X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    Ja dziś też gorszy dzieŃ... wczoraj tyle wrażeń ze pół nocy nie spałam.. ponadto chyba zaczęły się mdłości :/ ehh mój mąż w Warszawie w delegacji będzie późno w domu więc siedzę sama. Udało mi się załatwić skierowania do laboratorium więc jutro rano jadę robię cytomegalie toxo rozyczke morfologia z rozkazem mocz glukoze tsh anty hbs, anty hbv ;)
    I masz za darmo te wszystkie badania czy coś będziesz płacić?

Mój mąż też długo pracuje. Tyle że jak wraca to jeszcze się musi przygotowywać do pracy. Ale z drugiej strony ma elastyczne godziny jak sobie zaplanujesz tak będzie pracował

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 17:38

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaj do wizyty nie odstawiaj dupka na własną rękę ;)

w57vikgnszqgz528.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    I masz za darmo te wszystkie badania czy coś będziesz płacić?

Mój mąż też długo pracuje. Tyle że jak wraca to jeszcze się musi przygotowywać do pracy. Ale z drugiej strony ma elastyczne godziny jak sobie zaplanujesz tak będzie pracował

Udało się ze mam za darmo ;) 200zl w kieszeni;)

Blair, mmargol lubią tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia poczekaj lepiej do wizyty albo do wyniku progesteronu.

Maluutka90 no to się wam udało :)

Teraz trochę mi lepiej. Najgorzej do południa.msm ochotę na czekoladowy budyń

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 16:53

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja macierzynski koncze w polowie marca juz napisalam do prawej reki szefa ze jestem w ciazy. No prEcoez nie powiem hej u mnie na dzis ok juz wiem ze bede na l4 oj jaki psikus ze nie bedzie mnie 2.5 roku....beda pewnie mysleli ze bedac w 4 mc wracam na goscinne wystepy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    A co do Wspaniałego Stulecia, my z mężem do końca wierzyliśmy, że Mustafie uda się uciec z tego namiotu... ahh tak jak na początku lubiłam Hurrem, tak teraz jej nie znoszę i działa mi na nerwy...

Oj ja też nie znoszę Hurrem i teraz też nie mogę patrzeć na tego ślepego sułtana. Wszyscy dookoła wiedzą o intrygach, tylko on biedny nic nie widzi.
    Hurrem też go tyle razy zdradziła, a jej jakoś nie zabił...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

czy wy bedziecie robic test Pappa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka wrote:
    Dziewczyny,

Ja robię tylko usg genetyczne. Na Pappa się nie decydujemy a ty?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 17:05

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że rozmowy o serialu. Ja mam ochotę zacząć oglądać od początku mój ulubiony serial Plotkare:D widziałam go już kilka razy . Pierwsze 3ulubione serię to chyba kilkanaście razy.

Pewniaczka i jaka reakcja była?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka

Tak, my będziemy robić test Pappa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff.. Ja już po rozmowie :) najgorsze za mna :) szefowa trochę tak jakby w szoku,ale przetrawila newsa. i nawet przytulanca dostalam. Powiedziałam że na pewno do końca czerwca zostanę jak będzie ok, a potem zobaczymy czy się jeszcze przed kierownicę zmieszczę :)

mmargol, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ze względu na pierwsze poronienie (6tc) lekarz zalecił wykonanie tego testu. A ja po przeczytaniu w jakiej formie podawane są wyniki (prawdopodobieństwo wystąpienia wady...tylko!) nie wiem co mam zrobić. Wiem, że jeśli się zdecyduję to oszaleję czekając na wynik.

Chciałam się rozeznać jakie zdanie mają inni lekarze.

Dodam, że mam 32 lata.

• Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka wrote:
    Dziewczyny,

Nie:)
    Niedokładne wyniki- sam stres.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 17:20

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka wrote:
    Mi ze względu na pierwsze poronienie (6tc) lekarz zalecił wykonanie tego testu. A ja po przeczytaniu w jakiej formie podawane są wyniki (prawdopodobieństwo wystąpienia wady...tylko!) nie wiem co mam zrobić. Wiem, że jeśli się zdecyduję to oszaleję czekając na wynik.

Chciałam się rozeznać jakie zdanie mają inni lekarze.

Dodam, że mam 32 lata.
    Właśnie do mnie to jest największy minus i jeszcze zdarzają się niestety dosyć często fałszywe wyniki. Wychodzi wysokie ryzyko a dziecko zdrowe albo na odwrót. to tylko statystyka i prawdopodobieństwo. Każdy musi sam zdecydować.
    Niestety dokładniejsze testy są dużo droższe...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzalka a kiedy masz najbliższa wizytę czy usg? I na kiedy ci termin wychodzi.? :)

• szpilka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My robimy normalne usg u mojego prowadzacego, bedzie mierzyc te wszystkie rzeczy co u specjalisty ale nie ma certyfikatu. Jesli cos wyjdzie nie tak wredy bedziemy sie starac o usg w poradni i wtedy w zaleznosci od wyniku rozwazam test pappa, czyli jakby w tym drug usg wyszlo wszystko ok nie bede robic. Jesli byloby cos nue tak zrobie

Blair, mmargol lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair,
    na wizycie bylam w poniedzialek - wszystko dobrze :) Termin na 10/09, ale tak daleko mentalnie jeszcze nie uciekam.

Jestem po ciezkich przejsciach z zajsciem w ciaze, in vitro (brrrr...), ta ciaza to naturalny cud i jakos ciezko mi uwierzyc, ze wszystko bedzie dobrze. Wiec poki co moje mysli siegaja 27/02 i genetycznego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrrrr znowu mam sluz brązowy!!!! Przejechałem się autobusem do galerii! Nievlazilam, nie biegalam, nie latalam po sklepach poszłam na malpiego gaj z dzieckiem tam siedziałam i opijalam się woda. I znowu jazda. Takie gluty brązowe lecą co jakiś czas.
    Dupka biorę 3x1 masakra
    Dobrze że jutro wizyta tak się martwię przez te gluty(sory) tak się cieszyłam :-(
    Nawet mc Donalda odmówiła i zjadłam normalny obiadek dwa kawałki rybki z surowcami a tu jakiś problem wrrre

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka - w 8-9 tyg taki sluz to nic niepokojacego, pod warunkiem, ze nie jest to zywa krew. Nie masz jakiegos malego krwiaka w macicy?

żabka04 lubi tę wiadomość

‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ