Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaluutka90 wrote:Ja dziś też gorszy dzieŃ... wczoraj tyle wrażeń ze pół nocy nie spałam.. ponadto chyba zaczęły się mdłości ehh mój mąż w Warszawie w delegacji będzie późno w domu więc siedzę sama. Udało mi się załatwić skierowania do laboratorium więc jutro rano jadę robię cytomegalie toxo rozyczke morfologia z rozkazem mocz glukoze tsh anty hbs, anty hbv
Mój mąż też długo pracuje. Tyle że jak wraca to jeszcze się musi przygotowywać do pracy. Ale z drugiej strony ma elastyczne godziny jak sobie zaplanujesz tak będzie pracował -
nick nieaktualny
-
Blair wrote:I masz za darmo te wszystkie badania czy coś będziesz płacić?
Mój mąż też długo pracuje. Tyle że jak wraca to jeszcze się musi przygotowywać do pracy. Ale z drugiej strony ma elastyczne godziny jak sobie zaplanujesz tak będzie pracował
Udało się ze mam za darmo 200zl w kieszeni;)Blair, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻabcia poczekaj lepiej do wizyty albo do wyniku progesteronu.
Maluutka90 no to się wam udało
Teraz trochę mi lepiej. Najgorzej do południa.msm ochotę na czekoladowy budyńWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 16:53
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa macierzynski koncze w polowie marca juz napisalam do prawej reki szefa ze jestem w ciazy. No prEcoez nie powiem hej u mnie na dzis ok juz wiem ze bede na l4 oj jaki psikus ze nie bedzie mnie 2.5 roku....beda pewnie mysleli ze bedac w 4 mc wracam na goscinne wystepy?
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:A co do Wspaniałego Stulecia, my z mężem do końca wierzyliśmy, że Mustafie uda się uciec z tego namiotu... ahh tak jak na początku lubiłam Hurrem, tak teraz jej nie znoszę i działa mi na nerwy...
Oj ja też nie znoszę Hurrem i teraz też nie mogę patrzeć na tego ślepego sułtana. Wszyscy dookoła wiedzą o intrygach, tylko on biedny nic nie widzi.
Hurrem też go tyle razy zdradziła, a jej jakoś nie zabił... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUff.. Ja już po rozmowie najgorsze za mna szefowa trochę tak jakby w szoku,ale przetrawila newsa. i nawet przytulanca dostalam. Powiedziałam że na pewno do końca czerwca zostanę jak będzie ok, a potem zobaczymy czy się jeszcze przed kierownicę zmieszczę
mmargol, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi ze względu na pierwsze poronienie (6tc) lekarz zalecił wykonanie tego testu. A ja po przeczytaniu w jakiej formie podawane są wyniki (prawdopodobieństwo wystąpienia wady...tylko!) nie wiem co mam zrobić. Wiem, że jeśli się zdecyduję to oszaleję czekając na wynik.
Chciałam się rozeznać jakie zdanie mają inni lekarze.
Dodam, że mam 32 lata.
-
nick nieaktualnymalgorzalka wrote:Mi ze względu na pierwsze poronienie (6tc) lekarz zalecił wykonanie tego testu. A ja po przeczytaniu w jakiej formie podawane są wyniki (prawdopodobieństwo wystąpienia wady...tylko!) nie wiem co mam zrobić. Wiem, że jeśli się zdecyduję to oszaleję czekając na wynik.
Chciałam się rozeznać jakie zdanie mają inni lekarze.
Dodam, że mam 32 lata.
Niestety dokładniejsze testy są dużo droższe...
-
nick nieaktualny
-
My robimy normalne usg u mojego prowadzacego, bedzie mierzyc te wszystkie rzeczy co u specjalisty ale nie ma certyfikatu. Jesli cos wyjdzie nie tak wredy bedziemy sie starac o usg w poradni i wtedy w zaleznosci od wyniku rozwazam test pappa, czyli jakby w tym drug usg wyszlo wszystko ok nie bede robic. Jesli byloby cos nue tak zrobie
Blair, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair,
na wizycie bylam w poniedzialek - wszystko dobrze Termin na 10/09, ale tak daleko mentalnie jeszcze nie uciekam.
Jestem po ciezkich przejsciach z zajsciem w ciaze, in vitro (brrrr...), ta ciaza to naturalny cud i jakos ciezko mi uwierzyc, ze wszystko bedzie dobrze. Wiec poki co moje mysli siegaja 27/02 i genetycznego -
nick nieaktualnyWrrrrr znowu mam sluz brązowy!!!! Przejechałem się autobusem do galerii! Nievlazilam, nie biegalam, nie latalam po sklepach poszłam na malpiego gaj z dzieckiem tam siedziałam i opijalam się woda. I znowu jazda. Takie gluty brązowe lecą co jakiś czas.
Dupka biorę 3x1 masakra
Dobrze że jutro wizyta tak się martwię przez te gluty(sory) tak się cieszyłam
Nawet mc Donalda odmówiła i zjadłam normalny obiadek dwa kawałki rybki z surowcami a tu jakiś problem wrrre -
nick nieaktualny