Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kornelia85 wrote:Ja też ryczałam daj spokój, szkoda tego Mustafy...
A za kilka odcinków Cihangir umrze też.mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj gin oczywiscoe ze smiechem mowo ze wynil cyt 1 to wynik pradawny dotyczący dziewic i zakonnic choc te zadko sa dziewicami ale sie juz nie zdarza bobi dziewice do niego nie trafiają. Luz od zawsse mam 2 od zawsze w opisie stan zapalny po kazdym leczeniu taka natura waznr zeby nie hylo nieprawidlowych komórek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTolaiOla2008 wrote:Witajcie jakie Wasze dzidziusie już duże mój fasol w rozmiarze 0,68 cm wydaje sie taki malutki
Poza tym jak piszecie o ilości uderzeń serduszka już w 6 tyg ok. 140 to poważnie zaczynam sie martwić, ze mój w 7 tygodniu miał tylko 120 ;(
Poza tym, dziś oprócz zmęczenia nie czuje prawie mdłości! Te kropelki są fenomenalne!!! Ze tez nie wpadłam na nie wcześniej
Zaszalalam nawet i pozwoliłam sobie zjeść wątróbkę drobiowa z cebulka i jabłkiem - mmmmmmm (wiem, wiem, ze niektórych watróbka wręcz odraza).
A teraz chwila drzemki, bo pogoda na Śląsku jest taka paskudna i senna leje od nocy non stop. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTolaiOla2008 wrote:Magdziulla - kolejna wizytę mam dopiero 10.03. Lekarz powiedział, ze powinno przyspieszyć. Już sama nie wiem co myślec
a kiedy byłaś ostatnio? A termin porodu Ci się zgadza z OM? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypewniaczka wrote:Jest jeszecze ktoś kto nie uraczył szefostwa nowiną?
Ja zamierzam dzisiaj przeprowadzić tą rozmowę, bo u mnie już są duże naciski na wybór szkoleń kursów i urlopów na ten rok, a ja planuje tylko macierzyński
Mam nadzieje że dzidzia będzie wszystko ok -
Cześć wszystkim!
Więc tak: L4 ciążowe można otrzymać nie mając karty ciąży. Ja jestem na zwolnieniu ciążowym od niemalże połowy stycznia(pierwsze wystawiał mi rodzinny, bo byłam przeziębiona, następne już gin.)karty ciąży nie mam do dziś.
Jeśli chodzi o cytologię-ja mam 2gr od zawsze, jeszcze żaden lekarz nawet nie zaproponował mi leczenia. Podobno w dzisiejszych czasach to normalne. Ważne jest tylko, by regularnie co roku powtarzać badanie, ponieważ jakby nie było jest to grupa podwyższonego ryzyka.
Dziewczyny, niskie tętno jest między 70-100 uderzeń/min. Wtedy można się martwić. 120 to przyzwoita wartość, mieszcząca się we wszelkich normach
Dziś rano wstałam i mdłości jakby mniejsze, co bardzo mnie cieszy, bo ostatnio byłam nie do życia. Mąż w domu chory, staram się go omijać szerokim łukiem, żeby się nie zarazić. Miłego dnia:)Gumcia, mmargol lubią tę wiadomość
-
alinka wrote:Ja zamierzam dzisiaj przeprowadzić tą rozmowę, bo u mnie już są duże naciski na wybór szkoleń kursów i urlopów na ten rok, a ja planuje tylko macierzyński
Mam nadzieje że dzidzia będzie wszystko ok
No u mnie podczas rozmowy rocznej będzie dokłądnie to samo, więc nie chce mu kłamać w oczy a za 2 tyg przyjśc i powiedziec ze mam juz tylko jeden plan -
A co do Wspaniałego Stulecia, my z mężem do końca wierzyliśmy, że Mustafie uda się uciec z tego namiotu... ahh tak jak na początku lubiłam Hurrem, tak teraz jej nie znoszę i działa mi na nerwy...
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Mi też tak powiedział, a ja sama nie wiem. Ciągle się waham czy nie pójść sobie wcześniej, co chwila zmieniam zdanie -idę/nie idę.
a kiedy byłaś ostatnio? A termin porodu Ci się zgadza z OM?
Na wizycie byłam 08.02, w ten poniedziałek. Wielkość bobasa zgadza sie z terminem OM - wypada dokładnie na 28.09.
Zaraz po następnej wizycie u mojego mam miec prenatalne. Zobaczymy - to cały miesiąc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:22