnie będę musiała wypić glukozę nie wiem jak ją to zrobie bo napewno ją zwymiotuje od razu jak zwracam po zwykłej wodzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:a czy to nie chodzi o glukoze na czczo? ja mialam na czczo i to z krwi badaja. Bo krzywa cukrowa z wypiciem glukozy robi sie prawie w polowie ciazy, tak slyszalam
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:wróciłam z pracy, czuję się zmęczona, bo u nas kolejny dzień wieje halny, a głowa mi pęka przez wiatr i kręci mi się jakbym była pijana mam nadzieję, że wkrótce przejdzie... a dziś mam taką ochotę na pizzę, a jeszcze jest dziś dzień pizzy, więc są różne promocje i nikt nie chce ze mną pizzy zjeść, a sama nie zjem całej
Ja zjem z tobą
Już lecę mogę????????Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jestem wykończona i ostatnio strasznie zabiegana więc wczoraj miałam wizytę położna założyła mi kartę ciąży lekarz mówił, że mam się nie przejmować tym krwiakiem i brać dupka 2 razy dziennie a nie 3. Zdjęcie mam okropnie nie wyraźne:P ale widziałam serduszko niestety nie słyszałam nasze maleństwo ma 12mm (1,17cm) wg wczorajszego usg to 7 tydzień i 3 dzień Kontrole mam za 2 tygodnie 22.02
Cytologia nie wyszła najlepiej ponieważ wyszedł mi II stopień zapalny:/ nie wiem do końca co to znaczy ale mam nadzieje, że będzie lepiejBehemottka, megg, martta, Blair, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny